stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με combo και σκόρερ σε Μπάρσα & Ρόμα

Με combo και σκόρερ σε Μπάρσα & Ρόμα

Μικρότερο το Κυριακάτικο κουπόνι, συγκριτικά με τον χθεσινό χαμό. Μπόλικο βέβαια και πάλι, με πληθώρα επιλογών.

Αργά το βράδυ Μπαρσελόνα-Κάντιθ για τη La Liga. Από το 0-0 στη Χετάφε η γηπεδούχος, σε παιχνίδι που το Over πλήρωνε 2.15. Σήμερα βλέπουμε την ίδια επιλογή πολύ πιο χαμηλά, στο 1.65. Η Κάντιθ θα προσπαθήσει να πατήσει σε όσα… δίδαξε η Χετάφε μια εβδομάδα πριν. Να παίξει σκληρά και στα όρια του αντιαθλητικού, ώστε να εκνευρίσει τους γηπεδούχους.

Η Μπαρσελόνα επί Τσάβι αμυντικά είναι σταθερότατη και ειδικά εντός έδρας δεχόταν πολύ σπάνια γκολ πέρσι. Περιμένω να κάνει σεφτέ στη σεζόν, αλλά με τα παραπάνω δεδομένα κοιτάζω στο combo bet του 1 με Under 3,5 σε τιμή 2.05.

Πρώτη και για τη Ρόμα στην Ιταλία, εντός με τη Σαλερνιτάνα του Πάουλο Σόουζα, που δεν έχει ενισχυθεί καθόλου όλο το καλοκαίρι! Ψάχνει ακόμη επιθετικό ο Μουρίνιο, που σήμερα δεν θα έχει Εϊμπραχαμ και Ντιμπάλα. Ο Μπελότι προορίζεται για βασικός και δεν ξέρω αν μπορεί να σκοράρει με το καλημέρα φέτος, μετά τα 0 γκολ του περσινού πρωταθλήματος.

Στο 3.10 το Anytime Μπελότι στη Winmasters και… εξαρτάται από ποια σκοπιά το βλέπεις. Αν κοιτάς τον σκόρερ των 0 γκολ πέρσι. Η’ τον βασικό επιθετικό, που με την αργοπορία στις μεταγραφές έχει χρυσή ευκαιρία να αποδείξει πράγματα. Sold out το Ολύμπικο, παίζεται και εδώ ένα combo bet με 1 και Over 1,5 στο  2.00.

Ο Χιούλμαντ στη μεσαία γραμμή και ο Ουμτιτί στην άμυνα ήταν δύο σημαντικές μονάδες στην περσινή Λέτσε. Αποδυναμωμένη μπαίνει στη σεζόν, υποδεχόμενη τη Λάτσιο που δουλεύει σε συνέχεια με τον Σάρι στον πάγκο. Μέχρι τη 2η θέση έφτασε πέρσι, φέτος πληρώνει 2.07 για να ξεκινήσει με νίκη κόντρα σε ομάδα που θεωρείται στο γκρουπ υποβιβασμού. Η νίκη της Λάτσιο στο 2.05 στη Bet365.

Διαβαστε επισης

Η Σάντος, ένα βαρύ και μεγάλο όνομα στη Βραζιλία, κινδυνεύει με υποβιβασμό. Eντός έδρας ντεμπούτο για τον Ντιέγκο Αγκίρε με… γκάζια αφού η ομάδα έρχεται από το βαρύ 4-0 στη Φορταλέζα. Γεμάτο το γήπεδο, καλή ατμόσφαιρα, πρώτο εντός με νέο προπονητή κόντρα σε μια αντίπαλο κουρασμένη, απογοητευμένη και με απουσίες. Η Γκρέμιο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τη Φλαμένγκο μεσοβδομαδα και κάνει δεύτερο σερί ταξίδι σε λίγες ημέρες. Μάλιστα χωρίς τον φορ Σουάρεζ και τον πολύτιμο Παραγουανό μέσο Βιγιασάντι. Kερασάκι στην τούρτα του ρεπορτάζ, ο Μάρκος Λεονάρντο, βασικός φορ και πρώτος σκόρερ της Σάντος που είχε τεθεί εκτός ομάδας γιατί συζητούσε ενδεχόμενο μεταγραφής, επιστρέφει στην ενδεκάδα. Ο άσος της Σάντος στο 2.75 στην Bet365.

Πιθανό Over στο 1.82 το Λοντζ-Πογκόν στην Πολωνία. Μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία η γηπεδούχος, μια από τις πιο επιθετικές ομάδες στο πρωτάθλημα η φιλοξενούμενη. Πήρε και νίκη ψυχολογίας την Πέμπτη επί της Γάνδης η Πογκόν, καλή περίπτωση και το διπλό σε απόδοση διπλασιασμού αλλά και το Over 1,5 γκολ για την ομάδα του Ελληνα φορ Κουλούρη.

Στο Βέλγιο συζητήσαμε τη Βέστερλο στην πρεμιέρα και την κοντράραμε στο εντός με την Έουπεν (2-2 από 0-2 που έχανε). Ακολούθησαν ήττες από Μπριζ και Γάνδη, για μια αποδυναμωμένη ομάδα που μπορεί να μπαίνει και σε φάση απογοήτευσης από τα αρνητικά αποτελέσματα. Πρώτα νίκη επί της πρωταθλήτριας Αντβέρπ η Αντερλεχτ, μετά διπλό στη Σιντ Τρούιντεν και στα δύο με καθαρά δίχτυα. Με την εικόνα των ομάδων θεωρώ υψηλό το 1.90 στον άσο της Αντερλεχτ.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Mονό

ΙΤΑ1 20/8 –19:30 Ρόμα-Σαλερνιτάνα Μπελότι Anytime (3.10) επί 7.9 μονάδες στη Winmasters

 

Δυάδα στη Fonbet

ΙΤΑ1 20/8 –19:30 Ρόμα-Σαλερνιτάνα  1 & οver 1,5 (2.00)

ΙΣΠ1 20/8 –20:30 Μπαρσελόνα-Κάντιθ 1 & Under 3,5 (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4,10  ποντάρισμα 6,1 μονάδες

 

Δυάδα στη Bet365. Σε ισχύ η Πρώιμη Πληρωμή

ΙΤΑ1 20/8 –19:30 Λέτσε-Λάτσιο  2 (2.05)

ΒΡΑ1 20/8 –22:00 Σάντος-Γκρέμιο 1 (2.75)

Στη δυάδα απόδοσης 5.63  ποντάρισμα 4,5 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LWWLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-54.3119.141926.553.3684.50%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης