stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Copa del Rey (06/12/23): Τα σημεία

Προγνωστικά Copa del Rey (06/12/23): Τα σημεία

Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράσταση και εάν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Λα Κορούνια logo

Λα Κορούνια

  • ΙΝΙΙΝ
69%
13:00
Τενερίφη

Τενερίφη

  • ΙΝΙΗΗ
44%
Στατιστικά

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η Λα Κορούνια (Γ’) είναι ένα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της Τερθέρα, η οποία έχασε πέρυσι την άνοδο στη Σεγούντα από καθαρή… αυτοχειρία! Φέτος βρίσκεται στο «-8» από την απευθείας άνοδο και στο «-4» από τα πλέι οφ και εννοείται ότι υπάρχει μεγάλη γκρίνια. Παρότι είναι στο 4-2-1 στα τελευταία 7 ματς στο πρωτάθλημα. Αλλά έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Ο τεχνικός Ιντιάκεθ θα προβεί σε αλλαγές, καθώς πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Τενερίφη (Β’) σταμάτησε την… κατηφόρα με το εμφατικό 3-0 στη νεοφώτιστη Ελδένσε. Έβαλε έτσι ένα τέλος στο σερί των 7 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-4). Σε αυτό έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο βέβαια οι πολλές – σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών – τιμωριών. Ο τεχνικός Γκαριτάνο είπε ότι θα βάλει ό,τι καλύτερο διαθέτει, καθώς τον ενδιαφέρει η διάκριση στον θεσμό. Εμείς θεωρούμε ότι θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα, αλλά και πάλι θα είναι ανταγωνιστική.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA DEL REY (06/12/23): ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Η Λα Κορούνια είναι «βαρύ» όνομα, αλλά έχει μεγάλη εσωστρέφεια και απαιτητικό κοινό. Επίσης, πρέπει να ανέβει στη Σεγούντα για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους. Επιπλέον, ο τεχνικός Ιδιάκεθ είπε σε μία αποστροφή των χθεσινών δηλώσεών του, πως αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Περίεργη ατάκα, καθώς δεν αντιμετωπίζει… ξυλοκόπους. Εμείς το εκλαμβάνουμε ως ότι βάζει το Κύπελλο σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που δεν ισχύει για την Τενερίφη, η οποία κατεβαίνει για να πάρει την πρόκριση. Το θετικό για τη φιλοξενούμενη είναι ότι παίζει Δευτέρα στο πρωτάθλημα οπότε, την παίρνει να κάνει πιο ελεγχόμενο ροτέισον. Τρεις φορές έχει αντιμετωπίσει την «Ντέπορ» στη Γαλικία στο πλαίσιο του Κυπέλλου και στις δύο πήρε την πρόκριση (αμφότερες στα πέναλτι). Μπορεί να το επαναλάβει απόψε.

Να προκριθεί η Τενερίφη πληρώνει 1,95 στην Bet365.

Λεβάντε logo

Λεβάντε

  • ΗΝΗΗΗ
22%
20:00
Αμορεμπιέτα

Αμορεμπιέτα

  • ΝΗΗΝΙ
50%
Στατιστικά

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΑΝΤΕ

Η Λεβάντε επανήλθε στις επιτυχίες με το 2-1 επί της Βαγιαδολίδ και της έφυγε ένα βάρος από την πλάτη, καθώς μετρούσε 6 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, πήρε και μία βαθιά… ανάσα ο τεχνικός Καγέχα. Εάν ήθελαν να τον… φάνε οι παίκτες, θα το έκαναν με τη «Βάγια». Οπότε, όσοι αγωνιστούν απόψε θα κυνηγήσουν την πρόκριση και με πολλά γκολ ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερη την ψυχολογία τους ενόψει του ντέρμπι με τη Χιχόν το Σάββατο.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

Η Αμορεμπιέτα έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε φέτος εντός έδρας από την Μπούργος (μετρούσε 0-1-7 εκτός)! Παρέμεινε έτσι σε… ελεύθερη πτώση με μόλις 1 νίκη στο πρωτάθλημα στα τελευταία 12 ματς (1-3-8)! Κάτι που την έχει φέρει στο «-6» από την παραμονή. Επίσης, εκτός έδρας έχει 7/8 ήττες. Θα προβεί σε σαρωτικό ροτέισον σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της, Μουχίκα, λογικό, αφού ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Βαγιαδολίδ και Σαραγόσα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA DEL REY (06/12/23): ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

Η Αμορεμπιέτα έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα, επειδή οδεύει ολοταχώς για την Τερθέρα. Δε θέλει να σπαταλήσει αρκετές δυνάμεις απόψε, γιατί θα δώσει 4 ματς σε διάστημα 19 ημερών. Απ’ ότι φαίνεται μπορεί να έχει και 7-8 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το 0-1 με την Μπούργος! Επίσης, δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω στις 6/9 φετινές εξορμήσεις. Είναι πιθανό να συμβεί κάτι ανάλογο απόψε, αφού η Λεβάντε θα προσεγγίσει με σοβαρότητα τον αγώνα παρότι θα κάνει κι αυτή ροτέισον. Ακόμη και με αλλαγές είναι 1-2 κλάσεις ανώτερη από τη νεοφώτιστη. Στην έδρα της σκόραρε και στα 9 φετινά παιχνίδια, στα 5 εξ αυτών τουλάχιστον δύο φορές.

Το Over 1,5 γκολ Λεβάντε προσφέρει στο 1,87 η Stoiximan με δώρο* για ένα μήνα την Cosmote TV.

Λούγκο logo

Λούγκο

  • ΝΝΗΝΗ
64%
20:00
Μιράντες

Μιράντες

  • ΗΙΝΙΗ
40%
Στατιστικά

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΥΓΚΟ

Η Λούγκο (Γ’) έπεσε πέρυσι από τη Σεγούντα κι αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση στον 1ο όμιλο της Τερθέρα. Βρίσκεται στο «-5» από την απευθείας άνοδο και στο «-1» από τα πλέι οφ. Η λογική λέει ότι θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια της Β’, καθώς εκεί ανήκει βάσει ρόστερ, αλλά και εμπειρίας. Παρουσιάζει μερικά σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο καιρό (2-1-2 στα 5 πιο πρόσφατα), αλλά θα βρει άμεσα τα πατήματά της.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΡΑΝΔΕΣ

Η Μιρανδές (Β’) σκέφτεται το γειτονικό ντέρμπι με την Μπούργος το ερχόμενο Σάββατο, γι’ αυτό και ο τεχνικός Λίτσι άφησε εκτός αποστολής έξι πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Δείγμα του ότι βάζει σε δεύτερη μοίρα τη διοργάνωση. Όχι παράλογο η αλήθεια είναι, αφού θέλει να «φτιάξει» μία όσο το δυνατόν καλύτερη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη (στο «+7» από αυτή τώρα). Επίσης, θα κληθεί να δώσει 5 παιχνίδια σε 17 ημέρες οπότε, υποχρεωτικά θα πρέπει να κάνει κάπου ροτέισον.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA DEL REY (06/12/23): ΛΟΥΓΚΟ – ΜΙΡΑΝΔΕΣ

Η πρώτη σκέψη εδώ ήταν το Goal/Goal, διότι το έφεραν στα 7/8 στη Λούγκο ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ έχει και 6/7 ανεξαρτήτως έδρας η Μιρανδές. Μας «φρέναρε», όμως, η αποστολή της φιλοξενούμενης, καθώς μέσα σε αυτούς που έμειναν εκτός είναι ο πρώτος σκόρερ Κάρλος Μαρτίν (ε. 16/6). Συμπεριλήφθηκαν βέβαια οι Μαρτίνεθ και Τσαϊρά που έχουν από 5, αλλά ίσως να μη βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, η γηπεδούχος έχει 6/7 N/G στο «Ανχο Κάρο». Όσοι πάντως, θέλουν να ποντάρουν το Goal/Goal, αυτό δίνει 1,90 στην Bet365. Εμείς θα κοντράρουμε (με την απαραίτητη κάλυψη) τη φιλοξενούμενη όπως κάναμε  και στον προηγούμενο γύρο με την Ουτέμπο (2-1 στην παράταση). Όπλο μας σε αυτό είναι η παράδοση, καθώς μετράει 1-1-4 στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις στη Λούγκο.

Ο 1 dnb είναι στο 1,99 στη Novibet στα προγνωστικά για το Copa Del Rey Ισπανίας (06/12/23).

Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες στη Novibet!Κλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ COPA DEL REY (06/12/23) – BETMARKET ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
06/12, 13:00Λα Κορούνια – ΤενερίφηΠρόκριση Τενερίφη @1,95
06/12, 20:00Λεβάντε – ΑμορεμπιέταOver 1,5 Λεβάντε @1,87
06/12, 20:00Λούγκο – Μιρανδές1 dnb @1,99

Επιμέλεια: Παναγιώτης Διόλατζης

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης