novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Super Cup Μπάσκετ (29/09/23): Με ειδικά στα ημιτελικά

Προγνωστικά Super Cup Μπάσκετ (29/09/23): Με ειδικά στα ημιτελικά

Το Super Cup του ελληνικού μπάσκετ ξεχωρίζει στο σημερινό (29/09/23) κουπόνι του στοιχήματος και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Μετά από το κορυφαίο Σαββατοκύριακο που έχουμε ζήσει στην παρουσία μας στο BetMarket.gr, επιστρέψαμε και στις αποτυχίες. 1/2 στη στήλη της Τετάρτης και αν δεν είχαμε λάθος μοιρασμένο το ποντάρισμα θα ήμασταν και πάλι κερδισμένοι. Συνεχίζουμε!

Το Super Cup του ελληνικού μπάσκετ μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τη στήλη μας σήμερα (29/09/23) στα προγνωστικά μπάσκετ και έχουμε δύο ειδικά από τους ημιτελικούς.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ από το Super Cup για σήμερα (29/09/23).

Στόχευση στον Μιλουτίνοφ

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την πρώτη χρονικά αναμέτρηση μεταξύ του Περιστερίου και του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε πλήρες λίφτινγκ στο rotation της, μιας και αποχώρησαν όλοι οι ξένοι. Το επίπεδο βέβαια στα μάτια μας ανέβηκε, μιας και σαφώς οι απώλειες των Φρανσίσκο, Ντένμον και Μπίλαν είναι σημαντικές, όμως παίκτες όπως ο Ράγκλαντ, ο Χαντς και ο Ρένφρο προσφέρουν περισσότερο αθλητικό στοιχείο. Συν τοις άλλοις, ο Ράγκλαντ είναι σαφώς καλύτερος δημιουργός από τον Φρανσίσκο. Βέβαια, όπου βλέπετε πολλές αλλαγές, η ομάδα θέλουν και περισσότερο χρόνο.

Ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο του επίσημο αγώνα και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κινείται στο παρκέ χωρίς τους περσινούς αγωνιστικούς ηγέτες του, Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ. Τα φώτα πέφτουν, βέβαια, στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εφόσον είναι υγιής κοιτά στα μάτια τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Το πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως ταξίδεψαν στην Ρόδο χωρίς τους ΜακΚίσικ και Μπραζντέικις. Συνεπώς περιμένουμε να δούμε αρκετά λεπτά τον Λούντζη στο παρκέ και τον Λαρεντζάκη στο «3».

Το Περιστέρι θα μας απασχολήσει και φέτος με την πορεία του στην Basket League και το BCL. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι σε θέση να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Έναν Ολυμπιακό που θα στοχεύσει σε αρκετές μπάλες προς τον Μιλουτίνοφ και εφόσον η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν έχει έναν σέντερ στα κυβικά του, θεωρούμε πως ο Σέρβος θα έχει ένα παραγωγικό απόγευμα. Το over 12,5 στους πόντους του Μιλουτίνοφ έχει απόδοση 2,00 στη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Top 3 Προσφορές*

Pick n roll από τα παλιά

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μπάσκετ στο Super Cup για σήμερα (29/09/23) με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία την ΑΕΚ, ενώ λίγες μέρες πριν είχε γνωρίσει τον διασυρμό από τον Κολοσσό Ρόδου. Από την άλλη είναι μία λογική εικόνα, αν λάβουμε υπόψιν μας πως μιλάμε για ένα νέο σύνολο, στο οποίο τώρα θέτει τις βάσεις ο Φώτης Τακιανός.

👉Η κόντρα των στοιχηματικών για την κατάκτηση του Super Cup!👈

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη προχώρησε στο δεύτερο μεγαλύτερο λίφτινγκ του ρόστερ του τα τελευταία 13 χρόνια. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν μόνο οι Γκριγκόνις και Μαντζούκας, χωρίς να έχουν αμφότεροι τόσο μεγάλο ρόλο. Το «τριφύλλι» προχώρησε σε μεγάλες κινήσεις, με κυριότερες εξ αυτών των Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και περιμένει από το Super Cup και έπειτα την ανύψωση των τίτλων της σεζόν.

Στα πρώτα φιλικά του Παναθηναϊκού είδαμε αρκετό pick n roll. Λογικό από τη στιγμή που στα guard υπάρχει ο κορυφαίος δημιουργός σε αυτές τις επιθέσεις (Σλούκας) και στους «ψηλούς» ο Λεσόρ έμαθε από πέρυσι πώς να «κόβει» προς τα μέσα. Πιστεύουμε πως οι δυο τους θα συνεργαστούν εξαιρετικά και σήμερα, Μας αρέσει, λοιπόν, το Bet Builder με το over 4,5 στις ασίστ του Σλούκα και το over 12,5 στους πόντους του Λεσόρ. Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2,37 στη Stoiximan.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (29/09/23) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά

Super Cup Ελλάδα – 29/9, 17:00 – Περιστέρι – Ολυμπιακός – Μιλουτίνοφ over 12,5 πόντοι σε απόδοση 2,00 επί 10 μονάδες στη Novibet

Bet Builder Stoiximan

Super Cup Ελλάδα – 29/9, 20:30 – ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

  • Σλούκας over 4,5 ασίστ
  • Λεσόρ over 12,5 πόντοι

Συνολική απόδοση 2,37 με ποντάρισμα 10 μονάδες

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ShareΔιαβαστε επισης