stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Εθνικές ίσον… no bet!

Εθνικές ίσον… no bet!

Καλημέρα φίλοι! Κακό το προηγούμενο Σ/Κ, κακή χημεία, κακά αποτελέσματα, οριακά χάθηκαν και τα δύο από τα τέσσερα over που δόθηκαν. Έτσι κλείνει το πρώτο μέρος της σαιζόν, αυτό που αποκαλούμε οι περισσότεροι παίκτες “scouting”, αφού σχεδόν καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, είτε αγωνιστικά, είτε σαν έμψυχο δυναμικό. Διακοπή για εθνικές λοιπόν και στον ορίζοντα αχνοφαίνεται το no bet. Παρόλα αυτά θα αναλύσω τα ματς της εθνικής Γερμανίας και της εθνικής Αυστρίας.

Ευχάριστοι “πονοκέφαλοι” για τον Λεβ

Τα είπαμε πριν δύο μήνες, θα τα πούμε και τώρα. Η εθνική Γερμανίας έχει αρκετούς ευχάριστους πονοκεφάλους. Δύο ομάδες κατέκτησαν δύο τρόπαια. Η U-21 κατέκτησε το ευρωπαϊκό, ενώ οι “μεγάλοι” κατέκτησαν το Confederations Cup. Βέβαια, το “μεγάλοι” από το “μικροί” μάλλον είναι τυπικό, όταν στην U-21 έπαιζαν Νταχούντ, Βάιζερ, Γκνάμπρι κ.α. Επίσης στην ομάδα που πήρε το Confederations Cup δεν ήταν οι Ρόις, ο Νόιερ, ο Μπόατενγκ, ο Οζίλ κ.α. Έτσι ο Λεβ μέχρι το Mundial σε 9 μήνες θα πρέπει να έχει κατασταλάξει σε 22 παίκτες από τους… 40 που υπάρχουν σε πολύ καλό επίπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Τσεχία, η Γερμανία θέλει να “καθαρίσει”. Μένουν τέσσερις αγωνιστικές, επομένως με νίκη εξασφαλίζει σίγουρα την συμμετοχή της στο Mundial, φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Ο κόουτς Λεβ θα δείξει εμπιστοσύνη σε 17 παίκτες που έπαιξαν στο Confenderations Cup, ενώ προστίθενται άλλοι επτά για να συμπληρωθεί η 24άδα. Οι επτά βέβαια είναι μεγάλα ονόματα, όπως ο Οζίλ, ο Μούελερ, ο Χούμελς.

Στοιχηματικά το παιχνίδι δεν προσεγγίζεται εύκολα. Καμία αξία στο διπλό, δεν κοιτάω καθόλου την κόντρα. Αν κάτι μπορούμε να παίξουμε στο ματς, αυτό είναι το under2,5. Οι λόγοι είναι προφανής. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από προετοιμασία και θα είναι προσεκτικοί. Μια επαγγελματική νίκη θα είναι αρκετή.

Τελικός για Ουαλία και Αυστρία

Η Αυστριακή ομάδα έχει “μπλέξει” έτσι όπως κατάφερε να τα κάνει τις πρώτες αγωνιστικές. Πλέον “τρέχει” για να προλάβει το… τρένο για το Mundial της Ρωσίας. Η διαφορά από τη θέση που οδηγεί στο Mundial είναι τέσσερις βαθμοί. “Τελικός” χαρακτηρίζεται από όλους το ματς με την Ουαλία, αφού είναι ισόβαθμοι στους 8 βαθμούς. Ο κόουτς Κόλερ βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, αφού η πίεση για επιτυχία είναι μεγάλη. Προβλήματα πέραν του Γιουνούζοβιτς (μέσος) δεν θα έχει. Ποιότητα, γρηγοράδα, τεχνική είναι χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο ρόστερ και ασφαλώς μια επιτυχία στην Ουαλία δεν είναι κάτι… μακρινό. Βέβαια, δεν πάει εύκολα το χέρι στο διπλό, ειδικά από την στιγμή που οι Ουαλοί είναι σε καλή κατάσταση, είναι αήττητοι πολλά παιχνίδια (έστω και αν είναι ισοπαλίες τα περισσότερα). Κανένας λόγος να “μπλέξουμε” πάντως.

Ανανεώνω το ραντεβού μας στις 7 του μήνα, αφού ως γνωστόν το πρόγραμμα είναι νεκρό. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα Σάββατο ή Κυριακή να ανέβει ένα εξτρά κείμενο, που αφορά γενικά το στοίχημα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1.880 μονάδες

Επιστροφές από 25/08 : 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 31/08: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης