novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η Βαστέρας και τα μακροχρόνια Σουηδίας σε απόδοση 7.00 και 350.00!

Η Βαστέρας και τα μακροχρόνια Σουηδίας σε απόδοση 7.00 και 350.00!

Μπορεί το ενδιαφέρον όλων μας να είναι στραμμένο στα μακροχρόνια στοιχήματα EURO 2024, όμως το φαινόμενο Βαστέρας δημιουργεί αξία στα μακροχρόνια Σουηδίας.

Τι κι αν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, τα στατιστικά δε συμφωνούν με την θέση της στην κατάταξη και οι αριθμοί ποτέ δεν λένε ψέματα.

Νέα MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!
Νέα MEGA DEAL προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Μακροχρόνια Σουηδίας: Το φαινόμενο Βαστέρας

Στις 11 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Σουηδίας, η Βαστέρας ήταν 1η στην κατηγορία των μεγάλων ευκαιριών (34), 2η στην κατηγορία των xGoals (19.5), 2η στα κερδισμένα κόρνερ, 4η σε ποσοστό κατοχής, ενώ είχε και την τέταρτη καλύτερη άμυνα. Επιπλέον, είχε τρία κερδισμένα πέναλτι.

Παρά λοιπόν τα εξαιρετικά παραπάνω στατιστικά, βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, είχε σκοράρει μόλις τέσσερα τέρματα και από τα τρία κερδισμένα πέναλτι δεν είχε βάλει ούτε ένα (!). Φυσικά, οι αριθμοί δεν ήταν δυνατόν να πέφτουν τόσο έξω και ήταν θέμα χρόνου να δούμε ένα ξέσπασμα.

Την προηγούμενη αγωνιστική λοιπόν, αγωνιζόταν στην έδρα της Κάλμαρ και κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό, με το ευρύ 0-4, δημιουργώντας 2.74 xGoals.

Η ικανότητα της στη δημιουργία ευκαιριών δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, οπότε εάν βρει αποτελεσματικότητα στα τελειώματα, αναμένεται να σκοράρει πάρα πολύ συχνά. Επίσης, αυτή τη στιγμή έχει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η νίκη μέσα στη Βαστέρας αναμένεται να της δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και να της ανεβάσει την ψυχολογία. Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι πως αυτή την εβδομάδα υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων κι έτσι θα έχει χρόνο να δουλέψει στις αδυναμίες της.

Έχει πολύ μέλλον το πρωτάθλημα

Η διακοπή δημιουργεί το ενδιαφέρον για μακροχρόνια στοιχήματα στο πρωτάθλημα Σουηδίας και η επιλογή που ξεχωρίζει αφορά τη Βαστέρας. Όπως προαναφέρθηκε, είναι μια ομάδα που δημιουργεί εύκολα τις συνθήκες για να σκοράρει και διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Με μόλις 12 αγωνιστικές να έχουν πραγματοποιηθεί, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να θεωρήσουμε πως οποιοσδήποτε στόχος έχει τελειώσει. Ναι, το -15 από την τρίτη θέση είναι κάπως απαγορευτικό, όμως το -9 από την οκτάδα δεν είναι και τόσο. Με 18 αγωνιστικές να απομένουν, εάν η Βαστέρας συνεχίσει με τέτοιο ρυθμό αμυντικά και εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί επιθετικά, τότε είναι ικανή να τερματίσει στις οκτώ πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Η επιλογή να είναι η Βαστέρας στις Τοπ 8 ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 7.00, από τη Betsson.

Επιπλέον, εφόσον θεωρώ πως η Βαστέρας λόγω ατυχίας δεν βρίσκεται πολύ ψηλότερα στη βαθμολογία και έχει την ικανότητα να καταφέρει μεγάλα πράγματα, όπως δείχνουν και οι αριθμοί θα ποντάρω και στο Funbet να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 350!

Μακροχρόνια Σουηδίας – Οι επιλογές μου

Ημ/νίαΠρωτάθλημαΣημείοΜονάδεςΕταιρία
2024Πρωτάθλημα Σουηδίας (Αλσβενσκαν)Βαστέρας: Να τερματίσει στις πρώτες 8 θέσεις @7.009
2024Πρωτάθλημα Σουηδίας (Αλσβενσκαν)Βαστέρας: Να τερματίσει στην πρώτη τριάδα @350.001

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-166.84311802.163.9577.01%

Λάτρης των στατιστικών και των μικρών λεπτομερειών, με αστείρευτη υπομονή και όρεξη να παρακολουθεί οτιδήποτε αφορά την Ελληνική επικαιρότητα. Από τα μεγάλα ντέρμπι μέχρι τα… πραγματικά ντέρμπι, εκείνα στην Ελληνική επαρχία!

Share Διαβαστε επισης