stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Betsson Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (11/06)

Betsson Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (11/06)

Πολύ πιθανό είναι να κριθεί σήμερα ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Betssson Superleague 2 και στα προγνωστικά της ημέρας (11/06) ξεχωρίζει μια επιλογή από την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Κηφισιάς, με αντίπαλο την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην πρώτη θέση και να κατακτήσουν την πολυπόθητη άνοδο.

Betsson Superleague 2: Προγνωστικά (11/06)

Κηφισιά – Καλαμάτα (17:00)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Καλαμάτα – Κηφισιά: 1-2

Η Κηφισιά χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Betsson Superleague 2 και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οι κόποι όλης της χρονιάς είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν σήμερα, οπότε πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία αναμέτρηση στην ιστορία του συλλόγου. Το γεγονός πως έχει φτάσει στην πηγή και ετοιμάζεται να πιει νερό, ίσως προσθέσει λίγο άγχος στην ομάδα, όμως το θετικό είναι πως δεν χρειάζεται να παλέψει για το τρίποντο. Προφανώς και θέλει να συνδυάσει την άνοδο με νίκη, όμως το πιο πιθανό είναι να έχει περισσότερο αμυντικό πλάνο και να παίξει για δύο αποτελέσματα.

Η Καλαμάτα μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, μιας και και το μόνο κίνητρο θα μπορούσε να είναι η άτυπη θέση στην τετράδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα χαριστεί στη σημερινή της αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια ιστορική ομάδα, με βαριά φανέλα και το έχουν αποδείξει σε αρκετές περιπτώσεις. Μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα που έχει δεχθεί μόλις 15 τέρματα σε ολόκληρη τη σεζόν, οπότε η λογική λέει πως θα παίξει αμυντικά και θα βάλει δύσκολα στην Κηφισιά. Επιπλέον, η εκτός έδρας φόρμα της είναι εξαιρετική και έρχεται από έξι συνεχόμενα διπλά.

Η αναμέτρηση μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι, καθώς ανταγωνίζονται δύο από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Εκτός αυτού, πρόκειται για τις δύο καλύτερες άμυνες της κατάταξης. Η Κηφισιά δεν είναι αναγκασμένη να ρισκάρει, ειδικά εφόσον αντιμετωπίζει μια φορμαρισμένη ομάδα. Έτσι, στα προγνωστικά ποδοσφαίρου της Betsson Superleague 2, το Χ μοιάζει να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα και προσφέρεται σε απόδοση 4.10 από το Betshop.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης