stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Primera Division (20/10/23)

Προγνωστικά Primera Division (20/10/23)

Τρία μονά και ένα Bet Builder στα σημερινά προγνωστικά Primera Division (20/10/23).

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι αποδόσεις που δίνουμε υποχωρούν στη διάρκεια της ημέρας. Δεν παίζει ρόλο το πόσο, αλλά το ότι πέφτουν. Αυτό δεν αλλάζει, γι’ αυτό άλλωστε η στήλη ανεβαίνει νωρίς το πρωί.

Είναι επίσης, γεγονός ότι το στοίχημα είναι πάνω απ’ όλα απόδοση. Το γράψαμε στην εισαγωγή του Έιμπαρ – Ουέσκα στη στήλη της προηγούμενης Κυριακής όπου εξηγήσαμε ότι: «Ακόμη κι αν βλέπει ο παίκτης ένα ματς… θάνατο (που λέμε), εάν δεν πληρώνει όσο πιστεύει ο ίδιος το αφήνει στην άκρη».

Δύο οι επιλογές

Αυτό τι σημαίνει; Ότι εάν διαβάσετε ένα σημείο που προτείνουμε και η απόδοσή του έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, οι επιλογές είναι δύο. Ή το ποντάρετε στην τρέχουσα τιμή ή το προσπερνάτε εάν θεωρείτε ότι η τιμή δεν αξίζει.

Στο Έιμπαρ – Ουέσκα (1-1) εξηγήσαμε γιατί ΔΕΝ μπλέκουμε με τον «1», είπαμε γιατί επιλέγουμε το Ov 0,5 της φιλοξενούμενης, αλλά και τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ ασχολούμαστε με το G/G (εξυπακούεται σαφώς και με το Over). Τίποτα δε γράφεται τυχαία εδώ ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων…

Δεν κάνουμε του κεφαλιού μας

Το Ov 0,5 της φιλοξενούμενης υποχώρησε από 2,15 στο 1,85. Είναι μεγάλη η πτώση; Είναι! Τι πράττουμε σε αυτή την περίπτωση; Ή το αφήνουμε στην άκρη ή το βάζουμε στο 1,85. Τι ΔΕΝ κάνουμε από τη στιγμή που εμπιστευόμαστε αυτόν που διαβάζουμε; Δεν κάνουμε του κεφαλιού μας! Κοινώς, δεν πηγαίνουμε στο G/G ή στο Over, διότι μπορεί να την πατήσουμε!

Όπως έπραξε ένας αναγνώστης – φίλος μας, ο οποίος πόνταρε την τριάδα της περασμένης Κυριακής βάζοντας, όμως, αντί για το Ov 0,5 της Ουέσκα, το Over (!), αφού έπεσε αρκετά και το G/G (από 2,50 σε 2,20)! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πήγε κουβά!

Αντιθέτως με εμάς που πληρωθήκαμε για ακόμη μία φορά, αφού πέρασαν και οι τρεις επιλογές.

Υποχώρησαν οι τιμές

Η Μπούργος επικράτησε 3-2 της Βιγιαρεάλ Β με τον «1» να υποχωρεί από το 2,06 στο 1,75 λίγο πριν την έναρξη του αγώνα! Η Λεγκανές… ισοπέδωσε 6-0 την Αμορεμπιέτα με τον «1» να πέφτει από το 1,92 στο 1,55! Τέλος, η Ουέσκα επιβεβαίωσε το Ov 0,5 γκολ της με την Έιμπαρ (1-1).

Η εύνοια της τύχης

Στη στήλη του περασμένου Σαββάτου υπήρξε εκτενή αναφορά στην τύχη και αυτή ήταν που μας χάρισε κι εδώ το απόλυτο! Το τέρμα της Ουέσκα ήταν αυτογκόλ και η μπάλα (από εκτέλεση κόρνερ) βρήκε πρώτα στον ώμο του αμυντικού Ρέινα, μετά σε στήθος – ώμο του συμπαίκτη του Κόρπας, έπειτα στο δοκάρι και ακολούθως κατέληξε στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, κίπερ Ζιντάν!

Ούτως ή άλλως, θα «γράφαμε» κέρδη, αλλά με το 3/3 αυτά ήταν μεγαλύτερα.

Παίζουμε σωστά

Σαφώς και το βασικό στο στοίχημα είναι, πρώτον να μη χάνουμε χρήματα και δεύτερον να κερδίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Πάνω απ’ όλα, όμως, το σημαντικό είναι να παίζουμε σωστά, διότι αυτό είναι άρρηκτα δεμένο με τη ψυχολογία και την καθημερινότητά μας.

Ανεξαρτήτως του ποιον διαβάζετε ή εμπιστεύεστε, παίξτε σωστά κι ας χάστε, γιατί κανένας δεν κερδίζει για πάντα! Στο στοίχημα, όπως και στη ζωή, υπάρχουν οι καλές και οι κακές ημέρες. Φροντίστε στις κακές να μη φορτώνετε τον εαυτό σας με παραπάνω πίεση – τύψεις. Διότι τότε «θολώνει» το μυαλό και… κλείνουν σπίτια. Κι αυτό καλό είναι να μη συμβαίνει ούτε στον χειρότερο εχθρό μας.

Αύριο η συνέχεια

Κρατήστε τα παραπάνω, διότι θα υπάρξει συνέχεια αύριο όπου θα αναφερθούμε στις διάφορες κατηγορίες των tipster στην Ελλάδα και στο πώς θα προφυλάσσεστε από τους κάθε λογής απατεώνες που υπάρχουν στην πιάτσα. Έχει παραγίνει το κακό και είναι κρίμα να χάνουν του κόσμου τα λεφτά ιδίως οι νέες ηλικίες, οι οποίες δε γνωρίζουν τα κακώς κείμενα.

Χαλαρά…

Παρασκευή σήμερα, είναι γνωστό πλέον ότι αυτή η μέρα δε μας πάει γι’ αυτό και θα κινηθούμε συντηρητικά. Θα ασχοληθούμε μόνο με το ματς της Primera (Οσασούνα – Γρανάδα), καθώς το ντέρμπι της Segunda (Εσπανιόλ – Λεγκανές) δεν είχε κάτι ελκυστικό για ποντάρισμα.

PRIMERA DIVISION: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ (20/10/23)

Η Γρανάδα έχει 2,6 οφσάιντ ανά αγώνα φέτος και η γραμμή της στο αποψινό ματς βγήκε στο 2,5. Λογικό ασφαλώς. Την επιβεβαίωσε άνετα στα 3/3 εκτός έδρας παιχνίδια (5, 5, 4). Επίσης, το ίδιο έπραξε και στις 7/9 επισκέψεις (3, 4, 6, 3, 2, 5, 8, 2, 3) στο «Ελ Σαδάρ». Παρατηρούμε ότι στις δύο που δεν το έβγαλε ήταν οριακά.

Το Ov 2,5 οφσάιντ της Γρανάδα πληρώνει 1,85 στη Stoiximan στα προγνωστικά Primera Division (20/10/23).

Δεύτερη επιλογή εδώ είναι να δει κάρτα ο Χουάν Κρουθ. Στον αριστερό μπακ της Οσασούνα έλαχε ο κλήρος για να αντιμετωπίσει τον Μπράιαν Θαραγόθα, αφού ο Μοχίκα με το… ζόρι μπήκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού.

Ο Θαραγόθα είναι ο 22χρονος εξτρέμ της Γρανάδα, ο οποίος… τρέλανε τα μπακ της Μπαρτσελόνα (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ντεμπούταρε και με την εθνική Ισπανίας στο πρόσφατο ματς με τη Σκωτία. Δαιμόνιος με την μπάλα στα πόδια και με ατελείωτα τρεξίματα.

Ο 31χρονος Χουάν Κρουθ είναι έμπειρος παίκτης, αλλά ένα καθυστερημένο τάκλιν να κάνει και βγήκε η κάρτα. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο άπειρος 29χρονος Μπούσκετς Φέρερ, ο οποίος έχει δείξει 18 κίτρινες και 1 κόκκινη σε 3 ματς φέτος.

Να δει κάρτα ο Κρουθ δίνει 3,75 στη Novibet.

Παίρνει κάρτα και στον… ύπνο του

Υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής (αμυντικός μέσος), ο οποίος το να δει κάρτα απόψε δίνει ως επί το πλείστον από 1,80 έως 1,95 στις στοιχηματικές εταιρίες και στην Betsson 2,65! Είναι μακράν η κορυφαία τιμή της αγοράς και έχει συνεπώς αξία. Ακούει στο όνομα Γκουμπάου (Γρανάδα) και ήδη μετράει 4 κίτρινες. Δε συζητάμε ότι θα γίνουν ομηρικές μάχες τόσο με τον αγαπημένο της στήλης, Άβιλα, όσο και με τον έτερο φορ, Μπούντιμιρ, που παίζει αρκετά με τους αγκώνες.

Να πάρει κάρτα ο Γκουμπάου είναι στο 2,65 στην Betsson στα προγνωστικά Primera Division (20/10/23).

Εννοείται ότι θα τους βάλουμε και μαζί σε Bet Builder σε απόδοση 7,50 στην Bet365. *

* Εάν ξεκινήσει έστω ο ένας εκ των δύο, το bet εξακολουθεί να ισχύει, επειδή είναι στην Bet365. Εκτός εάν επιλέξετε εσείς να μην ισχύσει βάζοντας τικ στο σχετικό κουτάκι.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PRIMERA DIVISION (20/10/23): ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ

Μονό στη Stoiximan

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Οσασούνα – Γρανάδα – Ov 2,5 οφσάιντ Γρανάδα (1,85) με 17 μονάδες

Μονό στη Novibet

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Οσασούνα – Γρανάδα – Να δει κάρτα ο Κρουθ (3,75) με 7 μονάδες.

Μονό στην Betsoon

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Οσασούνα – Γρανάδα – Να πάρει κάρτα ο Γκουμπάου (2,65) με 12 μονάδες.

Bet Builder στην Bet365

ΙΣ1 – 20/10 – 22.00 – Οσασούνα – Γρανάδα

  • Να δει κάρτα ο Κρουθ (Οσασούνα)
  • Να πάρει κάρτα ο Γκουμπάου (Γρανάδα)

Συνολική απόδοση 7,50 με 4 μονάδες.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000250.17102240.172.54125.354%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης