novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις 22/6/24: Πόσο αντέχει το σερβίς του Ζβέρεφ;

Προγνωστικά Τένις 22/6/24: Πόσο αντέχει το σερβίς του Ζβέρεφ;

Προγνωστικά τένις με ημιτελικούς στη σημερινή ημέρα (22/6/24) και το Betmarket πιστό στο καθημερινό ραντεβού του σας μεταφέρει επιλογές από τα τουρνουά στο γρασίδι.

Συμφωνούμε όλοι πως το Euro 2024 έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες. Άλλωστε και στο Betmarket διαβάζετε καθημερινά όλες τις στήλες με τις αναλύσεις. Αλλά στο τένις, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, τα Σαββατοκύριακα κρύβουν ημιτελικούς και τελικούς.

Οπότε εμείς πάμε να κάνουμε τη δική μας βόλτα, στεκόμενοι στο Χάλε και τον μεγάλο ημιτελικό της ημέρας μεταξύ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του Χούμπερτ Χούρκατς. Δύο τενιστών που έρχονται από διαφορετικά μονοπάτια ως αυτόν τον ημιτελικό.

Ο Γερμανός διανύει την καλύτερη φόρμα της καριέρας του, έφτασε ως τον τελικό του Roland Garros και θέλει να επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο γρασίδι. Από την άλλη ο Χούρκατς περνάει, ως συνήθως, κάτω από το ραντάρ αλλά στο φινάλε… βγαίνει στον αφρό.

Έφτασε στον ημιτελικό έχοντας φανταστικές κινήσεις στο γρασίδι και δεν έχει χάσει ούτε σετ, την ώρα που ο Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε αρκετά με τον Όττε και τον Φις στα τρία σετ. Ωστόσο ο Γερμανός και καλό κλείσιμο έκανε στις δύο αναμετρήσεις και το H2H απέναντι στον Χούρκατς έχει υπέρ του, στο 3-0.

Επιλογή με διπλά λάθη

Η τιμή του Πολωνού όμως παραμένει δελεαστική. Σε μία εβδομάδα που δεν έχουν φορτσάρει άπαντες ενόψει Wimbledon και οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν. Στο Χάλε θα συναντηθούν ίσως οι δύο καλύτεροι σέρβερ του τουρ και για αυτό τα lines έχουν εκτοξευθεί.

Εμείς θα κρατήσουμε κάτι από σερβίς, αλλά είναι τα δίπλα λάθη του Ζβέρεφ, με το over 1.5 να έχει τιμή 1.93 στη Stoiximan και να το κρατάμε στις σημερινές (22/6/24) επιλογές για τα προγνωστικά τένις. Ο Χούρκατς άλλωστε γνωρίζει πώς να φτάσει στα άκρα οποιονδήποτε αντίπαλο και να μεγαλώνει τα ματς.

Είναι ο τενίστας με τα περισσότερα tiebreak, έχοντας παίξει ήδη δύο στο Χάλε. Όσο βάζει τέτοια πίεση στον Ζβέρεφ, τότε παραμένει πιθανό να… ενοχλήσει το σέρβις του και να εκμαιεύσει λάθη.

Δεν αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό πως το σέρβις των δύο θα κρίνει πολλά. Ο Χούρκατς προσπαθεί να αμυνθεί λίγο καλύτερα στη βασική γραμμή και πρέπει να αποφύγει το μπάκχαντ του Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους γρήγορους πόντους στα δικά του service games.

Παρά το γεγονός πως έχει παίξει αρκετά καλά τον τελευταίο μήνα, ο ημιτελικός για τον Ζβέρεφ είναι αρκετά επικίνδυνος. Και το H2H μας οδηγεί στο να μην κοντράρουμε μέχρι τέλους αλλά να πάρουμε την επιλογή του να κερδίσουν σετ και οι δύο, σε απόδοση 2.15 από τη Novibet για να κλείσουμε τα σημερινά (22/6/24) προγνωστικά τένις.

Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt!
Προσφορά* ευρωπαϊκών διαστάσεων από τη Novibet και τη Wolt!Κλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Τένις 22/6/24 – Το Παιχνίδι Μου

Μονά

22/6 – 14:00 – Χάλε – Χούρκατς – Ζβέρεφ: Ζβέρεφ over 1.5 διπλό λάθος (1.93) με 20 μονάδες στη Stoiximan

22/6 – 14:00 – Χάλε – Χούρκατς – Ζβέρεφ: Τρία σετ (2.15) με 15 μονάδες στη Novibet

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+86.4302056.402.01103.5%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης