novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γ’ Εθνική: Γκολ, combo και στήριξη στο κίνητρο

Γ’ Εθνική: Γκολ, combo και στήριξη στο κίνητρο

Επιστροφή στη δράση για τη Γ’ Εθνική και στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις με ενδιαφέρον, από τις οποίες προκύπτουν αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Γ’ Εθνική: Προγνωστικά

Παναγρινιακός – Βύζας Μεγάρων

Ο Παναγρινιακός βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού και για να βγει από αυτή θα πρέπει να καλύψει μια σημαντική διαφορά, επτά βαθμών. Η ομάδα του Αγρινίου, παρά τη χαμηλή της θέση στην κατάταξη, διαθέτει εξαιρετική επίθεση και έχει καταφέρει να έχει το τέταρτο υψηλότερο ενεργητικό στον όμιλο. Το πρόβλημα είναι στην αμυντική λειτουργία και στο γεγονός πως δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, καθώς έχει αρκετά κενά. Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2.5, ενώ στα τρία τελευταία σημειώθηκαν συνολικά 17 τέρματα (6-11). Ειδικότερα εντός έδρας τη φετινή σεζόν, μετρά οκτώ over 2.5 σε συνολικά 9 παιχνίδια.

Ο Βύζας Μεγάρων βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και μπορεί να χαρακτηριστεί ως βαθμολογικά αδιάφορος, καθώς έχει 9 βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και 12 από την πρώτη θέση. Το περίεργο με τους φιλοξενούμενους είναι πως έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, όμως αυτό που μένει σταθερό είναι τα γκολ. Όσον αφορά τα στατιστικά, μετρούν τρία over 2.5 στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους.

Ο Παναγρινιακός είναι ξεκάθαρα μια ομάδα που προσφέρει γκολ και θέαμα, διότι έχει το εύκολο γκολ και παράλληλα διαθέτει μια αδύναμη άμυνα. Ο Βύζας είναι περισσότερο ένα σύνολο που προσαρμόζεται στις συνθήκες του εκάστοτε παιχνιδιού, οπότε αναμένεται να παρασυρθεί από τον ρυθμό των γηπεδούχων. Έτσι, το στυλ παιχνιδιού των γηπεδούχων και η πρόσφατη φόρμα και των δύο κάνουν την επιλογή over 2.5 σε απόδοση 2.42 αρκετά αξιόλογη.

Γ' Εθνική

Αιολικός – Πανηλειακός

Ο Αιολικός ηττήθηκε στην έδρα του μετά από επτά συνεχόμενες νίκες και είδε τη Μύκονο να καταλαμβάνει την κορυφή. Πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες και είναι ένα βαθμό πίσω από την πρώτη. Συνολικά έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες κι έτσι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς είναι αναγκασμένος να σηκώσει κεφάλι, αν θέλει να πετύχει τον στόχο του. Όσον αφορά τα στατιστικά, έξι από τις τελευταίες εντός έδρας νίκες του συνδυάστηκαν με over 2.5 γκολ.

Ο Πανηλειακός είναι σε μεγάλους μπελάδες, διότι βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και χρειάζεται να καλύψει μια διαφορά έξι βαθμών για να να βγει από αυτή. Σύμμαχος του σίγουρα δεν είναι η εκτός έδρας παρουσία του, καθώς φέτος δεν έχει καταφέρει ούτε ένα διπλό (0-3-6). Ενώ, πέντε από τις τελευταίες έξι εκτός έδρας ήττες του συνδυάστηκαν με over 2.5 γκολ. Το θέμα είναι πως ούτε η γενικότερη παρουσία των φιλοξενούμενων είναι καλή, καθώς μετρούν πέντε ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανέστατη κι έτσι το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Οι γηπεδούχοι, που μάχονται για την άνοδο, είναι μια ομάδα έδρας που θέλει να σηκώσει κεφάλι και ψάχνει το ιδανικό… θύμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις τρείς βαθμούς σε 9 εκτός έδρας ματς και αν θέλουν να σωθούν θα πρέπει να ψάξουν ένα θαύμα.

Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου ξεχωρίζει το combo 1 & over 2.5 σε απόδοση 1.82.

Γ΄ Εθνική

Κερατσίνι – Φωστήρας

Το Κερατσίνι, έπειτα από πέντε λευκές ισοπαλίες, ηττήθηκε από τον προτελευταίο ΑΟ Τυμπακίου και μπήκε σε περιπέτειες, καθώς πλέον είναι μόλις ένα βαθμό μπροστά από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό το αποτέλεσμα οδήγησε σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και την ομάδα ανέλαβε ο Σήφης Βενάκης (πρώην του Μοσχάτου). Ο νέος τεχνικός έχει δείξει πως επιλέγει έναν αρκετά επιθετικό προσανατολισμό, ενώ η ομάδα που ανέλαβε ξέρει να παίζει μόνο άμυνα. 

Ο Φωστήρας βρίσκεται ακόμα ζωντανός στη μάχη για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική, καθώς η διαφορά των έξι πόντων από την πρώτη θέση δεν είναι απαγορευτική. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε μια απρόσμενη ήττα από τον Γιούχτα και οδήγησε στην απομάκρυνση του Δημήτρη Αρναούτη, με τον έμπειρο Γιάννη Μάγγο να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο νέος τεχνικός αναλαμβάνει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Εκτός έδρας η ομάδα μπορεί να μην κέρδιζε εύκολα, όμως δεν έχανε εύκολα και μέσα στο 2023 δεν γνώρισε καμία ήττα (1-5-0).

Μπορεί και οι δύο ομάδες να έχουν νέο προπονητή, το οποίο συχνά λειτουργεί θετικά, όμως οι δύο νέοι τεχνικοί αναλαμβάνουν υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες. Οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή και έχουν ως μεγάλο τους προσόν την άμυνα και ως μειονέκτημα την επίθεση, την ώρα που ο προπονητής που προσέλαβαν παίζει αρκετά επιθετικά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την άνοδο και διαθέτουν ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο το οποίο ψάχνει νίκες. Το τάιμινγκ και οι συνθήκες μας οδηγούν προς το 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Γ' Εθνική

Θύελλα Ραφήνας – ΑΟ Τυμπακίου

Η Θύελλα Ραφήνας δίνει μεγάλη μάχη για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική και βρίσκεται μόλις έναν πόντο πίσω από την πρώτη θέση. Το μεγάλο όπλο σε αυτή της την πορεία είναι η επίθεση, καθώς έχει καταφέρει το δεύτερο μεγαλύτερο ενεργητικό στον όμιλο. Πέραν αυτού, εξαιρετική είναι και η εντός έδρας παρουσία της, όπου μετρά επτά νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το θέμα είναι πως στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει (0-2-2) και το παιχνίδι κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας είναι ιδανικό για να… σηκώσει κεφάλι. Όσον αφορά τα στατιστικά, οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εντός έδρας νίκες της συνδυάστηκαν με over 2.5 γκολ.

Ο ΑΟ Τυμπακίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση και είναι σχεδόν καταδικασμένος, καθώς πρέπει να καλύψει μία διαφορά 12 βαθμών αν θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το μεγάλο του πρόβλημα την φετινή σεζόν είναι η αμυντική λειτουργία, καθώς δέχεται εύκολα γκολ και έχει το δεύτερο μεγαλύτερο παθητικό του ομίλου. Εκτός έδρας μετρά ως επί το πλέιστον ήττες (0-2-7), ενώ τρείς από τις τέσσερις τελευταίες συνδυάστηκαν με over 2.5 γκολ.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη και αυτό φαίνεται και από την κατάταξη. Μπορούμε να πούμε επίσης πως οι γηπεδούχοι διαθέτουν αρκετά πιο έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο στόχος τους δείχνει να είναι πιο εφικτός. Ο ΑΟ Τυμπακίου δέχθηκε από πέντε γκολ στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις του, από ομάδες με παρόμοιο ενεργητικό με αυτό της Θύελλας, οπότε το combo 1 & over 2.5 σε απόδοση 2.25 μοιάζει να είναι αρκετά αξιόλογη επιλογή.

Γ' Εθνική

 

Γ’ Εθνική προγνωστικά: BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
15/03, 15:00Παναγρινιακός – Βύζας ΜεγάρωνΟver 2.5 @2.422
15/03, 15:00Αιολικός – Πανηλειακός1 & over 2.5 @1.822
15/03, 15:00Θύελλα Ραφήνας – ΑΟ Τυμπακίου1 & over 2.5 @2.252
Κάβα Πρωταθλήματος-0,38ROI99.70%

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης