stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Primera Division (17-09-23): Τα σημεία

Προγνωστικά Primera Division (17-09-23): Τα σημεία

Η πέμπτη αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας συνεχίζεται με τέσσερα ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ. Ας δούμε τα προγνωστικά της Primera Division για σήμερα (17/09/23) . 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PRIMERA DIVISION 17/09/23 

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

Χετάφε logo

Χετάφε

  • ΝΗΝΙΝ
69%
14:00
Οσασούνα

Οσασούνα

  • ΙΗΙΗΗ
22%
Στατιστικά

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΕΤΑΦΕ

Η Χετάφε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τελευταίο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) πριν τη διακοπή. Ρολάρει σταδιακά αν και θέλει πολλή δουλειά μπροστά, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι της κοστίζει η απουσία του περσινού πρώτου σκόρερ, Ουνάλ (ε. 35/14, πιθανόν να επιστρέψει τον Οκτώβριο).

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Η Οσασούνα έδειξε στο 1-2 με την Μπαρτσελόνα εν μέρει επηρεασμένη από τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ήταν βασικός στόχος φέτος κι όσο και να’ ναι κοστίζει. Ο τεχνικός Αρασάτε πάντως, δεδομένα αποφόρτισε τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της διακοπής και θα την επαναφέρει άμεσα στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Χετάφε φημίζεται για το σκληρό παιχνίδι της και δύσκολα θα αλλάξει τακτική απέναντι σε μία δουλεμένη και γρήγορη ομάδα.

Το να φτάσει η Χετάφε πρώτη στις 2 κάρτες δίνει 1,72 στη Stoiximan.

Βιγιαρεάλ logo

Βιγιαρεάλ

  • ΙΙΝΝΙ
69%
16:15
Αλμερία

Αλμερία

  • ΗΙΗΗΗ
11%
Στατιστικά

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Βιγιαρεάλ έστειλε στο… ταμείο ανεργίας τον τεχνικό Σετιέν έπειτα από το 1-3 με την Κάντιθ. Όχι και τόσο παράλογη η απόφασή της. Στη θέση του προσέλαβε τον Πατσέτα, ο οποίος είναι αξιόλογος και εξελίξιμος. Έκανε μεσοβδόμαδα τις πρώτες του προπονήσεις σε πολύ καλό κλίμα δείγμα του ότι η ομάδα είχε ανάγκη την αλλαγή.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΜΕΡΙΑ

Η Αλμερία εάν δεν δούλεψε στην ανασταλτική της λειτουργία κατά τη διάρκεια της διακοπής θα πάει πολύ πιο γρήγορα στη Σεγούντα απ’ ότι μπορεί να προέβλεπε. Εννέα γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς δεν είναι λίγα, ενώ δεν εκμεταλλεύεται μπροστά τις αρκετές τελικές που φτιάχνει στα παιχνίδια της ώστε να επέλθει μία ισορροπία.

Η Βιγιαρεάλ μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην υποδεέστερη Αλμερία, η οποία δεν πατάει καλά στα μετόπισθεν και επιπλέον, μετράει 0-2-8 στο «Θεράμικα»!

Χαμηλός, αλλά εφικτός ο «άσος» του 1,50 στη Novibet, αποτελεί βασική επιλογή στα σημερινά (17/09/23) προγνωστικά της Primera Division.

Σεβίλλη logo

Σεβίλλη

  • ΝΙΗΗΙ
43%
18:30
Λας Πάλμας

Λας Πάλμας

  • ΙΝΗΙΝ
59%
Στατιστικά

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΒΙΛΛΗ

Η Σεβίλλη παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να εντείνεται η ανησυχία στο εσωτερικό της. Αρχίζει να πιέζεται και ο τεχνικός Μεντιλίμπαρ, ο οποίος εάν δεν διορθώσει τα κακώς κείμενα μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως αποτελέσει παρελθόν. Πιθανότατα πάντως, να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο από τη στιγμή που επέστρεψε έπειτα από 17 χρόνια ο σούπερ σταρ Ράμος.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Η Λας Πάλμας έχει δύο πόντους παραπάνω από τη Σεβίλλη, αλλά αυτό δε σημαίνει απολύτως τίποτα, διότι δε σκοράρει ούτε με… αίτηση. Με μόλις ένα γκολ κι αυτό από την «άσπρη βούλα» δεν πας πουθενά! Ψάχνεται ο τεχνικός Πιμιέντα, αυτοί, όμως, που πρέπει να βρουν τη λύση είναι οι ποδοσφαιριστές του! Στο «Πιθχουάν» μετράει 0-1-3 στις τελευταίες 4 επισκέψεις, λογικά θα αποχωρήσει και πάλι με σκυμμένο κεφάλι.

Ο «1» της Σεβίλλης πληρώνει 1,68 στη Winmasters στα προγνωστικά της Primera Division για σήμερα (17/09/23).

Ρεάλ Μαδρίτης logo

Ρεάλ Μαδρίτης

  • ΝΝΝΝΝ
100%
21:00
Σοσιεδάδ

Σοσιεδάδ

  • ΝΙΙΝΝ
79%
Στατιστικά

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης όσο σκοράρει ο Μπέλιγχαμ δε… σκοντάφτει! Αυτός έλυσε τον… γόρδιο δεσμό και με τη Χετάφε (2-1). Πάλι καλά, διότι η ομάδα του Αντσελότι δεν… τραβάει ιδιαίτερα, έχει διαρκώς απουσίες και ακολουθεί πρόγραμμα βουνό. Χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής ο κίπερ Κέπα, ο οποίος πήγε για να αντικαταστήσει τον τραυματία Κουρτουά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Σοσιεδάδ «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα με το 5-3 επί της Γρανάδα. Επίσης, είναι θετικό από τη μία που… ξεμπούκωσε και αρνητικό από την άλλη, η χαλαρότητα που έδειξε έπειτα από το 5-1. Ξεκινούν μεσοβδόμαδα και οι υποχρεώσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, να δούμε πώς θα ανταπεξέλθει με δύο… καρπούζια στη μασχάλη, διότι μεγάλο βάθος δεν υπάρχει.

Η Σοσιεδάδ βρήκε δίχτυα στις 10/12 επισκέψεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης στο «Μπερναμπέου». Δε θα φοβηθεί το παιχνίδι και θα βγάλει φάσεις. Συνεπώς, μπορεί να σκοράρει.

Το Ov 0,5 της Σοσιεδάδ είναι στο 1,60 στο Pamestoixima.

Προγνωστικά Primera Division Betmarket επιλογές (17/09/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
17/09, 17.15Βιγιαρεάλ – Αλμερία1 @1,50
17/09, 22:00Ρεάλ Μαδρίτης – ΣοσιεδάδOv 0,5 Σοσιεδάδ @1,60

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000250.17102240.172.54125.354%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης