novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Το σεντόνι και ο… εμφύλιος!

Το σεντόνι και ο… εμφύλιος!

Καλησπερίζω! Κακό διάβασμα στο ματς της Άλταχ, δίκαιη ήττα, αντίθετα Ραπίντ και ΦΑΚ άξιζαν κάτι παραπάνω από τα ματς, ειδικά η Ραπίντ, που ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και στην πρώτη τελική της η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να δεχτεί το γκολ. Είχαμε πάντως επιστροφές από τη δυάδα της Παρασκευής. Περίεργο το Σ/Κ που μας πέρασε, έτσι και αλλιώς το είχα τονίσει από Πέμπτη ότι έμοιαζε αρκετά κακό.

Στο τριήμερο που ακολουθεί έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουν τους επαναληπτικούς, ενώ Σάλκε και Γκλάντμπαχ τίθενται αντιμέτωπες για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αρσεναλ – Μπάγερν (Τρίτη, Champions League): Στο πρώτο παιχνίδι η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης, είχε επικρατήσει με 5-1 και σίγουρα έχει τεράστιο πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού. Η Άρσεναλ χρειάζεται ένα 4-0 για να προκριθεί, ενώ με 5-1 πάει παράταση. Για κάθε παραπάνω γκολ της Μπάγερν η Άρσεναλ θα χρειάζεται δύο γκολ. Ο Γάλλος προπονητής της Αγγλικής ομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο εδώ και καιρό, υπάρχει κακό κλίμα και σίγουρα όλα αυτά ωφελούν την  Μπάγερν να έχει ένα ήσυχο βράδυ στο Λονδίνο. Στοιχηματικά δεν αγγίζεται, όλα τα αποτελέσματα πιθανά, όπως και για τα γκολ. Αν κάτι μου κλείνει το μάτι είναι το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα (Τετάρτη, Champions League): Με μία πρώτη ματιά η Μπενφίκα αδικείται από τις αποδόσεις του σετ. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, με τον Μήτρογλου να σκοράρει κατά ριπάς. Βέβαια και οι Βεστφαλοί δεν πάνε πίσω, βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, ίσως στην καλύτερη τους φάση από την αρχή της σεζόν. Τα 9.50 όμως στο διπλό είναι εκτός πραγματικότητας. Θεωρώ πως οι “αετοί” θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό ίσως του αρκεί ακόμα και για ήττα, για αυτό και δεν παίζω το διπλό. Σκέψη και ο Μήτρογλου να σκοράρει που δίνεται πάνω από 3 μονάδες. Επίσης, τελείως fun bet το να μπει αυτογκόλ στο ματς, ο λόγος είναι ότι και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να πλαγιοκοπούν τις αντίπαλες άμυνες και δεν θέλει και πολύ να γίνει λάθος από τους αμυντικούς.

Σάλκε – Γκλάντμπαχ (Πέμπτη, Europa League): Η κληρωτίδα έβγαλε εμφύλιο μεταξύ δύο γειτόνων. Σάλκε και Γκλάντμπαχ ως γνωστόν ανήκουν στο Nordrheinwestfallen. Τον μήνα Μάρτη θα συναντηθούν τρεις φορές. Η μία ήδη έγινε με τη Γκλάντμπαχ να επικρατεί με 4-2 εντός έδρας. Οι επόμενες δύο είναι για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτος αγώνας στην έδρα της Σάλκε, η οποία εσχάτως δεν είναι σε καλή κατάσταση, αντίθετα η Γκλάντμπαχ “πετάει”. Το διπλό άνοιξε γύρω στο 3.60 και πλέον είναι στο 3.40. Υπάρχει αξία, όμως δεν θα ποντάρω κάτι, τον λόγο τον ξέρετε, σε αγώνες νοκ-άουτ υπάρχουν σκοπιμότητες. Επίσης σε scorecast έχει νόημα να πάμε στο να σκοράρει ο Στίντελ που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Αυτά σαν σκέψεις, επιλέγω το No bet και ανανεώνω το ραντεβού μας την Πέμπτη το μεσημέρι. Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι για αυριανή ανάρτηση. Να είστε καλά.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 3400 μονάδες

Επιστροφές από 03/03 : 73,2 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 07/03: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης