stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σ/Κ για… σβήσιμο!

Σ/Κ για… σβήσιμο!

Καλημέρα σε όλους! Μια χαρά κύλησε το μεσοβδόμαδο, αν η Παρί δεν έβαζε και τρίτο γκολ τότε θα είχαμε το απόλυτο και η κάβα θα είχε εκτοξευθεί. Μου αρκεί πάντως και το ότι βγήκε το “τέρας” του Ερυθρού Αστέρα, τεράστιο λάθος των Book αλλά και ο άσος της Μπεσίκτας.

Χθες όπως είδατε δεν έγραψα. Ο λόγος ότι το κουπόνι του Σ/Κ είναι πολύ κακό. Θεώρησα ότι σε ημέρα με Europa League δεν είχε νόημα να κάνω ανάλυση για το… τίποτα. Επομένως σήμερα θα δείτε κείμενο συνοπτικό με μερικές ιδέες, αναλύσεις των επιλογών και παιχνίδι.

Στην πρώτη Γερμανίας (Bundesliga) ήταν και ο μεγαλύτερος όγκος παιχνιδιών που σημειώθηκαν, πράγμα αρκετά σπάνιο. Υπήρξε σκέψη για το διπλό του Αννόβερου (5,25) στην έδρας της Γκλάντμπαχ, όμως κάτι μου λέει πως το Αννόβερο θα υποκύψει, υπάρχει πάντως αξία στην κόντρα. Σκέφτηκα αρκετά τον άσο της Άουγκσμπουργκ στο 7,50, είναι καλά οι Βαυαροί και βρίσκουν μια Ντόρτμουντ από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Και εδώ όμως μετά από ζύγισμα το άφησα, αφού η Ντόρμουντ στο πρωτάθλημα είναι πολύ σοβαρή. Τέλος, σημείωσα την Χέρτα στο 8,50 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτό θα παιχθεί, έστω και αν η Μπάγερν έρχεται από απόλυση προπονητή, που συνήθως λειτουργεί σαν ηλεκτροσόκ. Οι Βερολινέζοι εντός έδρας είναι απίστευτα δυνατοί τα τελευταία δύο χρόνια. Χάνουν πολύ δύσκολα και δυσκολεύουν αφάνταστα την Μπάγερν. Θεωρώ πως αξίζει η επιλογή σε DNB (6,00), έστω και αν λείπει ο Ιμπίσεβιτς για τους “πρωτευουσιάνους”.

Στην Zweite Liga ένα σημείο σημείωσα σήμερα και ένα τη Δευτέρα. Από τα δύο επιλέγω το σημερινό και εξηγούμαι. Το πρώτο είναι το διπλό της Ντάρμστατ στο 4,20, το δεύτερο είναι το διπλό της Ντούισμπουργκ στο 5,50 (τη Δευτέρα). Θεωρώ λάθος η Ντάρμστατ να δίνεται τόσο outsider σε μια έδρα που η γηπεδούχος δεν έχει ακόμα νίκη (Ινγκόλστατ). Μπορεί η Ντάρμστατ να έχει αφομοιώσει στο 100% την τρέλα του Φρινγκς, το επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό είναι μια ένδειξη ότι έχει ταυτότητα στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με τους Βαυαρούς, που ψάχνονται ακόμα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια πραγματικά τίποτα δεν μου έκανε “κλικ”. Λίγο το over2,5 στο Χάιντενχαϊμ – Δρέσδη αλλά και αυτό με το ζόρι. Επιλογές με το… τσιγκέλι δεν γίνεται να κάνουμε, επομένως πάσο. Ένα μεγάλο πάσο και στην Dritte Liga, όπου δεν υπάρχει τίποτα που να έχει αξία στα μάτια μου. Κακή αγωνιστική, κακά ζευγαρώματα, σωστά μοιρασμένα τα σετ.

Στην Αυστρία μόλις ένα σημείο σε δέκα παιχνίδια. Η δεύτερη κατηγορία σβήστηκε εντελώς, άσχημο πρόγραμμα και εδώ. Στην πρώτη επέλεξα μόνο το διπλό της Άλταχ (4.00). Δεύτερη φορά που την εμπιστεύομαι, ας ελπίσουμε τώρα απέναντι στην Αούστρια να είναι απλά εύστοχη, καθώς φάσεις θα δημιουργήσει. Πέρασε από το μυαλό μου ο άσος της Αντμίρα, όμως η κάκιστη εμφάνιση της στο Κύπελλο, που σήμανε και τον αποκλεισμό της, με έκανε να κάνω πίσω.

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3 system):
29/09-19:30 – Ινγκόλστατ – Ντάρμστατ : 2ft(4,20) επί 8 μονάδες
01/10-16:30 – Χέρτα – Μπάγερν : 1DNB(6,00) επί 6 μονάδες
01/10-17:30 – Αούστρια Βιέννης – Άλταχ : 2ft(4,00) επί 8 μονάδες
Στις δυάδες από 3 μονάδες (9)
Στην τριάδα 1,5 μονάδα
Σύνολο 32,5

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1.985 μονάδες

Επιστροφές από 26/09 : 97,5 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 29/09: 32,5 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης