novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (15/01/24)

Superleague 2: Τα προγνωστικά της ημέρας (15/01/24)

Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον στο σημερινό (15/01/24) πρόγραμμα της Superleague 2 και στα προγνωστικά του Betmarket ξεχωρίζει μία επιλογή.

Superleague 2: Προγνωστικά

Ιωνικός – Ολυμπιακός Β’ (16:30)

Αναμέτρηση πρώτου γύρου: Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός: 1-1

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, αυτή τη στιγμή, όμως με νίκη εδώ θα καταφέρει να ανέβει στην τρίτη και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Γενικότερα, από το ξεκίνημα της σεζόν, στόχος ήταν η πρωτιά και η επιστροφή στα… μεγάλα σαλόνια, όμως αν δεν κερδίσει σήμερα, τότε η διαφορά από την κορυφή θα είναι σημαντική. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι αήττητος στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (3-2-0). Το θετικό είναι πως σκόραρε σε όλες και μάλιστα σε τέσσερις από αυτές έβαλε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στα αρνητικά, μπαίνει το γεγονός πως δέχθηκε γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Στην έδρα του έχει πέντε νίκες, στα έξι τελευταία παιχνίδια, με τις δύο τελευταίες να έχουν συνδυαστεί με Goal/Goal.

Ο Ολυμπιακός Β’ ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Καλλιθέα (1-2), όμως αυτό δεν χαλά τη συνολικά καλή εικόνα που έχει παρουσιάσει φέτος. Αν δεν είχε την τιμωρία των 10 βαθμών, αυτή τη στιγμή θα ήταν μόλις έναν πόντο από την πεντάδα και τα play – off. Πριν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, είχε χτίσει ένα αήττητο 10 αγωνιστικών (5-5-0), δείγμα του ότι είναι ομάδα που δε χάνει εύκολα. Με τον Ιμπαγάσα στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν επιθετικό στυλ.

Πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Η πίεση είναι περισσότερο με το μέρος των γηπεδούχων, οι οποίοι αν δεν κερδίσουν, τότε θα μείνουν ακόμη πιο μακριά από την κορυφή και τον στόχο της ανόδου. Όσον αφορά τα προγνωστικά, κοινό των δύο ομάδων είναι ότι έχουν αποτελεσματικές επιθέσεις, συνεπώς θα πάμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.98, στη Winmasters.

Superleague 2: Προγνωστικά (15/01/24)

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
15/01, 16:30Ιωνικός – Ολυμπιακός Β’Goal/Goal @1.98

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης