novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (11/10)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (11/10)

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (11/10) πρόγραμμα στη Superleague 2 και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά της ημέρας.

Superleague 2: Προγνωστικά (11/10)

Κοζάνη – Μακεδονικός

* Οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων έχουν εξαιρετικά κακές σχέσεις, απόρροια της μάχης των ομάδων τη σεζόν 2021/22 για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική.

Η Κοζάνη ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος κι έτσι σήμερα η νίκη είναι μονόδρομος. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τον Αιολικό (1-2), ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική από τον Λεβαδειακό (1-0). Επιπλέον, ενδιάμεσα ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας, από τα Χανιά. Συνεπώς, πρέπει να σηκώσουν κεφάλι. Η αλήθεια πάντως είναι πως τα έως τώρα αποτελέσματα τους αδικούν, καθώς με τον Αιολικό, βάσει εικόνας, δεν άξιζαν την ήττα και κόντρα στο Λεβαδειακό το παιχνίδι κρίθηκε από ένα λάθος του τερματοφύλακα.

Ο Μακεδονικός έρχεται από ένα φοβερό διπλό στην έδρα του Αιολικού (1-3), με το σκορ να είναι 0-3 στο 36ο λεπτό. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί μια εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή (0-0). Γενικότερα, η ομάδα έχει αμυντικό προσανατολισμό και τα πηγαίνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, την ώρα που επιθετικά ψάχνει περισσότερο τις αντεπιθέσεις, ενώ συχνά απειλεί και με σουτ.

Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι δύο ομάδες έχουν κόντρα μεταξύ τους, καθώς η υπόθεση της ανόδου από τη Γ’ Εθνική, τη σεζόν 2021/22, είχε εξελιχθεί σε μεγάλο σήριαλ και στο τέλος ο Μακεδονικός ανέβηκε στη Superleague 2 και η Κοζάνη όχι. Εκτός αυτού όμως, αναμένεται να δούμε μια μεγάλη μάχη, με τους μεν γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο για τους βαθμούς αλλά και για να χρησιμοποιήσουν τη νίκη ως αφετηρία ώστε να σηκώσουν κεφάλι και τους δε φιλοξενούμενους να παίζουν για να επεκτείνουν το αήττητο τους στις τρεις αγωνιστικές.

Η Κοζάνη είναι δίκαιο φαβορί και αυτή αναμένεται να έχει τον έλεγχο του αγώνα, με τον Μακεδονικό να παίζει περισσότερο αμυντικά και να απειλεί κυρίως με αντεπιθέσεις. Πάντως, η πίεση είναι σίγουρα στην πλευρά των γηπεδούχων, καθώς θέλουν μόνο νίκη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα είναι ευχαριστημένοι με δύο αποτελέσματα. 

Top 3 Προσφορές*

Στοιχηματικά, ξεχωρίζει μια επιλογή από τα ειδικά στοιχήματα της Novibet και είναι το «Ισοπαλία – Γηπεδούχος όχι στοίχημα», που προσφέρεται σε απόδοση 1.87 με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και σημαίνει πως κερδίζουμε σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ έχουμε επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση άσου.

Superleague 2 – Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
11/10, 16:00Κοζάνη – ΜακεδονικόςΙσοπαλία – Γηπεδούχος όχι στοίχημα @1.87

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ShareΔιαβαστε επισης