stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γκολ ο Μοράτα, value o Κροος

Γκολ ο Μοράτα, value o Κροος

Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας
Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίαςΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι δύο ομάδες του τουρνουά που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, αντιμέτωπες απόψε για τη φάση των «8». Και αν δεν φτάνει το αποτύπωμα που έχουν αφήσει στο μάτι Γερμανία και Ισπανία, έρχονται τα στατιστικά να το πιστοποιήσουν.

Oι δύο τους είναι οι δύο που σκόραραν περισσότερο στα πρώτα τέσσερα ματς και μαζί με την Πορτογαλία, εκείνες με τις περισσότερες τελικές ενέργειες. Πλήρωσε έτσι και το πρώτο μακροχρόνιο που είχα ποντάρει, με τα γκολ Γερμανίας και Ολλανδίας.

Σωστό ποδόσφαιρο, ίσως και λίγο αντίθετο στη νοοτροπία παλαιότερων ετών.  Και αυτό γιατί ο Νάιγκελσμαν στη Γερμανία των πολλών χαφ είναι εκείνος που επιδιώκει την κατοχή και άμεση ανάκτηση της μπάλας. Η Γερμανία είναι μακράν πρώτη σε επίπεδα κατοχής μπάλας με 62% μέσο όρο, πρώτη σε άμεσες ανακτήσεις δηλαδή κλεψίματα ψηλά στο γήπεδο και κορυφαία στο κατέβασμα της μπάλας. Με 92,3% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις μπάλας, χάρη κυρίως στον τεράστιο Τόνι Κρόος, τον μαέστρο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

H Ισπανία με τους εξαιρετικούς στο ένας με έναν Νίκο Γουίλιαμς και Γιαμάλ, δεν πηγαίνει πλέον σε ασταμάτητο Passing game αλλά ψάχνει την ατομική ενέργεια. Φαίνεται αυτό και από τις ελευθερίες που έχει δώσει ο Ντε Λα Φουέντε σε Ρόδρι και (κυρίως) Φαμπιάν Ρουίζ να σουτάρουν από μέση απόσταση.

Τι προκύπτει από τα παραπάνω; Πως πολύ πιθανό να πάρει η Γερμανία την μπάλα στα πόδια της περισσότερο σήμερα. Και φυσικά αυτή θα περάσει από τον Τόνι Κρόος, που εκεί που έκανε τριψήφιο αριθμό πασών ανά ματς, τώρα βρίσκουμε το Line του μόλις στο79+ σε απόδοση 1,85.

Aντίθετα δεν προκύπτει αξία από το 1.70 των Ισπανών για να έχουν τις περισσότερες τελικές, αλλά εκεί μπορούμε να σταθούμε σε παίκτες. Με τόσους δημιουργούς στο πλάι του, ίσως ήρθε η ώρα να φανεί περισσότερο ο Αλβάρο Μοράτα. Που δεν είναι κακός μέχρι στιγμής, αλλά σκοράρει λιγότερο από όσο θα μπορούσε. Εχει σωστές τοποθετήσεις, τελειώνει καλά τις φάσεις με 50% των προσπαθειών του εντός εστίας, και πληρώνει 3.55 για να σκοράρει απόψε, με max τιμή στη Fonbet.

Πέρα από τον Ισπανό φορ, θα φτιάξω και ένα bet builder στην αναμέτρηση, με τον Τόνι Κρόος στην… κορυφή και δύο επιλογές πλάι του. Βασιζόμενος στις καλές επιθέσεις, περιμένω τουλάχιστον 22 τελικές και από ένα γκολ για κάθε ομάδα. Στο3.75 η συνολική απόδοση του στοιχήματος στην Stoiximan.

Γαλλία-Πορτογαλία

Στο Γαλλία-Πορτογαλία εκείνο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι οι αποδόσεις στην αγορά των κόρνερ. Η Πορτογαλία είναι 1η σε κερδισμένα κόρνερ στη διοργάνωση, παρόλα αυτά πληρώνει 2.40 για να είναι η ομάδα με τα περισσότερα κόρνεραπόψε!

ο Μαρτίνεζ είναι αρκετά επιθετικογενής προπονητής, την ώρα που ο Ντεσάμπ βασίζεται περισσότερο στην ανασταλτική λειτουργία. Στο Μουντιάλ του 2018 οι φιλοσοφίες τους είχαν συγκρουστεί ξανά, με τη Γαλλία να κερδίζει 1-0 την τότε ομάδα του Μαρτίνεζ, το Βέλγιο. Οι Βέλγοι είχαν 60% κατοχή μπάλας σε εκείνο το ματς, σχεδόν διπλάσιο αριθμό πασών αλλά και περισσότερα κόρνερ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά 

19:00 – Γερμανία-Ισπανία: Μοράτα να σκοράρει (3.55) επί 5,25 μονάδες στη Fonbet με τεράστιο δώρο* χωρίς κατάθεση!

 

19:00 – Γερμανία-Ισπανία, ΒetBuilder στη Bet365

  • Κρόος 79+ πάσες
  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
  • Over 21,5 τελικές προσπάθειες

Συνολική απόδοση 3.75 επί 5 μονάδες

σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!
σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LWWLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-54.3119.141926.553.3684.50%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης