novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Betsson Superleague 2: Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο η Αναγέννηση

Betsson Superleague 2: Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο η Αναγέννηση

H 17η αγωνιστική της Betsson Superleague 2 ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις, μία από κάθε όμιλο. Όσον αφορά τον Βόρειο, η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο. Ενώ, για τον Νότιο όμιλο έχουμε το παιχνίδι Αιγάλεω – Κηφισιά, όπου η πρωτοπόρος έχει μια αρκετά δύσκολη έξοδο σε μία έδρα που φέτος έχει μόλις μία ήττα και καμία νίκη (0-7-1).

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά

Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας Ρόδου

Η Αναγέννηση κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα Πόντου, με 2-0 και μετά από καιρό κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές σε ένα παιχνίδι. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν δέχεται γκολ και το έκτο εντός έδρας που κερδίζει κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και αν τα κερδίσει θα πλησιάσει στους 9 βαθμούς την κορυφή του ομίλου.

Ο Διαγόρας ηττήθηκε στην έδρα του από τον Απόλλωνα Πόντου και δεν κατάφερε να πάρει μια ακόμα μεγαλύτερη διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει από τους φιλοξενούμενους τις τελευταίες αγωνιστικές είναι πως παίζουν αρκετά πιο αμυντικά και έχουν αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους, θυσιάζοντας κάπως την επιθετική αποτελεσματικότητα που είχαν. Στο επόμενο παιχνίδι αναμένεται να προσαρμοστούν ανάλογα με το μέγεθος του αντιπάλου, καθώς αντιμετωπίζουν μια αρκετά ποιοτική ομάδα.

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης εδώ και είναι λογικό, καθώς παίζουν εντός έδρας και διαθέτουν καλύτερο σύνολο. Γενικά περιμένουμε ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι, με την Αναγέννηση να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς αμφότερες επιλέγουν τελευταία ένα πιο αμυντικογενές στυλ παιχνιδιού. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το combo 1 & no goal σε απόδοση 2.10, η οποία επιβεβαιώθηκε σε έξι από τις επτά εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι φετινές νίκες της Αναγέννησης συνδυάστηκαν με μηδέν παθητικό.

BetMarket προγνωστικά: Betsson Superleague 2

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
03/04, 14:45Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας Ρόδου1 & no goal @2.101
Κάβα Πρωταθλήματος+2,32ROI102.4%

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης