novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Betsson Superleague 2: Κακώς υποτιμάται τόσο ο ΟΦΙ

Betsson Superleague 2: Κακώς υποτιμάται τόσο ο ΟΦΙ

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική της Betsson Superleague 2 και στο στοιχηματικό μενού υπάρχουν δύο επιλογές με αξία.

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά

ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά (15:00)

Ο ΟΦΙ δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως δεν δείχνει πως θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανένα. Πριν δύο αγωνιστικές έχασε δύσκολα στην έδρα του από την Καλλιθέα (0-1), ενώ λίγες μέρες αργότερα κέρδισε μέσα στην έδρα της Προοδευτικής. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία ήττα εντός (5-3-1) και αυτό αποδεικνύει πως στην περίπτωση τους ο παράγοντας έδρα έχει όντως μεγάλη σημασία.

Η Κηφισιά έχει αρχίσει και δεν πατάει καλά, ερχόμενη από δύο ισοπαλίες, γεγονός που επέτρεψε στην Καλλιθέα να μειώσει στο -2 από την κορυφή. Πλέον, περιμένουμε να παίζει περισσότερο για το αποτέλεσμα, παρά για την εμφάνιση, καθώς θέλει να πετύχει την άνοδο από τη Betsson Superleague 2. Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την απώλεια της νίκης στα τελευταία παιχνίδια έχει η άμυνα, καθώς δέχθηκε τρία γκολ από την Καλλιθέα και ένα από την Προοδευτική.

Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, καθώς έχουν ένα ποιοτικό σύνολο και ισχυρό κίνητρο, όμως στις αποδόσεις βλέπουμε πως ο ΟΦΙ υποτιμάται πολύ. Οι γηπεδούχοι παίζουν πλέον για το γόητρο και ειδικά στην έδρα τους έβαλαν δύσκολα σε όλες τις ομάδες που φιλοξένησαν, την ώρα που η Κηφισιά δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έτσι, στα προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίζει η επιλογή 1 με χάντικαπ +2 σε απόδοση 1.80, καθώς κερδίζουμε ακόμη και σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι νικήσουν με ένα γκολ διαφορά.

Μακεδονικός – Πανσερραϊκός (15:15)

Ο Μακεδονικός έρχεται από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας του (+5) από την επικίνδυνη ζώνη. Στην τελευταία του αναμέτρηση ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Το θετικό όμως είναι πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ. Το πρόβλημα των γηπεδούχων είναι πως δεν μπορούν να αποδώσουν και τόσο κόντρα στις δυνατές ομάδες της Betsson Superleague 2 και ηττήθηκαν από τις περισσότερες.

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και αν κερδίσει εδώ θα έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το προβάδισμα του ξανά στους 9 βαθμούς. Η ομάδα των Σερρών φαίνεται να ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τον Ηρακλή και κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Παναθηναϊκό Β’. Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη που συνδυάζεται με το μηδέν στην άμυνα. Πάντως, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά σημαντικό για τους φιλοξενούμενους και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα πιο ποιοτικό σύνολο από τους γηπεδούχους, ενώ το κίνητρο τους είναι αρκετά πιο ισχυρό. Βέβαια, το διπλό βρίσκεται σε αρκετά χαμηλή τιμή, όμως θα έχει αξία στο live αν η τιμή του ξεπεράσει το 1.80. Ενδιαφέρον υπάρχει και στην επιλογή «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 0-1,0-2,0-3», σε απόδοση 2.40.

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης