novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Ελλάδα – Αίγυπτος (4/7/24): Για τη δεύτερη 100αρα

Προγνωστικά Ελλάδα – Αίγυπτος (4/7/24): Για τη δεύτερη 100αρα

Η Ελλάδα δίνει τον δεύτερο αγώνα της για το προολυμπιακό τουρνουά σήμερα (4/7/24) και η Αίγυπτος είναι η αντίπαλος της με το BetMarket να έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Με 1/2 έκλεισε η χτεσινή ημέρα στα προγνωστικά μας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν υπερηχητικός και έπαιξε περισσότερο απ’ όσο υπολογίζαμε, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει το line στους πόντους του. Ο Βασίλης Τολιόπουλος από την άλλη ευστόχησε σε 2 τρίποντα, οπότε μας «έσωσε» τη μέρα. Συνεχίζουμε!

Πράξη δεύτερη για την Ελλάδα σήμερα (4/7/24) και η Αίγυπτος θα είναι η αντίπαλος της οπότε δεν λείπουν και τα προγνωστικά μπάσκετ. Με νίκη κατακτά την 1η θέση του ομίλου και δίνει ραντεβού στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Ας δούμε όμως την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για το σημερινό (4/7/24) Ελλάδα – Αίγυπτος.

Προγνωστικά Ελλάδα – Αίγυπτος (4/7/24)

Διαφορά δυναμικότητας

Είδαμε στον χτεσινό αγώνα της Εθνικής πολύ ωραία πράγματα από το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη. Ναι μεν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν το Α και το Ω επιθετικά, όμως είδαμε ωραίες συνεργασίες, καλή man to man άμυνα και πλουραλισμό. Σίγουρα υπήρχαν κάποια κενά, κυρίως όταν έλειπε ο «Greek Freak» ακριβώς επειδή δεν υπάρχει άλλος καθαρός σκόρερ, όμως δεν είναι τέτοια αυτά τα παιχνίδια για να παίζει περισσότερο από 15 λεπτά ο σούπερ σταρ. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η Ελλάδα έπαιξε ωραίο μπάσκετ, είχε συνεχή κίνηση και μπορεί το δίδυμο των Καλάθη – Γουόκαπ να μην έχει σταθερό και σίγουρο σουτ, όμως έχει περισσότερο «εγκεφαλικό» παιχνίδι, με τον πρώτο να έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπάλας.

Η Αίγυπτος από την άλλη είναι η αδύναμη ομάδα, όχι μόνο του ομίλου, αλλά και του προολυμπιακού τουρνουά συνολικά. Στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία πέτυχε 77 πόντους και ενώ η αντίπαλη ομάδα είχε χαλαρώσει πλέον. Γενικότερα μιλάμε για μία πολύ μέτρια ομάδα με κακή άμυνα και λίγες επιλογές στην επίθεση.

Τα σημεία

Η Ελλάδα ζέστανε το κοινό της στον αγώνα με την Δομινικανή Δημοκρατία και αυτό θέλει να πετύχει και σήμερα. Ο αντίπαλος ευνοεί για ένα παιχνίδι με θέαμα και μεγάλο σκορ. Άλλωστε, η Αίγυπτος δεν μπορεί επ’ ουδενί να κοιτάξει στα μάτια την «επίσημη αγαπημένη». Περιμένουμε, λοιπόν, και σήμερα μεγάλο σκορ από την Ελλάδα και σε αυτό θα ποντάρουμε. Το over 99,5 της Ελλάδας έχει απόδοση 2,05 στην Stoiximan και θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά του σημερινού (4/7/24) Ελλάδα – Αίγυπτος.

Είδαμε και χτες πως τα συστήματα έβγαιναν εξαιρετικά από τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πάρει πολλά ελεύθερα σουτ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Τόμας Γουόκαπ που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους. Μαζί με τον Καλάθη συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίδυμο και πιστεύουμε πως, ακριβώς επειδή θα είναι και σήμερα ελεύθερος αρκετές φορές από τα 6,75 ο νατουραλιζέ της Ελλάδας, θα πάρει εξίσου πολλές προσπάθειες. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Γουόκαπ σε απόδοση 2,50 στην Novibet.

Προγνωστικά Ελλάδα – Αίγυπτος (4/7/24) – Betmarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
04/07, 21:00Ελλάδα – ΑίγυπτοςOver 99,5 πόντοι Ελλάδα @ 2,05
04/07, 21:00Ελλάδα – ΑίγυπτοςΓουόκαπ over 1,5 εύστοχα τρίποντα @2,50

Οι προσφορές* του αγώνα

🏀Αποκλειστική προσφορά* για το Προολυμπιακό Τουρνουά🏀

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης