novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Euroleague – Ειδικά στοιχήματα – Παναθηναϊκός: Τα σημεία

Euroleague – Ειδικά στοιχήματα – Παναθηναϊκός: Τα σημεία

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα ταραχώδες καλοκαίρι από άποψη μεταγραφών, θέλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της Euroleague και το BetMarket.gr έχει τα ειδικά στοιχήματα της σεζόν.

Προ των πυλών είναι η Euroleague της φετινής σεζόν, η οποία ξεκινά με το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τι καλύτερο πριν ξεκινήσει η σεζόν να δούμε τα ειδικά στοιχήματα.

Θυμίζουμε πως και πέρυσι είχαμε δώσει ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα, τόσο για τους «πράσινους», όσο και για τους «ερυθρόλευκους» και σε ανάλογα μονοπάτια περπατάμε και φέτος.

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα μας δείξει ο Παναθηναϊκός ως προς τα ειδικά στοιχήματα της Euroleague.

Η χρονιά του pick n roll

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε δομικές αλλαγές ουσίας το καλοκαίρι που πέρασε. Απέκτησε τον δεύτερο καλύτερο σέντερ της περσινής σεζόν, τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μετά τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Απέκτησε, όμως, και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος μαζί με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι οι δύο κορυφαίοι point guard στο στήσιμο των pick n roll. Ήδη, τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια, οι δύο προαναφερθέντες δημιουργούν εξαιρετικές συνεργασίες, με τον διεθνή Έλληνα guard να πασάρει και τον Λεσόρ να σκοράρει.

Θεωρούμε, λοιπόν, πως εφόσον ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλασσικό σκόρερ στο ρόστερ του, ο Λεσόρ θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος επιθετικά. Η επιλογή να είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού έχει απόδοση 2,50 στο Pamestoixima.gr.

Θέλει χρόνο ο Παναθηναϊκός

Το βασικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι ο χρόνος. Μιλάμε για μία ομάδα με καινούριο προπονητή και ένα ρόστερ που έχει αλλάξει κατά τα 10/12. Προφανώς, λοιπόν, για να περάσει ο Εργκίν Αταμάν την φιλοσοφία του χρειάζεται χρόνος. Και όπου βλέπετε για χρόνο, υπολογίστε και ήττες στο πρώτο διάστημα. Σαφώς ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ποιότητα σαν μονάδες και έχει έναν προπονητή που ξέρει την έννοια του πρωταθλητισμού. Όμως οι «πράσινοι» έχουν δύο ζητήματα να αντιμετωπίσουν μπροστά τους: αφενός θα πρέπει να δημιουργήσουν μία πολύ δυνατή ομάδα, αφετέρου θα πρέπει να ξεπεράσουν αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες.

Όλα αυτά μας οδηγούν στην εξής σκέψη. Σε μία Euroleague που καμία ομάδα δεν ξεφεύγει αγωνιστικά με εκκωφαντικό τρόπο και πολλές θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στις θέσεις 7-10. Ήτοι στις θέσεις των play in. Η επιλογή να τερματίσει ο Παναθηναϊκός στις θέσεις των play in έχει απόδοση 3,50 στη Novibet.

Top 3 Προσφορές*

Το ενδεχόμενο μεταγραφής

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό επανάφερε στην συζήτηση το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη στην περιφέρεια. Ενός αμιγώς σκόρερ που θα μπορεί να τελειώνει τις φάσεις με οιοδήποτε τρόπο, ενώ θα έχει και το σουτ. Θα είναι εκτελεστής. Αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει σε μεταγραφή, τότε ένας εκ των Γκάι ή Γκριγκόνις θα αποχωρήσει. Και το δίλημμα θα είναι μεγάλο, μιας και ο πρώτος έχει potential, ενώ ο δεύτερος δείχνει προς ώρας βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι.

Κάνουμε αυτόν τον πρόλογο σχετικά με τη συζήτηση για το ποιος θα έχει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στη διοργάνωση. Αν ένας εκ των δύο αποχωρήσει, αυτόματα θα τελειώσουν και τα τρίποντα του, οπότε ενέχει ρίσκο αυτή η επιλογή. Μια επιλογή με ρίσκο, αλλά με σταθερότητα ως προς την παρουσία, είναι ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ. Ο Ισπανός έχει δείξει με το… καλημέρα τις προθέσεις του. Η δε απουσία του Ντίνου Μήτογλου λόγω τραυματισμού θα τον αναγκάσει να παίξει περισσότερο. Συν τοις άλλοις, εφόσον είναι στη μέρα του, θα βρει πολλά τρίποντα.

Η επιλογή να έχει ο Ερνανγκόμεθ τα περισσότερα τρίποντα στη διοργάνωση έχει απόδοση 8,00 στη Stoiximan.

Διαβαστε επισης

Στο 13,00 ο πρώτος σε ριμπάουντ

Φυσικά, το δείγμα που έχουμε από τα επίσημα του Παναθηναϊκού είναι ελάχιστο. Άλλωστε, πόσο πιθανό είναι να δούμε με συχνότητα εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως ένα στοιχείο που αξίζει συζήτησης. Πρώτος σε ριμπάουντ στο διήμερο του Super Cup ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Λογικό αν σκεφτούμε πως ο Μπαλτσερόφσκι έπαιξε μόνο στον δεύτερο αγώνα, ενώ ο Μήτογλου είναι εκτός.

Όμως ο Παναθηναϊκός έχει δομήσει με τέτοιο τρόπο τη γραμμή των «ψηλών» του που ο μεν Λεσόρ θα έχει θέμα απέναντι σε πιο βαριά κορμιά, ενώ ο Μπαλτσερόφσκι είναι ακόμα άπειρος. Ο Ερνανγκόμεθ είναι παίκτης που πέφτει στη… φωτιά και θα ψάξει να μαζέψει τα ριμπάουντ. Έχει άλλωστε εξαιρετικά block out. Θεωρούμε πως είναι υπερβολικό το 13,00 στην απόδοση του για να έχει τα περισσότερα ριμπάουντ στη Euroleague. Δεδομένης και της απουσίας του Μήτογλου θα τον τιμήσουμε.

Ειδικά Euroleague – Ολυμπιακός: Betmarket επιλογές

ΕΠΙΛΟΓΗΣΗΜΕΙΟΑΠΟΔΟΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
EuroleagueΠρώτος σκόρερ Παναθηναϊκού: Λεσόρ2,50
EuroleagueΕίσοδος στα Play In3,50
EuroleagueΠερισσότερα τρίποντα Παναθηναϊκού: Χ. Ερνανγκόμεθ8,00
EuroleagueΠερισσότερα ριμπάουντ Παναθηναϊκού: Χ. Ερνανγκόμεθ13,00

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ShareΔιαβαστε επισης