novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Γ’ Εθνική: Τρία ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον

Προγνωστικά Γ’ Εθνική: Τρία ντέρμπι με βαθμολογικό ενδιαφέρον

18η αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο στη Γ’ Εθνική και 16η για του υπόλοιπους, με το ενδιαφέρον να είναι αρκετά έντονο. Αρχικά έχουμε το ντέρμπι παραμονής του πρώτο ομίλου, με τον Βύρων Καβάλας να υποδέχεται τον πιο έμπειρο Θερμαϊκό Θέρμης. Ακολουθεί το Άρης Πετρούπολης – Γιούχτας, με τους γηπεδούχους να έχουν διατηρήσει αήττητη την έδρα τους σε όλη τη σεζόν και τους φιλοξενούμενους να κυνηγούν την άνοδο. Τέλος, υπάρχει και το Κερατσίνι – Αγία Παρασκευή όπου ανταγωνίζονται δύο ομάδες που δεν κερδίζουν εύκολα, αλλά δεν χάνουν και εύκολα.

♦Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά όλης της τρέχουσας αγωνιστικής στην Stoiximan Superleague

Προγνωστικά Γ’ Εθνική

Βύρων Καβάλας – Θερμαϊκός Θέρμης (15.00)

Ο Βύρων Καβάλας έχει ένα αξιοσημείωτο εντός έδρας σερί, καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Συνολικά αγνοεί τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές (0-6-3) δείχνοντας αρκετές φορές πως δεν αντέχει την πίεση. Πιο συγκεκριμένα, στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις που σκόραρε κατάφερε να προηγηθεί, όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα. Αμυντικά δεν έχει καλή παρουσία, έχοντας μόλις μια ανέπαφη εστία στα τελευταία δέκα παιχνίδια του. Ειδικά όταν δέχεται σέντρες έχει δείξει μεγάλη αδυναμία, όπως και όταν ο αντίπαλος κερδίζει στημένες φάσεις αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο Θερμαϊκός θα λέγαμε πως αδικείται από τα τελευταία αποτελέσματα, ερχόμενος από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-2), με τις ήττες του να είναι από ομάδες που διεκδικούν την άνοδο από την Γ’ Εθνική. Η ισοπαλία κόντρα στην προτελευταία Αλεξανδρούπολη οδήγησε σε αλλαγή προπονητή, με τον έμπειρο Γιώργο Κούτση να αναλαμβάνει την ομάδα. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες, με προσωπικότητα, που μπορούν να ηγηθούν. Πιο συγκεκριμένα στους φιλοξενούμενους αγωνίζονται ποδοσφαιριστές όπως ο Παπαστεριανός και ο Παπάζογλου, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά στη Γ’ Εθνική.

Μπορεί σύμφωνα με τις αποδόσεις το παιχνίδι να θεωρείται ισορροπημένο, με μικρό φαβορί μάλιστα τους γηπεδούχους, όμως ο Θερμαϊκός έχει δείξει πως είναι πιο ικανή ομάδα και σίγουρα είναι πιο έμπειρη. Το γεγονός πως έχει νέο προπονητή είναι αρκετά ενθαρρυντικό και αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα. Ο Βύρων Καβάλας έχει μεγάλη αδυναμία στις σέντρες, έναν τρόπο με τον οποίο οι φιλοξενούμενοι απειλούν αρκετά και αυτό λειτουργεί υπέρ τους. Το 2DNB βρίσκεται σε απόδοση 2.00 και είναι μια επιλογή με αξία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Άρης Πετρούπολης – Γιούχτας (15.00)

Ο Άρης Πετρούπολης μπορεί να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, όμως έχει μετατρέψει την έδρα του σε απόρθητο φρούριο. Σε επτά αναμετρήσεις εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί (3-4-0), ενώ δεν ηττήθηκε ούτε το Μαρκό το οποίο βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Σίγουρα αυτή η επίδοση έχει δημιουργήσει έναν νέο στόχο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο πλέον παίζουν και για το αήττητο.

Ο Γιούχτας βρίσκεται στο κυνήγι της πρωτιάς, καθώς θέλει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική. Η εκτός έδρας παρουσία του είναι τίμια, καθώς είναι αήττητος, όμως μετρά περισσότερο ισοπαλίες (4) απ’ ότι νίκες (3). Το πρόβλημα του σε αυτόν τον τομέα είναι κυρίως επιθετικό και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως σε τρείς από τις τέσσερις ισοπαλίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Συνολικά στα τελευταία τρία παιχνίδια του μετρά μια νίκη και δύο λευκές ισοπαλίες.

Περιμένουμε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους αποτελούν μια πολύ δυνατή ομάδα και όπως είπαμε έχουν και το κίνητρο για το αήττητο. Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τους βαθμούς για την άνοδο και διαθέτουν καλύτερο σύνολο, όμως δυσκολεύονται να κερδίσουν και γι’ αυτό ευθύνεται η μετριότητα στην επίθεση.

Η ισοπαλία μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα και βρίσκεται σε απόδοση 3.10.

Cash out*: Ολόκληρο ή μέρος του στοιχήματος σας!
Cash out*: Ολόκληρο ή μέρος του στοιχήματος σας!ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κερατσίνι – Αγία Παρασκευή (15.00)

Το Κερατσίνι έρχεται από τρείς συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες, οι οποίες το έχουν φέρει πλέον πιο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη παρά στις πρώτες θέσεις. Η αδυναμία του να σκοράρει δημιουργεί αρκετά προβλήματα και είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, αν δεν θέλει να κινδυνέψει.

Η Αγία Παρασκευή βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η αλήθεια είναι πως έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Έρχεται και αυτή από τρείς συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ εκτός έδρας μετρά μία ήττα στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της (1-4-1) έχοντας κρατήσει την εστία της ανέπαφη τρείς φορές. Συνολικά είναι μια ομάδα που παίζει κλειστό ποδόσφαιρο και είναι αρκετά απειλητική στην κόντρα, καθώς χτίζει πολύ γρήγορα τις επιθέσεις της.

Αμφότερες έρχονται από τρείς ισοπαλίες και δεν αποτελούν ομάδες που κερδίζουν εύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως χάνουν εύκολα. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς θεωρούνται καλύτερη ομάδα ποιοτικά, όμως οι φιλοξενούμενοι αποτελούν… σκληρό καρύδι και δύσκολα χάνουν. Ειδικότερα, το Κερατσίνι που δυσκολεύεται να σκοράρει θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια κλειστή άμυνα και παράλληλα να έχει το νου του στη δική του αμυντική λειτουργία, καθώς η Αγία Παρασκευή είναι ομάδα αντεπιθέσεων. Στα προγνωστικά, λοιπόν, ξεχωρίζει το Χ, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.80.

BetMarket Επιλογές Γ’ Εθνική

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
26/02, 15:00Βύρων Καβάλας – Θερμαϊκός Θέρμης2 DNB @2.001
26/02, 15:00Άρης Πετρούπολης – ΓιούχταςΧ @3.101
26/02, 15:00Κερατσίνι – Αγία ΠαρασκευήΧ @2.801
Κάβα Πρωταθλήματος+2.69ROI102.9
Όλα τα ματς της Super League με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό Αποτέλεσμα
Όλα τα ματς της Super League με Ενισχυμένη Απόδοση** στο Τελικό ΑποτέλεσμαΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Επιμέλεια: Πάνος Κωνσταντινόπουλος

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης