novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γ’ Εθνική: Στάση για τους πρωτοπόρους

Γ’ Εθνική: Στάση για τους πρωτοπόρους

Γ’ Εθνική έχει το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά ποδοσφαίρου και οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι τρείς. Ξεκινάμε με γκολ στον πρώτο όμιλο και συνεχίζουμε με δύο αναμετρήσεις όπου τα φαβορί δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες και δεν αναμένεται να έχουν εύκολο έργο.

Προγνωστικά Γ’ Εθνική

Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου

Ο Άρης Αβάτου αν και σε κάποια φάση του πρωταθλήματος δεν ήταν καλός επιθετικά, πλέον έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Συνολικά έχει σκοράρει σε επτά συνεχόμενους αγώνες και η επιθετική του λειτουργία βοήθησε σε σημαντικό βαθμό στο να βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Το πρόβλημα του είναι πως δεν έχει σταθερότητα στην άμυνα και ειδικά κόντρα στις δυνατές ομάδες του ομίλου έχει θέμα.

Ο Απόλλων έγινε γνωστός πανελληνίως με την πρόσφατη πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας και αυτό που έκανε εντύπωση περισσότερο ήταν η επιθετική του λειτουργία. Κατάφερε να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια του κόντρα στη Λαμία, ενώ συνολικά έχει πετύχει γκολ σε όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις του φέτος εκτός από μία. Ο φετινός του στόχος στη Γ’ Εθνική είναι η άνοδος, όμως η διαφορά πέντε βαθμών από την πρώτη θέση είναι σημαντική. Στα αρνητικά, παρουσιάζει μια αμυντική αδράνεια και στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα, οπότε αναμένουμε μια αναμέτρηση με αρκετές ευκαιρίες. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με αρκετή άνεση και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση στον όμιλο. Επιπλέον, αμφότερες αμυντικά δεν δείχνουν σταθερές κι έτσι η επιλογή του over 2.5 σε απόδοση 2.05 (Bet365) δείχνει ιδανική στα προγνωστικά στοιχήματος.

Παναργειακός – Αιολικός

Ο Παναργειακός μπορεί να βρίσκεται μόλις τρείς βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως στην έδρα του τελευταία αποτελεί έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές είναι αήττητος εντός (2-3-0) και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από τη Μύκονο η οποία διεκδικεί την άνοδο. Η ομάδα του Άργους με τον έμπειρο Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν.

Ο Αιολικός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και έχει σαν στόχο την άνοδο από την Γ’ Εθνική. Όμως, τελευταία μακριά από την έδρα του δείχνει πως έχει προβλήματα και αν δεν το διορθώσει αυτό, τότε η πρωτιά θα βρεθεί σε κίνδυνο. Στις τελευταίες τρείς εξόδους του δεν κατάφερε να κερδίσει, ενώ σκόραρε μόλις ένα γκολ. 

Μπορεί να έχουμε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία κόντρα σε μια που θέλει τον τίτλο, όμως παράλληλα έχουμε ένα σύνολο που είναι δυνατό στην έδρα του κόντρα σε ένα που εκτός δεν αποδίδει και τόσο καλά. Οπότε, αναμένεται μια αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν περισσότερη ποιότητα, όμως θα έχουν και μεγαλύτερη πίεση. Η ισοπαλία είναι η επιλογή που ξεχωρίζει εδώ και βρίσκεται στο αξιόλογο 3.30 (Bet365).

Εθνικός Πειραιώς – Θύελλα Ραφήνας

Ο Εθνικός Πειραιώς δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή και μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ομάδα με έφεση στις ισοπαλίες. Πρόκειται γενικά για ένα σύνολο που μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, αλλά επίσης δεν χάνει και εύκολα. Για να μιλήσουμε με αριθμούς… έχει τέσσερις ισοπαλίες σε έξι εντός έδρας παιχνίδια και σε συνολικά 14 αναμετρήσεις στην Γ’ Εθνική έχει οκτώ Χ. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται χαμηλά στην κατηγορία έχει μια από τις καλύτερες άμυνες και ειδικά στην έδρα του μετρά πέντε ανέπαφες εστίες.

Η Θύελλα Ραφήνας βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και έρχεται από ένα εκπληκτικό σερί με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Είναι από τις λίγες ομάδες σε όλο το πρωτάθλημα που δεν έχει καμία ισοπαλία, όμως τα σερί είναι για να σπάνε. Εκτός έδρας έχει συνολικά μια μέτρια παρουσία (3-0-4) και κόντρα σε μια δύσκολη έδρα αναμένεται να δυσκολευτεί.

Ο Εθνικός μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικός επιθετικά, όμως αμυντικά είναι αρκετά σταθερός. Αντίθετα, η Θύελλα είναι μια αρκετά ανισόρροπη ομάδα και παρασύρεται συχνά. Όπως έχουμε ξαναπεί η έδρα σε αυτές τις κατηγορίες παίζει μεγάλο ρόλο, οπότε οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο. Καλύτερη ομάδα είναι συνολικά η Θύελλα, όμως οι γηπεδούχοι δείχνουν ικανοί να πάρουν την ισοπαλία η οποία βρίσκεται σε απόδοση 3.00 (Bet365).

BetMarket Επιλογές Γ’ Εθνικής

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
19/02, 15:00Άρης Αβάτου – Απόλλων ΠαραλιμνίουOver 2.5 @2.051
19/02, 15:00Παναργειακός – ΑιολικόςX @3.301
19/02, 15:00Εθνικός Πειραιώς – Θύελλα ΡαφήναςX @3.001
Κάβα Πρωταθλήματος3,64ROI104%

Επιμέλεια: Πάνος Κωνσταντινόπουλος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης