novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (29/11/23)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (29/11/23)

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Superleague 2 και το ενδιαφέρον στα προγνωστικά της ημέρας (29/11/23) είναι αρκετά υψηλό.

Superleague 2: Προγνωστικά (29/11/23)

Κοζάνη – ΠΑΟΚ Β’ (15:00)

Η Κοζάνη βρίσκεται μεν στην έκτη θέση της βαθμολογίας, όμως με νίκη εδώ θα φτάσει τον Μακεδονικό στην τριάδα. Οι γηπεδούχοι, έχουν καλή παρουσία στην έδρα τους και μετρούν δύο νίκες, αμφότερες με ανέπαφη εστία, στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Την περασμένη αγωνιστική, πήραν διπλό στην έδρα του Καμπανιακού (0-1) και πλέον έχουν κρατήσει το μηδέν σε πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ Β’ ηττήθηκε εύκολα από την ΑΕΛ (2-0) και αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα, ενώ σε όλες δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Συνολικά, η εικόνα του δεν είναι καλή και έχει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του (1-1-4), ενώ σε τρεις εξ αυτών δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Η Κοζάνη είναι σε καλή φόρμα και αγωνίζεται στην έδρα της, εκεί όπου αποδίδει πολύ καλά έως τώρα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ Β’ εκτός έδρας δείχνει να χάνεται και δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Στοιχηματικά, θα πάμε με το άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.

Παναθηναϊκός Β’ – Ηλιούπολη (15:00)

Ο Παναθηναϊκός Β’ βρίσκεται στο +2 από τον πάτο της βαθμολογίας και η γενικότερη εικόνα του φέτος δεν είναι καλή, κάτι που αν δεν αλλάξει θα τον οδηγήσει στη μάχη του υποβιβασμού. Στα τελευταία έξι παιχνίδια του, έχει πέντε ήττες (1-0-5), σε τέσσερις εκ των οποίων δεν κατάφερε να σκοράρει. Όσον αφορά τα στατιστικά, μετρά πέντε διαδοχικά No Goal.

Η Ηλιούπολη θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Η παρουσία της φέτος δεν είναι κακή, καθώς οι μόνες της ήττες είναι από ομάδες που χτίστηκαν για να διεκδικήσουν την άνοδο, ενώ με νίκη σήμερα θα φτάσει στην τετράδα της βαθμολογίας. Σχετικά με τα στατιστικά μετρά τέσσερα No Goal, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο No Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.78, στη Stoiximan. Οι δύο ομάδες παίζουν αμυντικά και δεν έχουν ικανές επιθέσεις, ενώ αν κάποια από τις δύο προηγηθεί, τότε θα παίξει σχεδόν αποκλειστικά για να προστατέψει το υπέρ της προβάδισμα.

Προγνωστικά Superleague 2 – Betmarket επιλογές (29/11/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
29/11, 15:00Κοζάνη – ΠΑΟΚ Β’1 @2.30
29/11, 15:00Παναθηναϊκός Β’ – ΗλιούποληNo Goal @1.78

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης