stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (24/09)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (24/09)

Συνεχίζεται η δράση στην πρεμιέρα της Superleague 2 και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά της ημέρας (24/09). Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά επτά αναμετρήσεις, όμως στοιχηματικό ενδιαφέρον προκύπτει από μία και με αυτή θα ασχοληθούμε.

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 1ο όμιλο της Superleague 2

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 2ο όμιλο της Superleague 2

Superleague 2: Προγνωστικά (24/09)

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αιγάλεω

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας διατήρησε στον πάγκο τον Ανδρέα Παντζιαρά και ένα κομμάτι του περσινού κορμού, όμως οι προσθήκες που έγιναν ήταν επιπέδου μιας ομάδας που θα δώσει τη μάχη της για την παραμονή. Το ρόστερ συνολικά είναι αρκετά νεαρό, συνεπώς και άπειρο, ενώ λίγοι είναι οι έμπειροι παίκτες. Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση για φέτος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στη Χανιώτη της Γ’ Εθνικής, όμως αυτό δεν έγινε εύκολα και η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το Αιγάλεω μπορεί να άλλαξε φέτος προπονητή, με τον Τζουκάνοβιτς να βρίσκεται πλέον στον πάγκο, αλλά και σχεδόν όλο του το ρόστερ, όμως στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είχε εκπληκτική απόδοση και κέρδισε με 0-4 τον Μακεδονικό, για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πως έχουν δημιουργήσει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο, με αρκετή ποιότητα επιθετικά, το οποίο έχει αρχίσει και δένει, ενώ δείχνει ικανότατο για να καταφέρει την παραμονή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των δύο ομάδων, αλλά και την εικόνα που έχουμε από αυτές παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο Ελλάδας, το μόνο πλεονέκτημα των γηπεδούχων για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο παράγοντας έδρα. Κατά τ’ άλλα, το Αιγάλεω φαίνεται να είναι ανώτερο ποιοτικά, να έχει καλύτερο ρυθμό, ενώ μην ξεχνάμε πως έχει εμπειρία από την κατηγορία. Συνεπώς, στα προγνωστικά στοιχήματος θα κινηθούμε υπέρ των φιλοξενούμενων και θα επιλέξουμε την επιλογή 2 DNB, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στη Bet365.

Superleague 2 – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
24/09, 16:00Τηλυκράτης Λευκάδας – Αιγάλεω2 DNB @1.72

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης