stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κρίσταλ Πάλας και… γκολ!

Κρίσταλ Πάλας και… γκολ!

Ακόμη χάνουν ευκαιρίες στο χθεσινό Μίλαν-Λάτσιο, με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους. Αρκούσε αυτό το over για να δώσει κέρδος αλλά δεν ήρθε. Κάποτε θα γινόταν αυτό, από τη μέρα που «άνοιξε» η κάβα στο τέλος Αυγούστου, πάντα είχε επιστροφές, χθες ήταν η πρώτη ήττα της σεζόν. Στατιστικά με… μία ήττα το μήνα, όλα κυλούν άψογα!

Πάμε στα σημερινά, όπου από χθες σκέφτομαι αν θα κοντράρω Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Στο 13 το διπλό της Βιγιαρεάλ, στο 5.50 αυτό της Ατλέτικο. Καμία ομάδα δεν είναι αυτή τη στιγμή σε ιδανική κατάσταση, τώρα φορμάρονται. Το έδειξαν οι Μαδριλένοι στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπόρτινγκ. Το είδαμε και από τους Καταλανούς στο 1-2 από την Αλαβές. Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο μόνο κακές ομάδες δεν είναι για να πληρώνουν τόσο.

Σημειωμένο επίσης, για ακόμη μια φορά, το over της Γρανάδα, τώρα απέναντι στη Μπιλμπάο

Στην Αγγλία κρατάω το 3.80 της Κρίσταλ Πάλας. Η Σαουθάμπτον με το Europa League φέτος δεν πιστεύω πως θέλει να βάλει και ένα έξτρα βαρίδι στη σεζόν. Ο προπονητής της Πιέλ, άλλωστε, και στη Νις που ήταν τα τελευταία χρόνια, σνόμπαρε τους θεσμούς των κυπέλλων. Η Πάλας άρχισε να ανεβαίνει, μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία επίσημα, ενώ το πιο πρόσφατο ήταν το 4-1 επί της Στόουκ.

Στην Ιταλία με απασχόλησαν τρία over. Το… κλασσικό της Αταλάντα, που μετά την ήττα της θα μπει ακόμη πιο επιθετικά σε ένα «must win» παιχνίδι απέναντι στην Παλέρμο. Δεύτερο το Πεσκάρα-Τορίνο, με τη γηπεδούχο να αποδίδει καλά φέτος, δείχνοντας πως έχει το γκολ, την ώρα που στην Τορίνο θέλουν να ρεφάρουν το εντός έδρας 0-0 με την Εμπολι. Τρίτο και πιο καλοπληρωμένο αυτό ανάμεσα στη Μπολόνια και τη Σαμπτόρια. Δίχως τους δύο πρώτους τερματοφύλακες η γηπεδούχος, με τη Σαμπτόρια να δείχνει πως δεν είναι αμελητέα ποσότητα, έχοντας βάλει δύσκολα σε Ρόμα και Μίλαν μέχρι τώρα.

Στη Γαλλία σκέφτηκα για ακόμη μια φορά τον άσο της Μετς, μια σοβαρή ομάδα, απέναντι στην Μπορντό που προβλημάτισε αρκετά στο τελευταίο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το over στο Γκινγκάμπ-Λοριάν. Αμφότερες με δύναμη από τη μέση και μπροστά, σε μια αναμέτρηση που παραδοσιακά χαρίζει τέρματα, και με την Γκινγκάμπ να έχει εκτός του βασικό της τερματοφύλακα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ          

Μονό αποδεκτό το διπλό της Κρίσταλ Πάλας, και από εκεί και πέρα υπάρχουν πέντε over. Αφήνω έξω, από ένστικτο περισσότερο, το Πεσκάρα-Τορίνο και φτιάχνω δύο δυάδες με τα υπόλοιπα. Α! Και λίγα στην τετράδα, μπας και! Στόχος, κλασσικά, μια επιτυχία είτε το μονό είτε μια δυάδα, ώστε να βγει και κέρδος.

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2200 μονάδες

Επιστροφές από 20/9: – μονάδες

 

Μονά αποδεκτό

21/9 – 21:45 – Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας   2              3.80 επί 10 μονάδες

 

Δυάδα

21/9-20:00 – Γκινγκάμπ-Λοριάν    over 2,5 (2.05)

21/9-21:45 – Αταλάντα-Παλέρμο        over 2,5  (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4.20 ποντάρισμα 11 μονάδες.

Δυάδα

21/9-19:30 – Μπολόνια-Σαμπτόρια    over 2,5 (2.25)

21/9-23:00 – Γρανάδα-Μπιλμπάο        over 2,5  (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 4.50 ποντάρισμα 9 μονάδες.

Στην τετράδα των Over, απόδοσης 18,91, ποντάρισμα 5 μονάδες

 

Ανοιχτά Στοιχήματα 21/9: 35 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο Κάβας: 2165  μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης