stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Apertura Mexico (15/12/23)

Προγνωστικά Apertura Mexico (15/12/23)

Ένα Bet Builder στα σημερινά προγνωστικά στο Apertura Mexico (15/12/23).

To Bet Builder στο Μπαρτσελόνα – Χιρόνα (2-4) σταμάτησε την… κατηφόρα της στήλης την περασμένη Κυριακή! Πέρασαν… αέρα οι τελικές της φιλοξενούμενης (4’), το Goal/Goal έγινε σε 7 λεπτά (12’ – 19’) και όσον αφορά στις κάρτες βγήκαν μόλις 3.

Είναι σε άλλο επίπεδο

Παρεμπιπτόντως, η Χιρόνα παίζει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μπάλα στην Ισπανία με τη Σοσιεδάδ να την ακολουθεί κατά πόδας. Η διαφορά τους είναι ότι η ομάδα του Μίτσελ δε βάζει ποτέ σκοπιμότητα στο παιχνίδι της με αποτέλεσμα να κρατάει ευτυχισμένους τους οπαδούς της, αλλά και τους ουδέτερους φιλάθλους. Εν αντιθέσει με την ομάδα του Αλγκουαθίλ, η οποία όποτε κρίνει απαραίτητο αλλάζει το «τσιπάκι». Λογικό αυτό πάντως, αφού λαμβάνει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και οφείλει να κάνει σωστή διαχείριση των αγώνων της. Σε θέμα ταχύτητας – ομοιογένειας πάντως, είναι και οι δύο σε άλλο επίπεδο! Δεν είναι τυχαίο βέβαια, ότι αμφότερες διατηρούν αρκετά χρόνια τόσο τον βασικό κορμό όσο και τους προπονητές τους. Δεν είναι πυρηνική φυσική ότι ένα πλάνο για να έχει πιθανότητες να πετύχει θα πρέπει να μη διαλύεις με την πρώτη ευκαιρία το ρόστερ ή να απολύεις τον τεχνικό σου.

Γκέλαραν τα «θηρία»

Από εκεί και πέρα, δεν πέρασε η δυάδα στη Β’ Ισπανίας. Στο Έιμπαρ – Ανδόρρα (2-2), ο Σ. Άλβαρεθ της γηπεδούχου έκρινε… σωστό να πάρει δύο κάρτες σε ισάριθμα λεπτά (60’, 61’) και να αποβληθεί την ώρα που η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Όσον αφορά στο Λεγκανές – Ελδένσε (1-1), ο κίπερ της γηπεδούχου, Αλκοάδο, δέχτηκε την ισοφάριση με σουτ από τα 45 μέτρα! Γενικότερα πάντως, βάσει της εικόνας των δύο αγώνων, η Έιμπαρ όφειλε να έχει κερδίσει, αλλά η Λεγκανές όχι.

Αυτά συνέβησαν την περασμένη Κυριακή. Πάμε τώρα στο σήμερα όπου έχουμε τον πρώτο τελικό στο Μεξικό ανάμεσα σε Τίγκρες και Κλαμπ Αμέρικα. Από αυτόν είναι τα προγνωστικά στο Apertura Mexico (15/12/23).

Apertura Mexico: Προγνωστικά Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα (15/12/23)

* Πρώτος τελικός στη Λιγκίγια, επίκειται επαναληπτικός. ΔΕΝ μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση απόλυτης ισορροπίας στα τέρματα ακολουθεί ημίωρη παράταση και εάν χρειαστούν πέναλτι.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας (21/11). Αναδείχθηκαν ισόπαλες, 0-0, σε ένα πρακτικά αδιάφορο ματς στο οποίο έκαναν ροτέισον.

* Η Τίγκρες πηγαίνει για τον 9ο τίτλο και η Αμέρικα για τον 14ο. Αυτός είναι ο τρίτος μεταξύ τους τελικός, έχουν από ένα τρόπαιο (Απερτούρα 2016 – Απερτούρα 2014).

* Μόνο 5 ομάδες (σε 55 τελικούς από τότε που ξεκίνησαν τα Απερτούρα – Κλαουσούρα), κατέκτησαν τον τίτλο έχοντας χάσει τον επαναληπτικό ημιτελικό όπως τώρα η Αμέρικα!

 «Μίλησε» η τεχνητή νοημοσύνη

Στο Μεξικό χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για να δουν ποιο θα είναι το πιθανό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα! Αυτή έδωσε:

  • Νίκη Τίγκρες, 45% πιθανότητα.
  • Νίκη Αμέρικα, 40% πιθανότητα.
  • Ισοπαλία, 15% πιθανότητα.

Επίσης, αναρωτήθηκαν ποιο μπορεί να είναι το πιθανό σκορ! Τα αποτελέσματα:

  • 1-0 η Τίγκρες, 25% πιθανότητα.
  • 2-1 η Τίγκρες, 20% πιθανότητα.
  • 1-0 η Αμέρικα, 15% πιθανότητα.
  • 2-1 η Αμέρικα, 15% πιθανότητα.
  • 1-1, 15% πιθανότητα.
  • Οποιοδήποτε άλλο σκορ, 10% πιθανότητα.

Ανάλυση Τίγκρες

Κίνηση – ματ με Σιμπόλδι

Η εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μασατλάν στις 8 Απριλίου αποτέλεσε ορόσημο για τη μετέπειτα απίστευτη πορεία της Τίγκρες. Απέλυσε τον τεχνικό Αντόνιο Ρουίς και προσέλαβε στη θέση του τον Σιμπόλδι, ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της από το 1995 έως το 2000. Μαζί του έφτασε στην κατάκτηση του Κλαουσούρα με μυθιστορηματικό τρόπο!

Πορεία για… μυθιστόρημα

Στα προημιτελικά της Λιγκίγια επιβλήθηκε 4-1 της Τολούκα και στο δεύτερο ματς κόντεψε να αποκλειστεί (1-3)! Στα ημιτελικά έμεινε στο 1-1 στο «άντρο» της με τη μισητή συμπολίτισσα Μοντερέι και στον επαναληπτικό την κέρδισε 1-0 μέσα στο «Μπανκόμερ». Στον τελικό υπήρξε η αποκορύφωση! Έφερε 0-0 στην έδρα της με τη Γουαδαλαχάρα και ηττούνταν στο «σπίτι» αυτής 2-0 στο 60’! Τέσσερα λεπτά αργότερα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για εκείνη, Ζινιάκ, μείωσε με πέναλτι και σήμανε την έναρξη μίας επικής ανατροπής. Έστειλε το ματς στην παράταση κι εκεί με γκολ στο 110’ κατέκτησε έναν τίτλο, ο οποίος 1,5 μήνα νωρίτερα έδειχνε άπιαστο όνειρο. Ακολούθησε ακόμη ένα τρόπαιο, αυτό του υπερπρωταθλητή, αφού νίκησε 2-1 την κάτοχο του περσινού Απερτούρα, Πατσούκα.

Πήρε ανάσες ο Ζινιάκ

Φέτος, τερμάτισε 2η πίσω από την Αμέρικα στην κανονική διάρκεια έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 32 τέρματα ενεργητικό και την τρίτη καλύτερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό. Πέρασε… σβηστά την Πουέμπλα στα προημιτελικά (2-2, 3-0) και στα ημιτελικά «καθάρισε» την Πούμας (1-0, 1-1). Το σημαντικότερο ήταν ότι στα 3/4 παιχνίδια δεν έβαλε το τοτέμ της, τον 38χρονο Ζινιάκ (ε. 13/9, δεν λαμβάνουμε υπόψη τα 7 λεπτά που έπαιξε με την Πούμας ξημερώματα Δευτέρας) θέλοντας να τον ξεκουράσει. Αυτός αποτελεί το «Α και το Ω» μίας ομάδας με εκπληκτική ομοιογένεια, αφού το ρόστερ έχει υποστεί ελάχιστες προσθαφαιρέσεις τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν στην κορυφή της επίθεσης στο ένα από τα δύο ημίχρονα στο χθεσινό προπονητικό διπλό.

Ανάλυση Κλαμπ Αμέρικα

Το οξύμωρο με τον Ορτίς

Η Αμέρικα βγήκε 1η στην κανονική διάρκεια με 40 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές έχοντας την καλύτερη επίθεση με 37 τέρματα ενεργητικό και την καλύτερη άμυνα με 14 γκολ παθητικό. Ήταν χάρμα ιδέσθαι τα περισσότερα παιχνίδια της. Η μέχρι τώρα επιτυχία της πιστώνεται σε δύο τεχνικούς! Στον Ορτίς, τον οποίο απέλυσε έπειτα από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κλαουσούρα από τη Γουαδαλαχάρα, καθώς παρότι κέρδισε 1-0 στην έδρα της αντιπάλου της και περνούσε ακόμη και με ήττα με ένα γκολ, έχασε 3-1 στον επαναληπτικό! Μαζί του έπαιξε απίστευτη μπάλα, αλλά αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τουρνουά που είπε… αντίο στα ημιτελικά! Χρήζει αναφοράς εδώ, ότι το ίδιο έπαθε ο Ορτίς με τη Μοντερέι φέτος, αλλά στα προημιτελικά (αποκλεισμός – σοκ εντός έδρας από τη Σαν Λουίς)!

Η έλευση Τζαρδίνε

Προσέλαβε (βασικά έκλεψε) δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η σεζόν τον προπονητή της Σαν Λουίς, Τζαρδίνε, (άφησε στα… κρύα του λουτρού την πρώην ομάδα του). Του πήρε στη μεταγραφική περίοδο τους παίκτες που ζητούσε ο Ορτίς (!) κι αυτός την έφτασε μέχρι εδώ! Διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το στιλ του προκατόχου του. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια ότι παρήγαγε έργο, καθώς έβγαλε από την αφάνεια τη Σαν Λουίς στην προηγούμενη δουλειά του.

Εφτασε «σβηστή»

Στα προημιτελικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τη Λεόν (2-2, 2-0), ενώ στα ημιτελικά βρήκε απέναντί της τη Σαν Λουίς! Την… ισοπέδωσε 5-0 (αντί για… 10-0) εκτός έδρας και έχασε 2-0 από αυτή εντός. Κατά έναν περίεργο τρόπο, τα μεγάλα ονόματα της χώρας συνηθίζουν να μην κερδίζουν στο γήπεδό τους όταν έχουν «καθαρίσει» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση…

Προγνωστικά Apertura Mexico (15/12/23): Πάμε με Bet Builder

Η Τίγκρες έχει… ξεχάσει πότε ηττήθηκε τελευταία φορά εντός έδρας, καθώς μετράει 9-7-0 στα 16 πιο πρόσφατα παιχνίδια στο «Ουνιβερσιτάριο» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι το αντίστροφο συμβαίνει κόντρα στην Αμέρικα, διότι η τελευταία φορά που την κέρδισε στο «σπίτι» της ήταν στις 3/12/17! Έκτοτε, έχει 0-3-5. Η Αμέρικα πάλι, «τρέχει» αήττητο σερί 14-6-0 μακριά από το «Αζτέκα». Συνεπώς, είναι απόλυτα ισορροπημένο το ματς. Θα κάνουμε παιχνίδι με ένα Bet Builder , το οποίο θα περιλαμβάνει τα: Goal/Goal, Over 1,5 κάρτες Τίγκρες και Over 3,5 κόρνερ Κλαμπ Αμέρικα. Έχει απόδοση 3,00 στη Novibet στα προγνωστικά για το Apertura Mexico (15/12/23) με εορταστική προσφορά* χωρίς κατάθεση.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση για λίγες μέρες στη Novibet!
Προσφορά* χωρίς κατάθεση για λίγες μέρες στη Novibet!Κλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η αιτιολόγηση

  • Το Goal/Goal έφεραν στα 5/8 μεταξύ τους ματς στο «Ουνιβερσιτάριο». Το ένα από τα τρία που δεν ήρθε δεν το υπολογίζουμε διότι ήταν αδιάφορο. Επίσης, η Τίγκρες σκόραρε στα 10/11 παιχνίδια στην έδρα της. Έμεινε «άσφαιρη» στο 0-0 με τη νυν αντίπαλό της, το οποίο όπως γράψαμε ήταν χωρίς κίνητρο. Η Αμέρικα από την πλευρά της, βρήκε δίχτυα στις 8/9 εξορμήσεις. Επιπλέον, η γηπεδούχος σημειώνει 1,8 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα με 5 τελικές στην εστία και η φιλοξενούμενη 2,2 με 5,8 σουτ στον στόχο.
  • Η Τίγκρες είναι δυναμική ομάδα, ακόμη και ο Ζινιάκ τις βλέπει τις καρτούλες του όταν ανάβουν τα αίματα. Το Over 1,5 το επιβεβαίωσε στα 2/2 εντός παιχνίδια σε επίπεδο Λιγκίγια με την Αμέρικα (3 στο Απερτούρα του 2016 και 2 στου 2017). Επίσης, το ίδιο συνέβη και στους 6/7 αγώνες της στο «Ουνιβερσιτάριο» στο πρωτάθλημα, αλλά και στους 7/8 που υποδέχτηκε τη νυν αντίπαλό της. Επιπλέον, είναι στο 2,4 ο μέσος όρος της στο Απερτούρα. Τέλος, ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ορτίς, σφύριξε φέτος δύο ματς της και της έδειξε από 4 κάρτες.
  • Η Αμέρικα έχει 5 κόρνερ μέσο όρο στο Απερτούρα. Εδώ υπάρχει το εξής οξύμωρο. Αφαιρώντας τον τελευταίο αγώνα στην Τίγκρες που ήταν αδιάφορος, στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις σε αυτή, έφερε εναλλάξ το Over 3,5 και το Under 3,5! Τώρα είναι η σειρά του Over! Στα δύο τελευταία που δεν ήρθε, σταμάτησε στα 3. Επιπλέον, κέρδισε τουλάχιστον 4 κόρνερ στις 5/6 εξορμήσεις.

Προγνωστικά Apertura Mexico (15/12/23): Το παιχνίδι μας

Bet Builder στη Novibet

ΜΕΞ1 – 15/12 – 05.00 – Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα

  • Goal/Goal
  • Over 1,5 κάρτες για Τίγκρες
  • Over 3,5 κόρνερ για Κλαμπ Αμέρικα

Στο Bet Builder απόδοσης 3,00 βάζουμε 10 μονάδες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000250.17102240.172.54125.354%

Η Ισπανία αποτελεί τη δεύτερη πατρίδα του. Κι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στο Μεξικό είναι δοσμένη η καρδιά του. Υπάρχει, όμως, κι η Λατινική Αμερική που διεκδικεί μέρος από τα συναισθήματά του. Είκοσι χρόνια είναι αυτά, έχουν δει πολλά τα μάτια του κι ακούσει τα αυτιά του.

Share Διαβαστε επισης