novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διαλογή και επιλογές για απόψε

Διαλογή και επιλογές για απόψε

Τεράστιο βήμα μπροστά για την ΑΕΚ (με εξέπληξε ευχάριστα). Μεγάλο βήμα πίσω για τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να «σηκωθεί» το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξει μπροστά. Ουδέν σχόλιο για τον Παναθηναϊκό, που πήγε στην Ισπανία με νοοτροπία αποκλεισμένου.

Στοιχηματικά, η Κλερμόν μαζί με τον Ολυμπιακό έφεραν επιστροφές μεσοβδόμαδα. Πέρασε πολύ εύκολα και το 2.40 στο over του Βιντεοτόν-Παρτιζάν, όχι όμως και στο Γκρίσμπι-Ντέρμπι για να πληρώσει η δυάδα. Η αλήθεια είναι πως περίμενα από τη φετινή Ντέρμπι να σκοράρει πιο εύκολα.

Πάμε όμως να δούμε όλη τη Βρετανία, μαζί με το υπόλοιπο κουπόνι του τριημέρου.

Βρετανία

Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχει σημείο όπως αυτό της Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα. Ισως να ήταν αυτό η Αρσεναλ, αλλά η ομάδα του Βενγκέρ δεν έχει την ίδια σκληράδα με αυτή του Κόντε, για να την εμπιστευτώ σε εκτός έδρας ντέρμπι.

Κατά τα άλλα πολύ κουβέντα, λίγο στοίχημα. Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την κακή στο ξεκίνημα Νιουκάσλ, αλλά δεν με έχει πείσει και η Γουέστ Χαμ ακόμη. Ξεκίνησε ιδανικά η Χάντερσφιλντ, αλλά περιμένω πολύ δυνατή στα εκτός τη φετινή Σαουθάμπτον.  Ο Ντε Μπουρ σηκώνει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά λίγα πράγματα και από τη Σουόνσι. Πολλές οι δεύτερες σκέψεις, τα αφήνω όλα και πάω παρακάτω.

Στο τελευταίο πάντως, το Πάλας-Σουόνσι, νομίζω θα έχουμε γκολ. Πήραν νίκες αμφότερες μεσοβδόμαδα και αυτό είναι από τα παιχνίδια που «πρέπει» να πάρουν βαθμούς.

Στην Τσάμπιονσιπ γλυκοκοιτάζω το 3,40 της Αστον Βίλα απόψε. Ο Μπρους ήταν σίγουρο πως θα τη βρει την άκρη, οι δύο σερί νίκες δείχνουν πως το έκανε. Η πιο αλέγρα Μπρίστολ Σίτι θα συναντήσει δυσκολίες από την ποιοτική Βίλα.

Στα Σαββατιάτικα, σκέφτομαι εκ νέου την κόντρα της Σάντερλαντ, που παίζει στο όριο εδώ και λίγες εβδομάδες. Αν έπαιζε με βασικούς μεσοβδόμαδα θα έβαζα σίγουρα την Μπάρνσλεϊ στο παιχνίδι μου. Τώρα έχω δεύτερες σκέψεις.

Αυτό που κάνει «μπαμ» είναι η Ιπσουιτς. Εξαιρετικό ξεκίνημα, αήττητη, την ώρα που η Φούλαμ δείχνει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ. Και αυτό γίνεται εντονότερο αν σκεφτούμε πως η επίθεση είναι η δυνατή της γραμμή.

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ μεν, αλλά κάτω από το όριο των 3 μονάδων, το… μάτι σε Ντέρμπι και Γουλβς. Κακό ξεκίνημα για την Μπρεντφορντ, ανώτερη ποιοτικά η Γουλβς. Εκτιμώ τη φετινή Ντέρμπι, στα ίσα περίμενα το σετ στο Σέφιλντ, απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Η άλλη του Σέφιλντ, πηγαίνει στην Μπέρτον. Νίκη ψυχολογίας στο Λιγκ Καπ για την ομάδα του Κλάφ, που παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει βελτιωμένη. Σαν μεγαλούτσικο το 4αρι στον άσο.

Το παιχνίδι που κλείνει την αγωνιστική, ανάμεσα στις φορμαρισμένες Νότιγχαμ-Λιντς, μπορεί να δώσει θέαμα, άρα και over.

Στη Λιγκ 1 κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα η Φλίτγουντ. Με τρία στα τρία στο ξεκίνημα, χωρίς ματς μεσοβδόμαδα, απέναντι σε μια Μπρίστολ Ρόβερς που έκανε ταξίδι στο Λονδίνο και έπαιξε με βασικούς κόντρα στη Φούλαμ, κρατάω το διπλό.

Στην κουβέντα και το 4αρι της Σρούσμπερι, αν και η αλήθεια είναι πως η Οξφορντ αρέσει μέχρι σήμερα.

Καλό ξεκίνημα κάνει και η Τσάρλτον, η νίκη της οποίας στη Ρόδεραμ τριπλασιάζει.

Στη Λιγκ 2 το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα είναι κακό. Σπάνιο για μια κατηγορία που συνήθως δίνει επιλογές, αλλά όταν βλέπω πως δεν έχει, δεν θα το ζορίσω. Ένα over, στο Νιούπορτ-Τσέστερφιλντ αυτό που κρατάω.

Στη Νασιονάλ, διαβάζω για πολλές απουσίες στην Μπάροου, την ώρα που έχει ξεκινήσει «ζεστά» η Μέιντχεντ.

Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία

Στην Ιταλία, μου άρεσε αρκετά η Μπενεβέντο, την πρεμιέρα της οποίας με τη Σαμπτόρια παρακολούθησα. Ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα στα πόδια και βγάζει αυτοματισμούς επιθετικά. Στο 3.00 θα ρίσκαρα τον άσο απέναντι στην Μπολόνια. Στο 2.70 και με τον Παλάσιο να ενισχύει τη φιλοξενούμενη, στρέφομαι στο αουτσάιντερ over.

Σε Μίλαν και Νάπολι θα έχουμε, λογικά, εύκολα over, αλλά ελάχιστα πληρώνουν και τα δύο.  Από σημεία, κοίταξα λίγο Κιέβο και λίγο Βερόνα, αλλά κανένα δεν με «γεμίζει».

Ξεκίνημα έχουμε και στη serie b, ένα πρωτάθλημα που παραδοσιακά κοιτάζω μέχρι τη διακοπή του Δεκεμβρίου. Αυτό γιατί συνήθως τους πρώτους μήνες υπάρχει μια … φυσιολογικότητα, σε αντίθεση με την άνοιξη, που δύσκολα τη βγάζει καθαρή όποιος μπλέξει μαζί του!

Εκεί βρίσκεται φέτος και ο Ζέμαν, που επέστρεψε στον πάγκο της Πεσκάρα. Κυριακή απόγευμα υποδέχεται τη Φότζια, και θα είναι έκπληξη αν δεν ξεκινήσει με over. Κυκλώνω και το over 3,5, έδειξε παρόμοια σημάδια και η φιλοξενούμενη στα πρώτα παιχνίδια Κυπέλλου.

Εκεί όπου διαπίστωσα και το πολύ επιθετικό στυλ της Κάρπι, το over της οποίας πληρώνει υπερβολικά πολύ στο εντός με τη Νοβάρα.

Από σημεία, στέκομαι στον άσο της Αβελίνο, περισσότερο ως κόντρα στην Μπρέσια. Την τελευταία ανέλαβε ο… καταστροφέας πρόεδρος Τσελίνο.

Στα δύο σημερινά της Ισπανίας έχει τύχες το over. Για Σοσιεδάδ και Θέλτα έγραψα και πριν μια εβδομάδα, ενώ αν διάλεγα μια από τις αντιπάλους τους θα ήταν η Μπέτις του Σετιέν. Μεταξύ των δύο, λοιπόν, ένα κλικ προς το Μπέτις-Θέλτα.

Από σημεία, το μάτι μου πήγε στο 3,50 της Λα Κορούνια. Σύμφωνοι, η εκτός έδρας εικόνα της Ντεπόρ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, αλλά η Λεβάντε με ρόστερ πάνω κάτω ίδιο με το περσινό της β’ κατηγορίας και χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, δεν μου κάνει για τόσο φαβορί.

Στη Γαλλία το πρόγραμμα δεν λέει και πολλά. Μια Λιλ είναι που ίσως αδικείται, μιας και έχει και ποιότητα και καλό προπονητή. Ισως και η Μαρσέιγ να έπρεπε να πληρώνει λιγότερο, μιας και η φετινή Μονακό είναι αποδυναμωμένη για να σηκώσει τα 1.60 του άσου.

Υπόλοιπος Κόσμος

Στο Βέλγιο υπάρχει ένα Κορτράικ-Μουσκρόν απόψε με ύποπτο παρελθόν. Το θέμα είναι πως είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για σενάρια. Το over πάντως (ίσως και καμία ανατροπή) έχει τύχες.

Στην Πορτογαλία, πληρώνει κάτω από 2 μονάδες η Τσάβες με έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια, υποδεχόμενη την αήττητη Φεϊρένσε. Διπλό με αξία στο 4,60.

Μέτριο το πρόγραμμα στην Ολλανδία, έχει τύχες να πάει ψηλά το σκορ στο Ντε Χάαγκ-Χέρενφεν.

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ άγγιξε το θαύμα της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα απέναντι στη Σεβίλλη. Κούραση, προφανώς και απογοήτευση κάνουν ελκυστική την κόντρα. Ειδικά όταν απέναντί της θα τεθεί η Κόνιασπορ. Η τελευταία κατέκτησε το Σουπερ Καπ απέναντι στην Μπεσίκτας, έπαιξε πολύ καλά στην πρεμιέρα και αδικείται από την ήττα απέναντι στην ισχυρότατη Τραμζοσπόρ, ενώ κέρδισε εύκολα έπειτα την Γκεντσλέρ.

Να κοντράρω ξανά τη Φενερ; Ισοφάρισε στο 86’ χαλώντας «γερό» ταμείο την Κυριακή, για να χάσει την Πέμπτη από τη Βαρντάρ. Ότι … δεν βλέπεται είναι δεδομένο…

Μεγάλι ψαλίδα και στο σετ του Ακίσασπορ-Κασίμπασα. Μην ξεχνάμε πως η πρώτη ξεκίνησε τη σεζόν ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό. Η Κασίμπασα έδειξε «δόντια» στην Μπεσίκτας και πληρώνει καλά.

Κλείνω την πρώτη διαλογή εδώ, με υποσημείωση για μια ματιά σε Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική. Αν προκύψει κάτι, στα κείμενα Σαββάτου και Κυριακής.

Προς το παρόν, μια Αστον Βίλα και η δυάδα με τα over από το αποψινό πρόγραμμα.

Το Παιχνίδι μου

 

Δυάδα

25/8 21:30 Κορτράικ-Μουσκρόν  over 1.95

25/8 23:00 Μπέτις – Θέλτα over 2,05

Στη δυάδα απόδοσης 4,00, ποντάρισμα 14,6 μονάδες

Μονό

25/8 21:30 Μπρίστολ Σίτι – Αστον Βίλα 2 3.40 επί 15 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1855 μονάδες

Επιστροφές : 67,2 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 32,2 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLLWWLWLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2414.71961.303.4189.12%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης