novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά: Ολλανδία – Τουρκία (06/07/24)

Προγνωστικά: Ολλανδία – Τουρκία (06/07/24)

Αυτό που θές απο το παιχνίδι σου!
Αυτό που θές απο το παιχνίδι σου!Εγγραφή
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το παιχνίδι της Ολλανδίας κόντρα στην Τουρκία κλείνει η αυλαία των προημιτελικών στο Euro 2024. Όπως πάντα το BetMarket σας παρέχει τα προγνωστικά στοιχήματος και την ανάλυση του σημερινού (06/07/24) αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία.

Ολλανδία – Τουρκία Προγνωστικά: Αποδόσεις

Ολλανδία logo

Ολλανδία

  • ΝΗΙΝΝ
68%
22:00
Τουρκία

Τουρκία

  • ΝΝΗΝΗ
64%
Στατιστικά
Αγώνας1X2OU
Ολλανδία
Τουρκίαnovibet logo
1.62stoiximan logo
4.10fonbet logo
6.50fonbet logo
1.81winmasters logo
2.07pamestoixima logo
(9)

Ολλανδία – Τουρκία Προγνωστικά

Η Ολλανδία έρχεται από μία πολύ πειστική εμφάνιση και πρόκριση κόντρα στη Ρουμανία, την οποία κέρδισε με 3-0. Κάλλιστα θα μπορούσε το σκορ να είναι και πιο υψηλό. Ήταν άκρως παραγωγική, δημιούργησε 23 τελικές (2,8 xGoals), οι 6 βρήκαν στόχο, ενώ είχε και 1 δοκάρι. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε 3η στον όμιλο, βρίσκεται στο «εύκολο» bracket των νοκ-άουτ και ονειρεύεται τελικό.

Από την άλλη, η Τουρκία συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία. Εκμεταλλεύτηκε ότι δεν βρισκόταν σε κάποιον πολύ δύσκολο όμιλο και κατετάγη στην 2η θέση. Στη φάση των «16» απέκλεισε την Αυστρία που κέρδισε με 2-1. Ο Ντεμιράλ σκόραρε 2 γκολ από κόρνερ, αλλά ήρωας της Τουρκίας μπορεί να χαρακτηριστεί και ο τερματοφύλακας Γκιουνούκ που έκανε μία συγκλονιστική απόκρουση στην τελευταία φάση του ματς. Θα μπορούσε να έχει δεχθεί κι άλλα γκολ, καθώς έγιναν και πάλι φανερές οι αμυντικές της αδυναμίες, αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τις δικές της στιγμές και ήταν άκρως αποτελεσματική.

Θα στηρίξουμε την νίκη της Ολλανδίας από το 90λεπτο σε απόδοση 1,60 από τη Betsson, καθώς είναι καλύτερη ομάδα. Οι «Οράνιε» παίζουν καλά, δημιουργούν πάρα πολλές ευκαιρίες, κάτι που σε συνδυασμό με την ανισορροπία στην άμυνα της Τουρκίας μας κάνει να πάμε με το συγκεκριμένο σημείο.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – Τουρκία1 @1.60

Ολλανδία – Τουρκία Προγνωστικά: Πιθανές ενδεκάδες

Το 4-2-3-1 χρησιμοποίησε ο Ρόναλντ Κούμαν στο προηγούμενο ματς με τον Μπεργκβάιν να παίρνει θέση στα εξτρέμ. Λειτούργησε μια χαρά αυτό το σύστημα και η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Αλλά ο Κούμαν είναι προπονητής που συχνά έχει  εκπλήξεις.

Αναγκαστικά θα προβεί σε αλλαγές ο Βιτσέντζο Μοντέλα, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον σκόρερ του προηγούμενου αγώνα Ντεμιράλ, ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA για δύο αγωνιστικές λόγω του πανηγυρισμού του που αναφερόταν σε μια εθνικιστική οργάνωση. Τιμωρημένοι και οι μέσοι Κιοκτσού και Γιουκσέκ. Στα θετικά ότι τουλάχιστον επιστρέφουν οι Τσαλχάνογλου και Ακαϊντίν.

Με βάση τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων το Over 2,5 στο 1,80 από τη Novibet είναι μονόδρομος. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως δεν θα έχουμε γκολ σε αυτό το ματς. Η Ολλανδία παράγει πολλές ευκαιρίες σε κάθε της παιχνίδι, ενώ η Τουρκία έχει ποιότητα επιθετικά και μπορεί να γίνει απειλητική. Επιπλέον, καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το συγκεκριμένο σημείο έχει επιβεβαιωθεί σε 7 από τα 8 ματς και των δύο ομάδων στη διοργάνωση.

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – ΤουρκίαOver 2,5 @1.80
  • Ολλανδία πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φερμπρούχεν – Ντάμφρις, Ντε Βράι, Φαν Ντάικ, Άκε – Σούτεν, Ράιντερς – Μπεργκβάιν, Σίμονς, Χάκπο – Ντεπάι
  • Τουρκία πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκιουνόκ  – Μιλντίρ, Μπαρτακσί, Ακαϊντίν, Καντίογλου – Οζκάν, Αϊχάν – Γκιουλέρ, Τσαλχάνογλου, Γιλμάζ – Γιλντίζ

Ολλλανδία – Τουρκία: Διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γάλλος Clément Turpin. Έχει σφυρίξει 2 παιχνίδια στη διοργάνωση, το Γερμανία – Σκωτία και το Αγγλία – Σοβενία. Απολογισμός σε αυτά τα μας είναι 8 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 1 πέναλτι.

Ολλλανδία – Τουρκία: Ενισχυμένη* απόδοση

Η ενισχυμένη* απόδοση που αξίζει από από το ματς τη βρίσκουμε στη Stoiximan. Να σκοράρει ο Κόντι Χάκπο στο 1ο ημίχρονο είναι στο 4,80. Ο Ολλανδός παίκτης της Λίβερπουλ είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει σκοράρει 3 γκολ στη διοργάνωση. Μάλιστα, είναι ο παίκτης που βάζει το πρώτο γκολ της Ολλανδίας στα 3 ματς που έχουν βρει δίχτυα οι Οράνιε.

Προγνωστικά Ολλανδία – Τουρκία (06/07/24)

ΑγώναςΠρογνωστικάΕταιρία
Ολλανδία – Τουρκία1 @1.60
Ολλανδία – ΤουρκίαOver 2,5 @1.80
Ολλανδία – ΤουρκίαΝα σκοράρει ο Χάκπο στο 1ο ημίχρονο @4.00

 

Πολλές επιλογές για Live στοιχηματισμό
Πολλές επιλογές για Live στοιχηματισμό ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης