novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (01/10)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (01/10)

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (01/10) πρόγραμμα στη Superleague 2 και στα προγνωστικά ξεχωρίζει μια επιλογή, σε απόδοση 1.98.

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 1ο όμιλο της Superleague 2

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 2ο όμιλο της Superleague 2

Superleague 2: Προγνωστικά (01/10)

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’ (17:30)

Αγώνας1X2OU
Καλλιθέα
Ολυμπιακός Β'
1.46novibet logo
4.20bet365 logo
8.00bet365 logo
1.95bet365 logo
1.92novibet logo
(8)

Ανάλυση Καλλιθέα

Η Καλλιθέα είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στη φετινή Superleague 2 και θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Stoiximan Superleague. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας, με δύο συνεχόμενες προκρίσεις, όμως στο πρωτάθλημα έκαναν γκέλα στην πρεμιέρα, μένοντας στην ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή. Σήμερα λοιπόν, η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας και αναμένεται να παίξει επιθετικά. Γενικότερα είναι ομάδα που απειλεί αρκετά τον αντίπαλο, καθώς πραγματοποιεί με μεγάλη ταχύτητα την ανάπτυξη παιχνιδιού, γεγονός που για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι εξαιρετικό.

Ανάλυση Ολυμπιακός Β’

Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία τη σεζόν, κόντρα στην Ηλιούπολη. Τα δεδομένα για τους «ερυθρόλευκους» έχουν αλλάξει φέτος και το ζητούμενο θα είναι και το αποτέλεσμα, καθώς οι Β’ ομάδες υποβιβάζονται αν βρεθούν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Το σύνολο του Αριέλ Ιμπαγάσα δύσκολα θα αλλάξει την ταυτότητα που έχτισε πέρσι και λογικά με αυτή θα πορευτεί, καθώς το περσινό, επιθετικό πλάνο θεωρήθηκε αποτελεσματικό, με την ομάδα να έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση στον όμιλο. Μπορεί λοιπόν σήμερα να είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως πιθανότατα θα δούμε μια σχετικά επιθετική προσέγγιση.

Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Προγνωστικά

Οι δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων ήταν πολύ επεισοδιακές, όμως θα σταθούμε περισσότερο στη δεύτερη, η οποία έληξε 5-4(!). Ο τελευταίος τους αγώνας λοιπόν, διεξήχθη στα τέλη του Απρίλη και είχε ως νικητή τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό Β’, έναντι της Κηφισιάς που διεκδικούσε την πρωτιά και την άνοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον Ιμπαγάσα στον πάγκο και η επιθετική τους λειτουργία ήταν εξαιρετική, πράγμα που οδήγησε στη νίκη.

Στα ίδια δεδομένα θα είναι και φέτος ο Ολυμπιακός Β’, με το μυαλό να είναι περισσότερο στην επίθεση παρά στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη, η Καλλιθέα έχει ανάγκη το τρίποντο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη διαδοχική απώλεια, συνεπώς θα ψάξει και αυτή το γκολ. Οπότε, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στο Goal/Goal που προσφέρεται στο εξαιρετικό 1.98, στη Winmasters.

Προγνωστικά Superleague 2 – Betmarket επιλογές (01/10)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
17:30, 01/10Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’Goal/Goal @1.981
Κάβα Πρωταθλήματος:0ROI100.00%

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης