stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (30/09)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (30/09)

Ξεκινά η 2η αγωνιστική της Superleague 2 και στα προγνωστικά της ημέρας (30/09) ξεχωρίζει μια επιλογή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, όμως στοιχηματικά ξεχωρίζει μία, αυτή ανάμεσα σε Διαγόρα Ρόδου και Αιγάλεω, όπου μπορεί οι φιλοξενούμενοι να θεωρούνται αουτσάιντερ, όμως δεν είναι και τόσο.

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 1ο όμιλο της Superleague 2

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 2ο όμιλο της Superleague 2

Superleague 2: Προγνωστικά (30/09)

Διαγόρας Ρόδου – Αιγάλεω (15:00)

Ανάλυση Διαγόρας Ρόδου

Ο Διαγόρας Ρόδου δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τον νεοφώτιστο Γιούχτα, με 2-0. Οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει ένα σύνολο με αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ενώ αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν έρθει ως δανεικοί. Γενικότερα λοιπόν είναι μια νέα, σχετικά άπειρη ομάδα, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Προπονητής είναι ο Θωμάς Γράφας, ένας έμπειρος τεχνικός, ο οποίος όμως θα χρειαστεί χρόνο για να δημιουργήσει τη συνοχή που χρειάζεται το ρόστερ, ώστε να αρχίσει να αποδίδει.

Ανάλυση Αιγάλεω

Το Αιγάλεω ξεκίνησε φοβερά τη σεζόν και επικράτησε με το εμφατικό 0-4 στην έδρα του Μακεδονικού, για το Κύπελλο Ελλάδας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Superleague 2, ηττήθηκε στο πρώτο του παιχνίδι από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (1-0), σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δημιουργήσει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο και έχουν ως στόχο μια εύκολη παραμονή, οπότε σε παιχνίδια σαν το σημερινό πρέπει να ψάξουν και το αποτέλεσμα.

Διαγόρας Ρόδου – Αιγάλεω: Προγνωστικά

Μπορεί στις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, να υπάρχει ένας φαβοριτισμός στον άσο, όμως η αλήθεια είναι πως το Αιγάλεω είναι συνολικά καλύτερο από τον Διαγόρα Ρόδου και φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα πιο δεμένο σύνολο. Η εικόνα που έχουμε από τις δύο ομάδες περισσότερο μας οδηγεί στο διπλό, όμως θα επιλέξουμε κάλυψη και την επιλογή 2 DNB που προσφέρεται σε απόδοση 2.00, στη Bet365.

Superleague 2 – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
30/09, 15:00Διαγόρας Ρόδου – Αιγάλεω2 DNB @2.00

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης