stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένα στις δέκα ημέρες

Ένα στις δέκα ημέρες

Χαλαρό μεσοβδόμαδο, δεν θα πω ψέματα, δεν παρακολούθησα κανέναν αγώνα. Η διακοπή έδωσε ευκαιρία για αποφόρτιση και χαλάρωση. Και αυτό θα συνεχιστεί και το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας. Κάτι θα παίξω βέβαια τώρα, που το κουπόνι είναι κάπως μεγαλύτερο.

Δίχως στοίχημα το μεσοβδόμαδο που μας πέρασε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χωρίς παιχνίδι και αυτό που έρχεται, θα κάνω ένα χαλαρό ποντάρισμα το Σαββατοκύριακο. Ένα ποντάρισμα σε σύνολο δέκα ημερών.

Δεν θα υπάρχουν ξεχωριστές στήλες, δεν υπάρχει άλλωστε λόγος. Από σήμερα θα αναφέρω τη διαλογή αλλά και το παιχνίδι μου για το τριήμερο που έρχεται.

Εθνικές ομάδες

Η σχέση μου μαζί τους δεν είναι καλή, δεν παρακολουθώ τα παιχνίδια τους (είναι αδύνατο άλλωστε να έχεις εικόνα για τόσες ομάδες), σπάνια ποντάρω σε αυτές. Μου αρέσει τώρα μια δυάδα με γκολ το βράδυ της Κυριακής. Ανέφερα και στη στήλη της Τρίτης για την επιθετική προσέγγιση των παιχνιδιών της Τουρκίας, το αλλαγμένο ρόστερ και τους αρκετούς νέους παίκτες. Χθες έμεινε στο 2-2 με την Ουκρανία και θεωρώ πως θα παίξει με στόχο το γκολ και στην Ισλανδία. Με την ψυχολογία στα ουράνια οι… ψαράδες, έκαναν τρομερή ανατροπή χθες απέναντι στους Φιλανδούς. Κοντά στις δύο μονάδες το over.

Πολύ υψηλό και στο 2.40 στο Σερβία-Αυστρία. Αμφότερες με μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, σκοράρουν εύκολα, κι όσο κρίσιμο κι αν είναι το μεταξύ τους, νομίζω η απόδοση στο over είναι μεγαλύτερη από όσο έπρεπε.

Αγγλία

Τέσσερα κοίταξα, ένα θα ποντάρω. Αυτό είναι η Νοτς Κάουντι. Ομάδα σοβαρή, μας έχει πληρώσει ξανά, με ικανό προπονητή και σε αξιοπρόσεκτη φόρμα. Έκανε αλλαγές μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Τρόφι, γι αυτό δεν στέκομαι ιδιαίτερα στην ήττα της από τη Ροτσντέιλ. Ντερμπάκι είναι το παιχνίδι, με τη Μάνσφιλντ να έχει καταφέρει να σκοράρει στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας.

Αναφέρω και τα άλλα τρία που στάθηκα. Η Ολνταμ το μοναδικό που κοίταξα από Λιγκ 1, με τη Τζίλιγχαμ να έχει μόνο μια νίκη το δίμηνο Αύγουστος-Σεπτέμβριος, και να ξεκινά τον Οκτώβριο με δύο ήττες.

Η Κέμπριτζ από τη Λιγκ 2 εξαιτίας της φόρμας της, απέναντι σε μια Μπλάκπουλ που για ακόμη μια φορά μαστίζεται από τα εσωτερικά της θέματα.

Η Μπάρνετ  το… φάντασμα από την ίδια κατηγορία. Κάνει κάτι τέτοια… κουφά ο Αλεν, ως προπονητής, και απέναντι στην Ντονκάστερ που συχνά πυκνά είναι αφελής, μπορεί να… καλοπληρώσει.

Για διάφορους λόγους αποφάσισα να πάω μόνο με τη Νοτς Κάουντι, αναφέρω όμως και τα υπόλοιπα που «είδα» για όποιον θέλει να τα μελετήσει λίγο παραπάνω.

Ιταλία, Ισπανία

Κανονική αγωνιστική στις δεύτερες κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας. Το Νοβάρα-Ασκολι επιλογή μου στην πρώτη. Τι άλλο; Over για τη Νοβάρα, που εντός έδρας έχει δύο over 3,5 σε τρία παιχνίδια. Μόνο goal/goal τα τρία εκτός της Ασκολι.

Ιδια επιλογή στο Μιράντες-Λούγκο για τη μικρή κατηγορία της Ισπανίας. Αμφότερες σε καλή κατάσταση, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, σκοράροντας κοντά στα δύο γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι. Τα παιχνίδια της Μιράντες έχουν 2,9 γκολ μέσο όρο. Αυτά της Λούγκο 3,1. Με τέτοια νούμερα δεν βρίσκω λόγο που το over είναι αουτσάιντερ.

Το παιχνίδι μου

Εύκολα διαμορφώνεται το παιχνίδι μου. Μονό αποδεκτό η Νοτς Κάουντι και δύο δυάδες με over. Μια τα παιχνίδια πρωταθλήματος, η άλλη αυτά στις Εθνικές ομάδες. Και ένα μέτριο ποντάρισμα στην τετράδα. Θέλω μια εύστοχη επιλογή (είτε το μονό ή μια από τις δυάδες) για να βγάλω και μικρό κέρδος.

 

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2100 μονάδες

Επιστροφές από 4/10: – μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 2100 μονάδες

 

Μονό αποδεκτό

8/10 – 14:30 – Μάνσφιλντ – Νοτς Κάουντι   2              3.40 επί 12 μονάδες

Δυάδα

8/10 – 19:00 – Νοβάρα – Ασκολι    over 2,5 (2.12)

9/10 – 17:00 – Μιράντες – Λούγκο   over 2.5  (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4.35 ποντάρισμα 9,5 μονάδες.

Δυάδα

9/10 – 21:45 – Σερβία – Αυστρία    over 2,5 (2.40)

9/10 – 21:45 – Ισλανδία – Τουρκία   over 2.5  (1.97)

Στη δυάδα απόδοσης 4.73 ποντάρισμα 8,5 μονάδες.

 

*Στην τετράδα με τα over, απόδοσης 20,55, ποντάρισμα 5 μονάδες

 

Ανοιχτά Στοιχήματα 7/10: 35 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο Κάβας: 2065  μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης