stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Primera Division (16/09/23): Τα value των Γκριζμάν, Ντιακαμπί, Φάλι και η ανωτερότητα της Ατλέτικο

Προγνωστικά Primera Division (16/09/23): Τα value των Γκριζμάν, Ντιακαμπί, Φάλι και η ανωτερότητα της Ατλέτικο

Προγνωστικά Primera Division (16/09/23): Η Σαραγόσα υπέστη χθες βράδυ την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για φέτος (1-1 με τη Σανταντέρ). Απολύτως δίκαιο αυτό που συνέβη, καθώς δεν ήταν ούτε στοιχειωδώς καλή! Ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο έγινε απειλητική μετά το 90’! Έπαιξαν ρόλο βέβαια στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, η απόφαση του ρέφερι να μην αποβάλει τον Σαούλ της Σανταντέρ στο 41’, οι αμέτρητες καθυστερήσεις, καθώς και ο πόλεμος νεύρων των ποδοσφαιριστών της αντιπάλου της. Κι αυτά, όμως, μέσα στο παιχνίδι είναι.

Πέσαμε μαζί της, αλλά χίλιες φορές να χάνουμε έτσι παρά όπως συνέβη με τη Φερόλ την περασμένη Κυριακή! Πήγε τσάμπα και το Ov 1,5 στο Βαγεκάνο – Αλαβές (2-0).

Περίεργο το πρόγραμμα σήμερα σε Α’ και Β’ Ισπανίας, μένει εκτός η Σεγούντα, παίζουμε μπάλα με δύο ματς από την Πριμέρα.

PRIMERA DIVISION: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟΚΑΝΤΙΘ (16/09/23)

Ο κεντρικός αμυντικός Φάλι είναι ένας από πλέον σκληροτράχηλους παίκτες που διαθέτει η Κάντιθ. Βάζει τα πόδια στη φωτιά και ανακόπτει τον ρυθμό της εκάστοτε αντιπάλου του με δυνατά μαρκαρίσματα.

Στα πέντε χρόνια που φοράει τη φανέλα της ανδαλουσιάνικης ομάδας έχει αντικρύσει 36 φορές την κίτρινη κάρτα σε 121 αγώνες. Φέτος είδε ήδη 2 στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Αμφότερες στο τελευταίο 10λεπτο, ενδιαφέρον αυτό για το live betting.

Δεδομένα θα ζοριστεί με τους γρήγορους παίκτες της Μπιλμπάο, διότι προσφέρει πάντα βοήθειες αριστερά – δεξιά. Επίσης, συμμετέχει ενεργά και σε οποιαδήποτε σύρραξη υπάρξει κατά τη διάρκεια του ματς.

Το «Σαν Μαμές» είναι γήπεδο που… κατηφορίζει και η Κάντιθ θα υποστεί απίστευτη πίεση από το πρώτο λεπτό. Σε αυτό υπέπεσε σε 47 φάουλ στις τελευταίες τρεις επισκέψεις. Στη μία εξ αυτών κιτρινίστηκε ο Φάλι. Μπορεί να συμβεί και σήμερα.

Να δει κάρτα ο Φάλι δίνει 3,75 στη Betsson. Υπάρχει εταιρία που την προσφέρει στο 1,73 (Novibet)!

PRIMERA DIVISION: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ (16/09)

Στη Βαλένθια έχει… στραβώσει για τα καλά το κλίμα και άπαντες «βράζουν» με τον ιδιοκτήτη Λιμ. Ο μεγαλομέτοχος των «νυχτερίδων» είχε… ταβάνι τα 85,5 εκατ. ευρώ για το φετινό ρόστερ και έδωσε μόνο 60!

Ο πεσιμισμός του Μπαράχα

Ο τεχνικός Μπαράχα στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στόχος της Βαλένθια είναι η σωτηρία προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στις τάξεις των οπαδών. Είχαν προηγηθεί και πριν τη διακοπή οι ατάκες του περί «κοντού» και ελλιπούς ρόστερ. Η απογοήτευση είναι διάχυτη σε όλα τα επίπεδα, επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές λόγω του νεαρού της ηλικίας τους (24,4 ο μέρος όρος στο ποδοσφαιρικό τμήμα).

Top 3 Προσφορές*

Το 0-6-11 και η κομβική απουσία

Η επίσκεψη της Ατλέτικο ήρθε τη χειρότερη δυνατή στιγμή, αφού μετράει μαζί της 17 αγώνες χωρίς «τρίποντο» ανεξαρτήτως έδρας (0-6-11)! Στο «Μεστάγια» είναι στο 0-1-2 στα 3 πιο πρόσφατα ματς με τους «ροχιμπλάνκος» και η ισοπαλία ήταν… θαύμα, γιατί ηττούνταν 1-3 και «έκλεψε» τον βαθμό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (90+2’, 90+6’)! Επιπλέον, θα λείψουν ο στυλοβάτης στην άμυνα, Παουλίστα (3/0), καθώς και ο εξίσου αξιόλογος ανασταλτικά Φουλκιέ (στόπερ/δεξί μπακ, 4/0).

Το «2» της Ατλέτικο το βρίσκουμε στο 2,10 στη Novibet με προσφορά* γνωριμίας με όλο το αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV.

Με παράδοση ο Γκριζμάν

Δεύτερη επιλογή εδώ είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ο Γκριζμάν. Το επιβεβαίωσε στα 4/4 ματς με αντίπαλο τη Βαλένθια, τα τρία γκολ ήταν με τη φανέλα της Ατλέτικο και το τέταρτο με της Μπαρτσελόνα. Παίρνει επιθέσεις, δοκιμάζει το πόδι του (1,7 σουτ μέσο όρο φέτος), αγωνίζεται αρκετά (81 λεπτά μ.ο.) και έχει καλή παράδοση με τις «νυχτερίδες».

Επίσης, έφυγε για τη Σαουδική Αραβία ο Καράσκο (εξ. 3/0), ο οποίος έπαιρνε αρκετές επιθέσεις και είναι τραυματίας ο φορ Ντεπάι (3/2). Συνεπώς, γιατί να μη βρει δίχτυα!

Να σκοράρει ο Γκριζμάν στο ματς πληρώνει 3,40 στην Bet365.

Ο επιρρεπής Ντιακαμπί

Τρίτη επιλογή εδώ να δει κίτρινη ο… τεράστιος Ντιακαμπί! Είναι παραδοσιακά από τους πλέον… απρόσεκτους παίκτες της Βαλένθια και ήδη πήρε κάρτα στα 3/4 παιχνίδια φέτος. Λείπουν και οι Παουλίστα, Φουλκιέ που θα κρατούσαν τα… μπόσικα κι αυτό αυξάνει τις πιθανότητες να την… πατήσει. Δεδομένα θα «φτιάξουν» επιθέσεις πάνω του οι παίκτες της Ατλέτικο, διότι γνωρίζουν πόσο επιπόλαιος είναι.

Αnytime κάρτα Ντιακαμπί στο 3,30 στη Betsson. Στις περισσότερες εταιρίες προσφέρεται στο 2,40 μέσο όρο!

Προγνωστικά Primera Division (16/09/23) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ

Μονό στη Betsson

ΙΣ1 – 16/9 – 15.00 – Μπιλμπάο – Κάντιθ – Κάρτα Φάλι (3,75) με 6 μονάδες

Μονό στη Novibet (σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή)

ΙΣ1 – 16/9 – 17.15 – Βαλένθια – Ατλέτικο – 2 (2,10) με 25 μονάδες

Μονό στην Bet365

ΙΣ1 – 16/9 – 17.15 – Βαλένθια – Ατλέτικο – Anytime Γκριζμάν (3,40) με 8 μονάδες

Μονό στη Betsson

ΙΣ1 – 16/9 – 17.15 – Βαλένθια – Ατλέτικο – Κάρτα Ντιακαμπί (3,30) με 6 μονάδες

Δυάδα στη Betsoon

ΙΣ1 – 16/9 – 15.00 – Μπιλμπάο – Κάντιθ – Κάρτα Φάλι (3,75)

ΙΣ1 – 16/9 – 17.15 – Βαλένθια – Ατλέτικο – Anytime Γκριζμάν (2,90)

Στη δυάδα απόδοσης 10,87 ποντάρουμε 5 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000250.17102240.172.54125.354%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

ShareΔιαβαστε επισης