stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μελέτη Νοέμβρη, παιχνίδι Δεκέμβρη!

Μελέτη Νοέμβρη, παιχνίδι Δεκέμβρη!

Χαιρετώ το betmarket! Έξι στο… κεφάλι δεχτήκαμε την Τρίτη. Πρόωρη η χαρά που η Αντμίρα προηγήθηκε, ακολούθησε κατάρρευση. Πραγματικά κάκιστο timing, με Αούστρια και με Μάττρεσμπουργκ η Αντμίρα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, προχτές απλά ξέχασε να παίζει μπάλα. Προχωράμε στα… φρέσκα, όπου ένα καινούριο κουπόνι ξεκινάει αύριο, το πρώτο του Δεκέμβρη. Σε γενικές γραμμές μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη, κάκιστο. Θα καταλάβετε πιο κάτω το γιατί.

Μονάχα δύο over2,5

Ξεκινώντας με την Bundesliga όσο προχωρούσα στα παιχνίδια της Κυριακής τόσο ξενέρωνα. Κακό πρόγραμμα, κακά διασταυρώματα, εξαιρετικά διαβασμένες αποδόσεις. Ούτε ένα σημείο δεν κύκλωσα. Να παίξω Λεβερκούζεν φαβορί απέναντι στην κακή Ντόρτμουντ? Αφού όντως φαβορί έπρεπε να είναι. Να παίξω Χέρτα εντός στο 2,90? Αφού και σε άσχημη κατάσταση είναι και παίζει απέναντι σε μία εξαιρετικά Άιντραχτ. Τίποτα σε κανένα παιχνίδι. Μόνο δύο over2,5 κράτησα, κυρίως λόγω απόδοσης. Δεν θα έδινα outsider το over2,5 στο Μάιντζ – Άουγκσμπουργκ, ενώ και στο Βερολίνο το ματς μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά ανοιχτό, με το over2,5 να αγγίζω το 2,15.

Λίγο Φιρτ, λίγο Αούε και over

Στην Zweite Liga κάτι μπορούμε να συζητήσουμε αλλά ούτε και εδώ τρελαίνομαι. Λίγα πράγματα και σε αυτήν τη λίγκα. Αρχικά μπορούμε να παίξουμε και στα δύο ματς της Παρασκευής τα over2,5 που βρίσκονται σε αποδόσεις outsider. Αρμίνια – Πάουλι και Χάιντενχαϊμ – Λάουτερν είναι τα ζευγάρια. Εύκολα μπορεί να ξεφύγει το σκορ και στα δύο. Το Σάββατο κοιτάω λίγο το διπλό στο Ντούισμπουργκ – Φιρτ στο 3,60, ενώ ταυτόχρονα καλό φαίνεται και το over2,5 στο 2,05. Την Κυριακή η Αούε έχοντας καλή παράδοση στη Δρέσδη, προσφέρεται στο 3,60, όμως η νίκη της Δρέσδης στο Ντίσελντορφ με μπερδεύει αρκετά, καθώς μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους.

Και εδώ over2,5

Στην Dritte Liga κράτησα δύο πολύ δυνατά over2,5. Το ένα είναι στην Κολωνία, όπου η Φορτούνα θα υποδεχτεί την Τσβίκαου. Το over2,5 προσφέρεται σε μεγάλες αποδόσεις και σίγουρα προκαλεί εντύπωση, αφού και η Φορτούνα και η Τσβίκαου καταφέρνουν τελευταία να κάνουν “ροντέο” τα παιχνίδια τους. Το άλλο over2,5 είναι την Κυριακή στο Ζόνενχοφ – Βούρτσμπουργκ. Επιθετικές ομάδες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ενώ στα μετόπισθεν δείχνουν αρκετά ευάλωτες.

Κακό πρόγραμμα και στις… Άλπεις

Στην αυστριακή Bundesliga το πρόγραμμα μοιάζει αρκετά κακό για άλλη μια αγωνιστική. Σκέφτηκα αρκετά την Άλταχ απέναντι στην Στουρμ, όμως το 6-1 των “μπλάκις” με τρόμαξε και κατά 99% θα πάω πάσο. Καμία διάθεση να ασχοληθώ με τα άλλα παιχνίδια, αφού δεν προκύπτει κάτι καλό. Στην Erste Liga κοιτάω αρκετά το διπλό της Βάττενς με τη Λιφερίνγκ. Καλή παράδοση και με μια Λιφερίνγκ που δεν έχει δικαίωμα ανόδου. Ίσως τολμήσω και το “δεκάρι” στο Χάρτμπεργκ – Φλορίντσντορφερ, υπερβολική η απόδοση στο διπλό.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.815 μονάδες

Επιστροφές από 28/11: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 30/11: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης