stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά (07/07/24): Κολομβία – Παναμάς

Προγνωστικά (07/07/24): Κολομβία – Παναμάς

Ανάλυση και προγνωστικά (07/07/24) του προημιτελικού ανάμεσα στην Κολομβία και τον Παναμά για το Κόπα Αμέρικα 2024.

Η Κολομβία τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναμά για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα 2024 και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Κολομβία – Παναμάς: Αποδόσεις (07/07/24)

Κολομβία logo

Κολομβία

  • ΙΝΝΝΝ
88%
01:00
Παναμάς

Παναμάς

  • ΝΝΗΗΝ
62%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Κολομβία
Παναμάςnovibet logo
1.36stoiximan logo
5.50bet365 logo
12.00bet365 logo
1.84betsson logo
2.03winmasters logo
(9)

Κολομβία – Παναμάς: Προγνωστικά

*Τι ισχύει: Νοκ άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα 2024 και σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Κολομβία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο D’, με το σερί της να είναι στο 2-1-0 και την επιθετική της γραμμή να πετυχαίνει έξι τέρματα. Άξιζε 100% την πρωτιά με βάση την απόδοση της και μάλιστα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της απέναντι στη Βραζιλία αν ήταν λίγο πιο εύστοχη προς το τέλος θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο (1,33 τα XGoals της έναντι 0,22 των Βραζιλιάνων και οι τελικές 13-7 υπέρ της). Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως διατηρεί αήττητο στα τελευταία 26 παιχνίδια της ανεξαρτήτως θεσμού.

Ο Παναμάς έκανε το κόλπο γκρόσο και πήρε σπουδαία πρόκριση από τον όμιλο C’, αφήνοντας την οικοδέσποινα Αμερική εκτός συνέχειας. Την τελευταία αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε πλήρως το γεγονός πως οι ΗΠΑ δεν κέρδισαν την Ουρουγουάη και εκείνος με την σειρά του… καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Βολιβία (13-8 οι τελικές υπέρ του Παναμά, με τα XGoals του στο 1,51 έναντι 0,62 των Βολιβιανών) για να τσεκάρει εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν αρκετές ποιοτικές διαφορές και για να πούμε την αλήθεια ο Παναμάς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της συγκυρίες και βρέθηκε ως εδώ, αφού ουσιαστικά η πρόκριση του κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στη 2η αγωνιστική όπου κέρδισε τις ΗΠΑ, οι οποίες αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 18ο λεπτό. Η Κολομβία έχει δείξει τρομερή σοβαρότητα στο θεσμό και δύσκολα θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο ρυθμό που επιβάλλει.

Χαμηλά κινείται ο άσος (στο 1,35 κατά μέσο όρο), αλλά είναι δίκαιος. Για καλύτερη απόδοση φυσικά εμείς θα κοιτάξουμε στα προγνωστικά (07/07/24) του αγώνα Κολομβία-Παναμάς σε συνδυαστικά στοιχήματα, με το 1 & Goal/Goal να βρίσκεται στο 3,50 της Novibet.

Η Κολομβία διαθέτει τρομερή μεσοεπιθετική ποιότητα και δημιουργεί ευκαιρίες με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ δε θέλει πολλές τελικές για να τις μετουσιώσει σε τέρματα. Ανασταλτικά όμως δίνει δικαιώματα, αφού με εξαίρεση την Κόστα Ρίκα, δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια των ομίλων και ο Παναμάς είναι σύνολο που σκοράρει στην παραμικρή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί (πέτυχε μίνιμουμ ένα γκολ και στα 3 παιχνίδια των ομίλων).

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Κολομβία – Παναμάς1 & Goal/Goal @3.50

Κολομβία – Παναμάς: Πιθανές ενδεκάδες

  • Πιθανή ενδεκάδα Κολομβίας (4-2-3-1): Βάργκας – Μουνιός, Σάντσες, Κουέστα, Μοχίκα – Ουρίμπε, Ρίος – Άριας, Ροντρίγκες, Ντίας – Κόρντομπα
  • Πιθανή ενδεκάδα Παναμά (5-4-1): Μοσκέρα – Μπλάκμαν, Φαρίνα, Κόρντομπα, Μίλερ, Ντέιβις – Μουρίγιο, Μαρτίνες, Καρασκίγια, Μπαρσένας – Φαχάρδο

Η Κολομβία αναμένεται να έχει την κατοχή της μπάλας και να επιτίθεται κατά κύματα, με τον Παναμά να παίζει άμυνα και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μέσω των αντεπιθέσεων τα κενά που θα βρει στην άμυνα των τυπικά γηπεδούχων. Δύσκολα θα καταφέρει να κρατήσει χαμηλά το σκορ, ειδικά αν οι Κολομβιανοί προηγηθούν νωρίς, αλλά μεσοεπιθετικά όπως αναφέραμε και παραπάνω έχει την ποιότητα στην παραμικρή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί να τη μετουσιώσει σε γκολ.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν η επιλογή που αξίζει αναφορικά με τα γκολ είναι το combo bet Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2,80 από τη Winmasters.

Σε ειδικά παικτών αξίζει να σταθούμε στην περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά έχοντας πάρει στις πλάτες του την Κολομβία. Ήδη έχει μοιράσει τρεις ασίστ και με το κάθετο παιχνίδι του είναι πιθανό να… κόψει στα δύο την άμυνα του Παναμά και να πετύχει ακόμα 1. Το ενδεχόμενο να έχει τουλάχιστον μία ασιστ στον αγώνα προσφέρεται στο υψηλό 3,50 από την Bet365.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Κολομβία – ΠαναμάςGoal/Goal & Over 2.5 @2.80

Κολομβία – Παναμάς: Ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μαουρίτσιο Μαριάνι, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει βγάλει το χρώμα της κίτρινης κάρτας από το τσεπάκι του 118 φορές σε 30 ματς, ενώ αυτό της κόκκινης σε 5 εξ αυτών. Παράλληλα, έχει δείξει την άσπρη βούλα σε 10/30 αναμετρήσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως διαιτήτευσε το ΗΠΑ-Βολιβία (έδειξε 5 κίτρινες κάρτες) και το Τζαμάικα-Βενεζουέλα (δείχνοντας 3 κάρτες) στο Κόπα Αμέρικα 2024.

Κολομβία – Παναμάς όλα τα προγνωστικά (07/07/24)

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Κολομβία – Παναμάς1 & Goal/Goal @3.50
Κολομβία – ΠαναμάςGoal/Goal & Over 2.5 @2.80
Κολομβία – ΠαναμάςΧάμες Ροντρίγκες Over 0,5 ασίστ στον αγώνα @3.50

 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης