novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γρήγορα στο… αύριο

Γρήγορα στο… αύριο

Την Τρίτη η τελευταία μας επικοινωνία, με διάφορα προσωπικά θέματα να μην μου επιτρέπουν να ασχοληθώ με το Europa League όσο θα ήθελα ώστε να «ανεβάσω» στήλη. Πάω γρήγορα στα σημερινά γιατί ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει..

ΑΓΓΛΙΑ

Στην Πρεμιερ Λιγκ αυτή που προκαλεί με την εικόνα της για κόντρα είναι η Αρσεναλ. Δύο σερί κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σ.Ζ. έπρεπε να χάσει αλλά από τύχη έμεινε στο Χ. Γενικότερα βγάζει ντεφορμάρισμα. Το θέμα είναι αν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Μπόρνμουθ. Οι αποδόσεις πάντως προκαλούν.

Κοιτάζω επίσης και το διπλό της Μίντλεσμπρο. Καιρό έχουμε να ασχοληθούμε μαζί της, δεν έχει δώσει και δικαίωμα η αλήθεια είναι. Δεν παύει πάντως να είναι μια καλή ομάδα, με έναν ικανό προπονητή. Η φετινή Λέστερ βγάζει προβλήματα στο πρωτάθλημα, δείχνει να μην αντέχει το πολύ βαρύ πρόγραμμα με τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα θα έχει και «καλές» απουσίες.

Δεύτερη αγωνιστική κρατάω την ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ. Μας πλήρωσε στο ντεμπούτο του Χόλογουεϊ και προβλέπω αγωνιστική ανάταση από εδώ και πέρα. Η Ιπσουιτς κινείται στη μετριότητα, έρχεται από κακή εμφάνιση και έχει μεγάλο θέμα στο γκολ.

Δεύτερη επιλογή η Μπέρμιγχαμ. Εδειξε βελτιωμένη και πήρε σημαντική νίκη επί της Μπρίστολ Σίτυ, διευρύνοντας στα τρία το αήττητο σερί της. Τώρα πηγαίνει στην Μπρέντφορντ, που βγάζει αμυντικά προβλήματα εσχάτως, δέχτηκε τέσσερα τέρματα στις δύο τελευταίες ήττες της, με την ίδια να μην σκοράρει στα τρία τελευταία εντός έδρας.

Πολύ πιθανό τέλος το over στο Ντέρμπι-Νόριτς, με την πρώτη να βρίσκεται στην καλύτερη φετινή της κατάσταση ενώ η δεύτερη μετρά οκτώ over σε εννέα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα.

Καλό over και το Τζίλιγχαμ-Ρότσντεϊλ στη Λιγκ 1, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Κατά τα άλλα το πρόγραμμα στην κατηγορία δεν λέει και πολλά, με την κόντρα της Μπρίστολ Ρόβερς, που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, να έχει λογική, αλλά την εντός έδρας παρουσία της Τσέστερφιλντ να μην βοηθά ιδιαίτερα.

Στη Λιγκ 2 υπάρχουν αρχικά δύο περιπτώσεις που μοιάζουν, η Μάνσφιλντ και η Νιούπορτ. Αμφότερες μετά τις αλλαγές στον πάγκο έχουν αλλάξει πρόσωπο, με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι πως τώρα πηγαίνουν σε δύο πολύ δύσκολες έδρες. Τις κρατάω στην πρώτη διαλογή και μέχρι αύριο βλέπουμε αν θα μπούνε στο τελικό παιχνίδι.

Κατά τα άλλα η Ακρινγτον εμμένει στο να είναι κακή τελευταία, έμεινε για τρίτο δίχως γκολ και συναντά μια αήττητη εδώ και έξι Γέοβιλ.

Τέλος μεγάλο είναι το διπλό της Κρου, που έκανε καλή εμφάνιση στο 3-0 επί της Μόρκαμ μεσοβδόμαδα και φιλοξενείτε από τη χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός Κόλτσεστερ. Δεν παραβλέπω φυσικά την επίσης εμφατική νίκη της γηπεδούχου την Τρίτη, και πάλι όμως βρίσκω το διπλό μεγαλύτερο από όσο θα έπρεπε.

ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ

Στην Ιταλία η σοβαρή φέτος Μίλαν του Μοντέλα μπορεί να κερδίσει αυτή την Εμπολι, που δύσκολα θα σώσει τη χρονιά.

Σε μεγαλύτερα σημεία, δεν ξέρω γιατί, αλλά… καλοβλέπω τον άσο της Κροτόνε. Το πάλεψε πολύ στο προηγούμενο με αντίπαλο την Τορίνο την ώρα που η Σαμπτόρια δεν ξέρω πόσο «καθαρά» κέρδισε τη Σασουόλο, και εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη σε επτά αγώνες.

Στην Ισπανία ευκαιρία για την Εσπανιόλ, που είναι δύο μήνες δίχως ήττα, να κάνει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο απέναντι στην ελλιπέστατη Λεγκανές.

Μέτριο προς κακό κατά τα άλλα το πρόγραμμα, δεν βρίσκω κάπου να σταθώ.

Στη Γαλλία διπλό με αξία αυτό της Σεντ Ετιέν, που πήρε αυτό ακριβώς που έψαχνε χθες στο Europa και συναντά μια Ανζέ με σημαντικότατες απουσίες.

Και εδώ προκύπτει ένα καλό φαβορί, μετά τη Μίλαν και την Εσπανιόλ, η Μονπελιέ που εντός έδρας είναι δυνατή και υποδέχεται μια Νανσί που πολύ πιθανό να έχει ήδη το μυαλό της στο τεράστιο ντέρμπι με τη Μετς που ακολουθεί.

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δύο αουτσάιντερ στην Ολλανδία, αφενός η ανεβασμένη Χέρακλες που πηγαίνει στην κουρασμένη από το ταξίδι στην Ιρλανδία Αλμάαρ και δεύτερο η Γκρόνιγκεν που έχει καλή ομάδα και δείχνει να αφήνει πίσω της το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Καλό το 3.10 της Μπέβερεν στο Βέλγιο, στο δεύτερο επίσημο του νέου της προπονητή. Ηταν καλή στο ντεμπούτο του, παίρνοντας ισοπαλία με την Κορτράικ και μπορεί να πάρει το πρώτο του τρίποντο απέναντι στη χωρίς εκτός έδρας νίκη από την πρεμιέρα Σαρλερουά.

Στην Ελβετία ήθελα να παίξω Λουγκάνο, βλέποντας την… κατηφόρα της Βαντούζ, παράλληλα «κατηφορίζει» και το διπλό όμως, που από 3 και που ήταν βρίσκεται στο 2.70.

Για τη Βραζιλία δεν εκφέρω ακόμη άποψη, θέλω να δω που θα… κάτσουν οι αποδόσεις μέχρι την Κυριακή. Οδεύουμε προς φινάλε εκεί. Το ίδιο και για τη Β’ κατηγορία αύριο βράδυ.

 

 

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2150 μονάδες

Επιστροφές από 22/11: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: – μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης