stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τελικός Euro 2024: Τα Αγγλικά κόρνερ και ο φοβερός Γουίλιαμς

Τελικός Euro 2024: Τα Αγγλικά κόρνερ και ο φοβερός Γουίλιαμς

σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!
σοκ Προσφορά* Γνωριμίας στη novibet!ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Υπάρχουν δύο υποθετικά γκάλοπ που αν τυχόν διεξαχθούν νομίζω όλοι φανταζόμαστε τις πιθανές απαντήσεις. Το πρώτο αφορά το ποια Εθνική αξίζει να κατακτήσει το Euro 2024. Η προφανής επιλογή είναι η Ισπανία, η ομάδα που άρεσε περισσότερο σε όλη τη διοργάνωση.

Το δεύτερο αφορά το ποια είναι η πιο περίεργη Εθνική και εκεί ο τίτλος πάει στους Αγγλους! Που σε πόσα τουρνουά έχουν κατέβει με ομαδάρες, προσδοκίες και με φόρα από τρομερά προκριματικά και τελικά έφυγαν άπραγοι; Και όχι απλά ηττημένοι, αλλά γεμάτοι από στενάχωρες ιστορίες, από κλάμα και φόρτιση.

Και τώρα; Σε αυτό το euro δεν έπεισαν κανέναν. Δεν άρεσαν σε κανέναν. Οι ίδιοι τους οι φίλαθλοι κοιμόταν στις κερκίδες από τον απελπιστικό αργό ρυθμό των αγώνων. Ο Τύπος αντί να φαντάζεται ένα coming home, έσταζε φαρμάκι για τον προπονητή και τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις.

Κι όμως η Αγγλία είναι εδώ, διεκδικεί το τρόπαιο. Και μάλιστα ο Σαοθγκέιτ την οδηγεί σε δεύτερο σερί τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Η λογική λέει πως η γεμάτη φρεσκάδα Ισπανία θα περάσει πάνω από τους αργοκίνητους Αγγλους και θα πανηγυρίσει το τρόπαιο. Κι αν μπει στην εξίσωση με κάποιο τρόπο και ο Γιαμάλ, τότε θα μεγαλώσει η συζήτηση για το αν ο νέος Μέσι γεννιέται μέσα στο σπίτι του κανονικού Μέσι!

Από την άλλη, δεν αξίζουν οι Αγγλοι να ζήσουν μια φορά την ανάποδη ιστορία; Να μην αποτύγχουν εν μέσω πίστης και αποθέωσης αλλά να πετύχουν όταν όλοι τους αποδοκιμάζουν και ουδείς τους πιστεύει;

Και ποιος είναι ο καλύτερος άνθρωπος να τους οδηγήσει σε μια τέτοια συναρπαστική ιστορία; Μα ο Χάρι Κέιν φυσικά. Εκείνος που δεν κατακτά τίποτα και ποτέ. Ο άνθρωπος που μεταγράφηκε στην Μπάγερν Μονάχου και κατάφερε αν μην πάρει τίποτα ακόμη και με εκείνους!

Αγγλία και γκολ Χάρι Κέιν σε απόδοση 6.25 στο pamestoixima.gr για όσους θέλουν να πάνε το σενάριο μέχρι τέλους. Στο 9.00 να είναι ο Κέιν ο Mvp του τελικού!

Οι Αγγλοι θα ψάξουν τα κόρνερ

Από την πρώτη ημέρα του Σαουθγκέιτ στον Αγγλικό πάγκο η ομάδα έδειξε τρομερή βελτίωση στις στημένες μπάλες. Αυτό είναι το μεγάλο της όπλο και εκεί θέλει να χτυπήσει και στον τελικό.

Ειδικά όταν η Ισπανία έχει δείξει ευάλωτη σε αυτό τον τομέα. Συνολικά 18 κόρνερ έχει παραχωρήσει η Ισπανία, σε έξι από αυτά δέχτηκε φάση. Μια στις τρεις δηλαδή, υψηλό ποσοστό για να μην το κυνηγήσουν οι Αγγλοι.

Με ρίσκο το over 4,5 Κόρνερ Αγγλία στο 3.10 της Winmasters.

H τρομερή ικανότητα του Νίκο Γουίλιαμς

Μιας από τις εκπλήξεις του φετινού τουρνουά είναι ο Νίκο Γουίλιαμς. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ της Ισπανίας έχει εντυπωσιάσει με την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός και έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα τα αντίπαλα μπακ.

Είναι χαρακτηριστικά τα νούμερα των τάκλιν που έχουν κάνει οι αντίπαλοί του μέχρι σήμερα! Ο Ντι Λορέντζο στο Ισπανία-Ιταλία μέτρησε επτά, ο Κροάτης Στάνιτς 4 και ο Κακαμπάτζε της Γεωργίας τρία. Δύο ο Κίμιχ, τα λιγότερα όλων, και τρία ο Κουντέ στον ημιτελικό!

Στο 3-5-2 των Αγγλων το δίδυμο Σάκα και Γουόλκερ θα πέφτει πιο συχνά πάνω του. Στο 3.70 να κάνει 3+ τάκλιν ο Γουόλκερ, μου αρέσει και το 2.80 να κάνει 2+ φάουλ ο Σάκα, που είναι ο Αγγλος με τα περισσότερα φάουλ στη διοργάνωση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά 

22:00 – Ισπανία-Αγγλία: Αγγλία Over 4,5 Κόρνερ (3.10) επί 6.5 μονάδες στη Winmasters

22:00 – Ισπανία-Αγγλία: Γουόλκερ 3+ τάκλιν (3.70) επί 5.5 μονάδες στη Stoiximan

22:00 – Ισπανία-Αγγλία: Σάκα 2+ φάουλ (2.80) επί 7.2 μονάδες στη Νοvibet

🎁EuroΠροσφορά* 1🎁

🎁EuroΠροσφορά* 2🎁

🎁EuroΠροσφορά* 3🎁

🎁EuroΠροσφορά* 4🎁

🎁EuroΠροσφορά* 5🎁

🎁EuroΠροσφορά* 6🎁

🎁EuroΠροσφορά* 7🎁

🎁EuroΠροσφορά* 8🎁

Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίας
Νέα σούπερ ενισχυμένη προσφορά* γνωριμίαςΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LWWLLWLLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-54.3119.141926.553.3684.50%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης