stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Κόπα Αμέρικα 2024: Πρώτος σκόρερ

Κόπα Αμέρικα 2024: Πρώτος σκόρερ

Κόπα Αμέρικα 2024: Πρώτος σκόρερ, το Betmarket αναλύει και προτείνει στοίχημα σε απόδοση 4,50.

Πέρα από το ποιος θα είναι ο νικητής του Κόπα Αμέρικα 2024, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Το Betmarket δεν μπορούσε να απουσιάζει, αναλύοντας τα δεδομένα και καταλήγοντας σε μία επιλογή στον τετραπλασιασμό.

Παρακάτω η ανάλυση των φαβορί και η επιλογή μας.

Πρώτος σκόρερ Κόπα Αμέρικα 2024: Φαβορί ο Λιονέλ Μέσι

Φαβορί αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ του Κόπα Αμέρικα 2024 δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι. Ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη είναι πιθανό να δώσει την τελευταία παράσταση του με το εθνόσημο και θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον ηγέτη της ομάδας του. Ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, απρόβλεπτος στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα εξαιρετικός εκτελεστής στατικών φάσεων.

Με την Ίντερ Μαϊάμι τη φετινή σεζόν μετρά ήδη 14 τέρματα σε 15 εμφανίσεις, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως αν πετύχει πέντε γκολ στο Κόπα Αμέρικα θα ανέβει στην κορυφή των τοπ σκόρερ του θεσμού, αφήνοντας πίσω του τον συμπατριώτη του Μέντεζ (έχει 17).

Το ενδεχόμενο λοιπόν να είναι ο πρώτος σκόρερ του Κόπα Αμέρικα 2024 ο Λιονέλ Μέσι προσφέρεται στο 4,50 από τη Winmasters.

Ακολουθούν Βινίσιους και Νούνιες

Επόμενος στη λίστα είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ σε αποδόσεις πενταπλασιασμού από τη Novibet. Ποδοσφαιριστής που διαθέτει ταχύτητα, ντρίμπλα και φαντασία, πράγματα που τον καθιστούν τρομερό πονοκέφαλο για τις αντίπαλες άμυνες. Φέτος σε 39 αγώνες με τη Βασίλισσα πέτυχε 24 τέρματα και μοίρασε 11 ασίστ.

Τρίτο φαβορί είναι ο Ντάργουιν Νούνιες, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να έρχεται από καλή σεζόν (σε 54 εμφανίσεις σκόραρε 18 τέρματα και είχε 13 ασίστ) και να είναι διψασμένος για την κούπα όπως και ολόκληρος ο οργανισμός της Ουρουγουάης. Παίκτης που σχεδόν πάντα παίρνει σωστές θέσεις στην αντίπαλη περιοχή και είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης προσφέρεται στο 7,30 από τη Winmasters.

Την εξάδα συμπληρώνουν οι Άλβαρες, Μαρτίνες και Ροντρίγκο

Δύο συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι βρίσκονται στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Ο λόγος για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Άλβαρες και τον φορ της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες. Αμφότεροι πραγματοποίησαν παραγωγικές σεζόν, με τον πρώτο να πετυχαίνει 19 τέρματα σε 54 αγώνες με τους πρωταθλητές Αγγλίας και το δεύτερο να σκοράρει 27 φορές σε 44 ματς, με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Το ενδεχόμενο λοιπόν να είναι πρώτος σκόρερ του Κόπα Αμέρικα 2024 ο Χουλιάν Άλβαρες προσφέρεται στο 10,00 από την Stoiximan, ενώ το να πετύχει τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίζεται στο 11,00 από την ίδια στοιχηματική εταιρία.

Την εξάδα συμπληρώνει ο συμπαίκτης του Βινίσιους Τζούνιορ στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο και νυν πρωταθλητής Ευρώπης, ο οποίος τη φετινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα, καθώς σε 51 συμμετοχές με την Ισπανική ομάδα σκόραρε 17 φορές, μοιράζοντας και 9 ασίστ. Ακόμα ένας παίκτης που διαθέτει ντρίμπλα και εκρηκτικότητα και μπορεί να κάνει τη διάφορα, με το ενδεχόμενο να αποτελέσει τον πρώτο σκόρερ του θεσμού να προσφέρεται στο υψηλό 12,00 από τη Novibet.

Πρώτος σκόρερ Κόπα Αμέρικα 2024: Πρόταση του Betmarket

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το Κόπα Αμέρικα 2024 είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει την τελευταία μεγάλη διοργάνωση του Λιονέλ Μέσι με το εθνόσημο και περιμένουμε για ακόμα μία φορά να πάρει την Αργεντινή από το χεράκι… και να την οδηγήσει όσο πιο μακριά μπορεί, όπως έκανε και στο προηγούμενο όπου και πάλι είχε αναδειχθεί τοπ σκόρερ του θεσμού.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα μία σεζόν (15 εμφανίσεις με την Ίντερ Μαϊάμι, 14 τέρματα και 11 ασίστ), ενώ το τουρνουά διοργανώνεται και σε Αμερικάνικα εδάφη όπου εκεί αγωνίζεται με τη νυν ομάδα του και μάλιστα έχει και ιδιαίτερα βατό όμιλο (Χιλή, Περού, Καναδά) και διασταυρώσεις στην συνέχεια. Παράλληλα αν πετύχει και 5 γκολ θα γίνει ο τοπ σκόρερ της διοργάνωσης ξεπερνώντας τον συμπατριώτη του Μέντεζ.

Η πρόταση του Betmarket λοιπόν αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ στο Κόπα Αμέρικα 2024 θα είναι ο Λιονέλ Μέσι σε απόδοση 4,50 από τη Winmasters.

Μακροχρόνιο ΣτοίχημαΕπιλογήΕταιρία
Πρώτος σκόρερ Κόπα Αμέρικα 2024Λιονέλ Μέσι @4,50

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης