stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (02/10)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (02/10)

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα (02/10) η 2η αγωνιστική της Superleague 2 και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 1ο όμιλο της Superleague 2

* Δείτε το αφιέρωμα του Betmarket για τον 2ο όμιλο της Superleague 2

Superleague 2: Προγνωστικά (02/10)

Χανιά – Τηλυκράτης Λευκάδας

Τα Χανιά έχουν κάνει ένα πραγματικά εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος, καθώς μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες. Έχουν ήδη πάρει δύο προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα σε Απόλλων Πόντου (2-1) και Κοζάνη (1-2), ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασαν με το εμφατικό 0-3 από την έδρα του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πως είναι ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, το οποίο έχει δέσει κι έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια πολύ πετυχημένη σεζόν.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη, κόντρα στη Χανιώτη (0-1), για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ με το δεξί μπήκε και στο πρωτάθλημα, εκεί όπου κέρδισε το Αιγάλεω (1-0). Βέβαια, πριν λίγες μέρες ήρθε η απότομη προσγείωση, καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΛ (3-0) και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Η τελευταία εμφάνιση έδειξε πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να σταθεί στη Superleague 2 και ο φετινός στόχος θα είναι η παραμονή.

Αρκετά ανώτερο το σύνολο των γηπεδούχων, οι οποίοι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και περισσότερη εμπειρία. Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας είναι και η έδρα, εκεί όπου τα Χανιά δεν έχουν ηττηθεί από τον περασμένο Νοέμβριο. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, το ενδιαφέρον βρίσκεται στην επιλογή 1 με χάντικαπ -1, που προσφέρεται σε απόδοση 2.01, στη Novibet.

Λεβαδειακός – Κοζάνη

Ο Λεβαδειακός ξεκινά σήμερα τη φετινή του σεζόν στη Superleague 2 και στόχος είναι το τρίποντο, καθώς θέλει να μπει με το δεξί και να μπει δυναμικά στη μάχη της ανόδου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν το πρώτο τους φετινό παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου κέρδισαν (1-2) την Ηλιούπολη. Γενικότερα, έχουν χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, ενώ πολύ σημαντική θεωρείται η πρόσληψη του Νίκου Νιόπλια για τον πάγκο.

Η Κοζάνη έχει δώσει ήδη τρεις αναμετρήσεις φέτος και το θετικό είναι πως έχουν βρει δίχτυα σε όλες. Αρχικά, επικράτησε του Ηρακλή (2-1), όμως στη συνέχεια ακολούθησαν δύο ήττες. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τον Αιολικό (1-2), ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδας (1-2) από τα Χανιά. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλοί επιθετικά και σκοράρουν, όμως τα αμυντικά προβλήματα είναι αρκετά.

Αρκετά καλές και οι δύο ομάδες επιθετικά, την ώρα που αμυντικά η παρουσία τους είναι μέτρια. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης και έχουν τον πρώτο λόγο, αν και το έργο τους δεν θα είναι εύκολο. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο Over 2.5, που βρίσκεται σε απόδοση 2.00, στη Bet365

Superleague 2 – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
02/10, 15:30Χανιά – Τηλυκράτης ΛευκάδαςΧανιά με χάντικαπ -1 @2.00
02/10, 16:00Λεβαδειακός – ΚοζάνηOver 2.5 @2.00

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης