stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η ώρα του Κβαρατσχέλια και η… έκπληξη Κοτσορασβίλι

Η ώρα του Κβαρατσχέλια και η… έκπληξη Κοτσορασβίλι

σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!
σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σαν σε επανάληψη ο στοιχηματικός απολογισμός της στήλης τις τελευταίες ημέρες. Μια από τις επιλογές επιβεβαιώνεται, φέρνει πίσω όλο το ποντάρισμα της ημέρας και δεν υπάρχει η παραμικρή απώλεια. Σημαντικό, καθώς διατηρούμε στο ακέραιο τα χρήματά μας.

Ξεκινάω σήμερα Τουρκία-Πορτογαλία, τονίζοντας πως με εντυπωσίασε ο τρόπος παιχνιδιού της Τουρκίας στην πρεμιέρα. Μια ομάδα με θράσος, που σούταρε από παντού και έψαχνε τρόπο να επιτεθεί, αφήνοντας κενά στην άμυνα. Δεν ξέρω αν ο Μοντέλα θα διατηρήσει αυτό το σχήμα. Άλλο το must win με τη Γεωργία και άλλο το παιχνίδι με το φαβορί Πορτογαλία. Ειδικότερα μετά τη νίκη της πρεμιέρας, που δίνει πρόκριση στους Τούρκους ακόμη και με Χ σήμερα.

Η Πορτογαλία είδε και έπαθε με τους Τσέχους και την περιμένω σήμερα ακόμη πιο προσηλωμένη στον στόχο του “γκολ νωρίς”. Ο Μαρτίνεθ είναι επιθετικογενής προπονητής και η ποιότητα αυτής της ομάδας μεσοεπιθετικά τεράστια.

Κρατάω ως βασική επιλογή το ασιατικό over 1 στο ημίχρονο σε απόδοση 1.85. Με περισσότερο ρίσκο μπορεί να πάει κάποιος στο Over 1,5 ημίχρονο στο 2.70 ή στο γκολ πριν το 30:00 σε απόδοση 1.87. Παίζεται και το Over 24,5 συνολικές τελικές στο παιχνίδι σε τιμή 1.87.

Υπάρχει ένα στοίχημα που μοιάζει Value bet αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί η ενδεκάδα της Τουρκίας. Ο Μοντέλα στο παιχνίδι με τη Γεωργία χρησιμοποίησε τον Τσαλχάνογλου χαμηλά στη μεσαία γραμμή, δίνοντάς του την μπάλα συνεχώς στα πόδια. Ο μέσος της Ιντερ είχε 93 πάσες! Σήμερα το line είναι στις 58+ πάσες για Τσαλχάνογλου σε απόδοση 1.80 στο pamestoixima.gr. Θέλω όμως να δω την ενδεκάδα της Τουρκίας, μήπως προσθέτει αμυντικό μέσος ο Μοντέλα και πάει τον Τσαλχάνογλου πιο ψηλά στο γήπεδα.

Γεωργία-Τσεχία: Κβαρατσχέλια η σειρά σου

Η Γεωργία άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα, πιθανό να άξιζε και τον βαθμό απέναντι στην Τουρκία. Εδειξε διάθεση και ικανότητα να επιτεθεί με συνολικά 14 τελικές προσπάθειες. Σήμερα οι Over 11,5 τελικές προσπάθειες για τη Γεωργία στο 2.05.

Ο Κβαρατσχέλια ήταν καλά κλεισμένος από τους Τούρκους και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και από τους Τσέχους. Ο ίδιος όμως είναι ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας και αυτός που πρέπει να βγει μπροστά για την ομάδα. Σαφώς και έχει την ικανότητα να βάλει δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα. Στο 1.70 να έχει μια τελική στην εστία, στο 4.70 να σκοράρει ο Κβαρατσχέλια στη Betshop.

Στην κατηγορία «ψαγμένα ειδικά» της Fonbet υπάρχει επίσης η ενδιαφέρουσα επιλογή να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Κβαρατσχέλια σε απόδοση 3.20.

Eνας ποδοσφαιριστής που μου άρεσε πολύ στην πρεμιέρα ήταν ο Γκιόργκι Κοτσορασβίλι που παίζει στη Β’ Ισπανίας με τη Λεβάντε. Στα 24 του χρόνια, ως δεξιός εξτρέμ αναστάτωσε πολύ την άμυνα των Τούρκων. Ηταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το γκολ της ομάδας του, έκανε τρεις τελικές ή μια εκ των οποίων στο δοκάρι, είχε τέσσερα κερδισμένα φάουλ και 89 επαφές με την μπάλα. Ενδεικτικά να αναφέρω πως ο σταρ Κβαρατσχέλια είχε 60!

Στο 3.75 να κάνει 2+ τελικές στο παιχνίδι ο Γκιόργκι Κοτσορασβίλι

Η Τσεχία κόντρα στους Πορτογάλους είχε χαμηλά τις γραμμές και φρόντισε κατά κύριο λόγο την άμυνά της. Θα παίξει ψηλότερα σήμερα και θα πάρει περισσότερη κατοχή. Το line των 499.5 πασών στο 1,87 είναι μια σκέψη.

Ο παίκτης που οργανώνει το παιχνίδι της από το μετόπισθεν είναι ο Κρείτσι. Ο 25χρονος στόπερ της Σπάρτα Πράγας, που παίρνει συνήθως την πρώτη πάσα και χτίζει τα ανεβάσματα της ομάδας από την άμυνα. Στο1.87 να κάνει 67+ πάσες.

Bέλγιο-Ρουμανία: Από τα πόδια του Ντε Μπρόινε

Το Βέλγιο είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την αναπάντεχη ήττα από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα. Σαφώς και είναι ανώτερο από τη Ρουμανία, που χάρη στην ομαδική δουλειά βρήκε ένα φοβερό 3-0 από την Ουκρανία.

Προσωπικά περιμένω τον Ντε Μπρόινε να αναλάβει όλο το παιχνίδι του Βελγίου, απέναντι σε μια άμυνα που θα παίζει πιεστικά σε χαμηλά μέτρα στο γήπεδο. Μεγάλα επίπεδα κατοχής μπάλας για το Βέλγιο και τον μέσο της Σίτι να είναι πάντα κοντά στην μπάλα προσπαθώντας να δώσει ρυθμό. Σε απόδοση 1.85 να κάνει 55+ πάσες ο Ντε Μπρόινε.

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά 

16:00 – Γεωργία-Τσεχία:Κοτσορασβίλι 2+ τελικές (3.75) επί 4,5 μονάδες στη Novibet με την καλύτερη EURO OFFER* για παραγγελίες 15€!

16:00 – Γεωργία-Τσεχία: Κβαραχτσκέλια γκολ (4.70) επί 4,8 μονάδες στη Betshop 

 

Δυάδα στη Stoiximan με δύο super έπαθλα*, χωρίς κατάθεση

16:00 – Γεωργία-Τσεχία: Γεωργία Over 11,5 τελικές (2.05) 

19:00 – Πορτογαλία-Τουρκία: Over 1 γκολ ημίχρονο (1.85) 

Στη δυάδα απόδοσης 3.80 ποντάρισμα 4,8 μονάδες

Δυάδα στη Stoiximan με δύο super έπαθλα*, χωρίς κατάθεση

22:00 – Βέλγιο-Ρουμανία: Ντε Μπρόινε 55+ πάσες (1.85) 

16:00 – Γεωργία-Τσεχία: Κρείτσι 67+ πάσες (1.87) 

Στη δυάδα απόδοσης 3.46 ποντάρισμα 5,22 μονάδες

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

 

Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας
Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίαςΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LWWLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-54.3119.141926.553.3684.50%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης