novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (27/11/23)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (27/11/23)

Ντέρμπι έχει σήμερα (27/11/23) στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2, με το Λεβαδειακός – ΑΕΛ και το Betmarket σας παρουσιάζει τα προγνωστικά.

Το Σάββατο πήγαμε ταμείο, με τον Ιωνικό να επικρατεί του Παναθηναϊκού Β’, με 2-0 και να επιβεβαιώνει το 1 & Over 1.5, σε απόδοση 1.75. Χθες, πήγαμε ξανά στο ταμείο, με το Goal/Goal στο Παναχαϊκή – Διαγόρας Ρόδου (1-1).

Superleague 2: Προγνωστικά (27/11/23)

Λεβαδειακός – ΑΕΛ (15:00)

* Ντέρμπι κορυφής του Βόρειου ομίλου.

* Ο Λεβαδειακός με 22 βαθμούς, σε 9 αγώνες, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και η ΑΕΛ με 17 βαθμούς, σε 8 αγώνες, ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Ο Λεβαδειακός μεσοβδόμαδα (22/11) πήρε μια πολύ σπουδαία πρόκριση για το Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στη Λαμία της Stoiximan Superleague. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί δύο εκτός έδρας απώλειες νίκης στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Μακεδονικό (2-2) και Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0), οπότε σήμερα θέλει την επιστροφή στις νίκες. Σήμερα, επιστρέφει στην έδρα του, εκεί όπου έχει μόνο νίκες φέτος, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας κατά μέσο όρο σχεδόν δύο τέρματα/ανά παιχνίδι και έχοντας σε έξι αναμετρήσεις, τέσσερις ανέπαφες εστίες.

Η ΑΕΛ είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -5 από τον Λεβαδειακό, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Η φόρμα της είναι πολύ καλή, καθώς μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, όλες με ίδια διαφορά στο σκορ (2-0,0-2), απέναντι σε αξιόλογες ομάδες, όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας και η Κοζάνη. Πρόκειται για ένα δεμένο σύνολο, που έχει ποιότητα και σίγουρα έχει ως στόχο την άνοδο, οπότε σήμερα το κίνητρο είναι πάρα πολύ υψηλό. Όσον αφορά τα στατιστικά, έχει πέντε διαδοχικά 2-3 γκολ.

Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στις δυνατότερες ομάδες του ομίλου. Τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και η ΑΕΛ, αποτελούν σκληροτράχηλα σύνολα και δύσκολα χάνουν, ενώ η αλήθεια είναι πως και για τους δύο, η αποφυγή της ήττας είναι σημαντικότερη από τη νίκη. Οπότε, περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις. Στοιχηματικά, θα πάμε με την ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.20, στη Stoiximan.

Προγνωστικά Superleague 2 – Betmarket επιλογές (25/11/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
27/11, 15:00Λεβαδειακός – ΑΕΛΧ @3.20

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης