novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (10/12/23)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (10/12/23)

Αρκετά ενδιαφέρον το σημερινό πρόγραμμα της Superleague 2 και στο Betmarket θα βρείτε τα πιο αξιόλογα προγνωστικά της ημέρας (10/12/23).

Superlague 2: Προγνωστικά (10/12/23)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός (15:00)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου (2-1), δείχνοντας πως η εκτός έδρας παρουσία της δεν είναι καλή. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί δύο εντός έδρας νίκες, κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (2-0) και τη Νίκη Βόλου (2-0). Συνολικά, στην έδρα της έχει πολύ καλή παρουσία, με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων σε όλες σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Ο Καμπανιακός έρχεται από εντός έδρας ήττα, κόντρα στον Μακεδονικό (1-3) και πλέον έχει ηττηθεί και στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας και θα χρειαστεί να δώσουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως το έργο τους είναι δύσκολο. Ειδικότερα εκτός έδρας, μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες, στις οποίες δέχθηκαν επτά τέρματα.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ειδικότερα με την Αναγέννηση να παίζει στην έδρα της, το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Στοιχηματικά, υπάρχει ενδιαφέρον στο combo 1 & Over 1.5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.91, στη Stoiximan με δώρο* την Cosmote TV για ένα μήνα.

Καλλιθέα – Καλαμάτα (15:00)

Η Καλλιθέα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από την κορυφή και την περασμένη αγωνιστική υπέστη μια ήττα εκτός προγράμματος από τον Διαγόρα Ρόδου (2-1). Επιπλέον, μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι Κυπέλλου, κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου ηττήθηκε (3-2), ενώ είχε καταφέρει να προηγηθεί με 0-2. Σήμερα, στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μιας και αν δεν κερδίσει θα μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου και θα δώσει ελπίδες στους φιλοξενούμενους.

Η Καλαμάτα είναι τρίτη στη βαθμολογία, στο -1 από τη δυάδα και το -3 από την κορυφή. Όσον αφορά τη φόρμα της βέβαια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, μιας και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η εκτός έδρας παρουσία της τελευταία επίσης δεν είναι καλή, καθώς στις δύο πιο πρόσφατες εξόδους της δεν κατάφερε να κερδίσει.

Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Όσον αφορά τα προγνωστικά, αξία υπάρχει στα γκολ. Αμφότερες θέλουν τη νίκη σήμερα και εφόσον πρόκειται για ομάδες με ικανές επιθέσεις, θα πάμε με το Goal/Goal που βρίσκεται σε απόδοση 1.93, στη Novibet.

Προγνωστικά Superleague 2 – Betmarket επιλογές (10/12/23)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
10/12 15:00Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός1 & Over 1.5 @1.91
10/12, 15:00Καλλιθέα – ΚαλαμάταGoal/Goal @1.93

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης