novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Formula 1 (23/06/24)

Προγνωστικά Formula 1 (23/06/24)

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος Formula 1 (23/06/24) από το GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024

Πίστα: Circuit de Barcelona-Catalunya

Ώρα Έναρξης: 16:00

Τηλεοπτική Μετάδοση: ANT1 & ΑΝΤ1+

Καλώς ήρθατε στο Grand Prix της Ισπανίας 2024! Με την αγωνιστική δράση να ξεκινά στο Circuit de Barcelona-Catalunya, αναμένεται ένας συναρπαστικός αγώνας γεμάτος ανατροπές και ένταση.

Η Βαρκελώνη, πρωτεύουσα της Καταλονίας, είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια και πολιτιστική κληρονομιά. Εξερευνήστε την περίφημη Sagrada Familia, περπατήστε στον Γοτθικό Τετράγωνο και απολαύστε τη θέα από το Πάρκο Güell. Η πόλη είναι γνωστή για την καταπληκτική της κουζίνα, με τάπας και παέγια που δεν πρέπει να χάσετε.

Παρουσίαση Πίστας

Το Circuit de Barcelona-Catalunya είναι γνωστό για την ποικιλία των στροφών και τις τεχνικές του προκλήσεις. Με μήκος 4.675 χιλιόμετρα και 66 γύρους, η πίστα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για στρατηγικές προσπεράσεις και μάχες «σώμα με σώμα». Στην πίστα υπάρχουν 14 στροφές και 2 ζώνες ενεργοποίησης του DRS. Το ρεκόρ, με χρόνο 1:16.330, κατέχει ο Max Verstappen από το 2023.

Στα στατιστικά της Circuit de Barcelona-Catalunya βλέπουμε ότι έχουν από 6 νίκες οι Michael Schumacher και Lewis Hamilton. Η Ferrari είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες καθώς μετράει 8 και ακολουθεί με 7 η Mercedes. Κατά 72,73% ο οδηγός που έχει την pole position κερδίζει τον αγώνα. Αυτό συνέβηκε 24 φορές στους 33 αγώνες που είχαμε εδώ. Άλλες 6 περιπτώσεις κέρδισε ο οδηγός με την 2η στο grid ενώ από μία νίκη πήραν οι οδηγοί με τις θέσεις 3, 4 και 5. Δεν είδαμε ποτέ μεγάλες εκπλήξεις, όσων αφορά τη νίκη, μέσα σε αυτή την πίστα.

Τι Έγινε στα Δοκιμαστικά

Στην πρώτη ελεύθερη δοκιμή, ο Lando Norris της McLaren κατέγραψε τον ταχύτερο χρόνο με 1:14.228. Ο Max Verstappen της Red Bull ήταν μόλις 0.024 δευτερόλεπτα πίσω, ενώ ο Carlos Sainz της Ferrari βρέθηκε στην τρίτη θέση. Ο Fernando Alonso της Aston Martin προκάλεσε κόκκινη σημαία λόγω θραύσματος στην πίστα.

Στη δεύτερη ελεύθερη δοκιμή, ο Lewis Hamilton της Mercedes κατέγραψε τον ταχύτερο χρόνο με 1:13.264, ακολουθούμενος από τον Carlos Sainz της Ferrari και τον Lando Norris της McLaren. Ο Pierre Gasly της Alpine ήταν τέταρτος, ενώ ο Max Verstappen αντιμετώπισε προβλήματα με υποστροφή και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στην τρίτη ελεύθερη δοκιμή, ο Carlos Sainz της Ferrari πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο με 1:13.013, ακολουθούμενος από τον Lando Norris της McLaren και τον Charles Leclerc επίσης της Ferrari. Ο Max Verstappen της Red Bull κατέλαβε την τέταρτη θέση, ενώ ο George Russell της Mercedes ήταν πέμπτος.

Τι Έγινε στα Προκριματικά

Στα προκριματικά, ο Lando Norris της McLaren κατέκτησε την pole position με χρόνο 1:11.383, ξεπερνώντας τον Max Verstappen της Red Bull για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου. Η Mercedes έδειξε εξαιρετική απόδοση, με τον Lewis Hamilton και τον George Russell να καταλαμβάνουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Οι Ferrari οδηγοί, Charles Leclerc και Carlos Sainz, κατέλαβαν την πέμπτη και έκτη θέση, ενώ ο Pierre Gasly της Alpine έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση. Ο Sergio Perez της Red Bull θα ξεκινήσει από χαμηλότερη θέση λόγω ποινής.

Προγνωστικά Formula 1 (23/06/24): Η «αιώνια» κόντρα, το ρίσκο και οι Mercedes

Στον σημερινό αγώνα του Grand Prix Ισπανίας 2024, αναμένεται μια συναρπαστική μάχη ανάμεσα στον Lando Norris της McLaren και τον Max Verstappen της Red Bull, οι οποίοι κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα προκριματικά. Τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε θέση να διεκδικήσουν τη νίκη, κάνοντας τον αγώνα ανοιχτό και αμφίρροπο. Με τις ομάδες να δοκιμάζουν διαφορετικές στρατηγικές ελαστικών και την πιθανότητα για ανατροπές, η εκκίνηση και τα pit stops θα είναι κρίσιμα για το τελικό αποτέλεσμα.

Στις αποδόσεις του νικητή παρατηρούμε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν πολύ κοντά τους δύο προπορευόμενους οδηγούς. Στα 1,80 η απόδοση του Max και ακολουθεί ο Lando με απόδοση 2,60. Φαντάζουν τόσο κοντά οι αποστάσεις των ομάδων και έτσι δεν μπορεί να υπάρξει κάποια επιλογή μεταξύ των δύο οδηγών στην οποία μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αξία. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να περάσει βροχή, μικρής έντασης, πριν την έναρξη του αγώνα ή ακόμη και στις αρχές, με βάση τα προγνωστικά μοντέλα για τον καιρό. Επομένως θα πρέπει να σκεφτούμε «έξω από το κουτί» και να ποντάρουμε διαφορετικά και σε σημεία που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Θα μας πείτε τώρα, τόσο καιρό τι ποντάρουμε δηλαδή; Ακριβώς αυτό, σημεία τα οποία «δεν φαίνονται», γι’ αυτό και το ROI στα προγνωστικά Formula 1 είναι στα 204%.

Αρχικά θα πάμε με την Mercedes και τον Russell. Γενικά έδειξαν πολύ καλά πράγματα οι δύο Mercedes από την Παρασκευή και έδωσαν συνέχεια στην καλή εμφάνιση του Καναδά. Θέλουν μια νίκη και θα τρέξουν για αυτήν. Στα 20,00 η απόδοση (Stoiximan) του George Russell για να είναι ο νικητής του αγώνα.

Ποιος θα είναι ο ταχύτερος;

Στην αγορά του ταχύτερου γύρου θα επιλέξουμε οδηγούς με βάση τα δεδομένα από τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Αρχικά θα συνεχίσουμε με τον George Russell σε απόδοση 8.00. Έπειτα θα πάμε στην περίπτωση του Oscar Piastri σε απόδοση 17,00 (Novibet). Είχε καλά δεδομένα στα long runs από το Practice 2 τα οποία δείχνουν πως αξίζει η επιλογή του για να γράψει τον ταχύτερο γύρο. Το επόμενο που θα επιλέξουμε έχει να κάνει με την ομάδα που της αρέσει να παίρνει ρίσκα σε περίπτωση βροχής. Αναφερόμαστε στην Haas η οποία, αν βρέξει, μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη με τα ρίσκα που παίρνει ή να μην τερματίσει κανένας οδηγός της. Κατά συνέπεια αυτού, θα βάλουμε στο παιχνίδι τον Kevin Magnussen. Ο K-Mag είναι σε απόδοση 251,00 για να γράψει τον ταχύτερο γύρο (Novibet) και σε απόδοση 2500,00 για να είναι ο νικητής του αγώνα.

Θα τα διαλύσουν;

Και πάμε στην επιλογή της «αιώνιας» κόντρας. Οι δύο οδηγοί της Alpine, Pierre Gasly και Esteban Ocon, είναι κάτι σαν εχθροί, για να μην γράψουμε ότι είναι και μας παρεξηγήσουν. Πλέον ο Ocon ξέρει ότι του χρόνου δεν θα είναι στην ομάδα, οπόταν οι οδηγίες την ώρα του αγώνα ίσως να μην φτάνουν στα αυτιά του. Κανένας εκ των δύο δεν θέλει να βλέπει τον άλλο να τερματίζει πιο ψηλά από αυτόν. Συνεπώς πάμε σε κινηματογραφική επιλογή, όπου οι δύο έγραψαν ένα σενάριο για να εκκινήσουν δίπλα – δίπλα και να δίνουν μάχες επιβίωσης. Θα καταφέρουν να τερματίσουν ή θα τα διαλύσουν όλα; Πάμε στο δεύτερο σενάριο που πληρώνει καλά. Στα 3,75 το να μην τερματίσει τουλάχιστον ένας εκ των δύο και στα 17,00 το να μην τερματίσει κανένας τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!Κλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Formula 1 (23/06/24) GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2024

Αρχική Κάβα: 1000.00

Επιστροφές: 42.50

Υπόλοιπο: 1300.90

Ανοιχτά πονταρίσματα: 38.00

ROI: 204.12%

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης