novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Χριστούγεννα, διακοπή, πρόγραμμα!

Χριστούγεννα, διακοπή, πρόγραμμα!

Γεια σας φίλοι! Το Κύπελλο Γερμανίας δεν μας έφερε επιστροφές και έτσι κλείσαμε τα μισά της χρονιάς με μία αρκετά μικρή ζημιά. Καλός ο τελευταίος μήνας, όπου ανακτήσαμε όλες σχεδόν τις χαμένες μονάδες από το εκτενέστατο ντεφορμάρισμα. Η Κολωνία έχασε 1-0, δεν προκρίθηκε, η Ντόρτμουντ οριακά μας χάλασε το under2,5 (2-1) και έτσι η χειμερινή διακοπή των Γερμανών αλλά και των Αυστριακών ξεκίνησε.

Εννοείται θα ακολουθήσει ένας μίνι απολογισμός για το τι έχουμε επιτύχει μέσα από την στήλη αυτό το διάστημα. Είναι ο κλασσικός “έλεγχος προόδου” που παίρναμε στα σχολεία. Προφανώς και είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα γίνει σε λίγες μέρες να το κάνετε και εσείς από μόνοι σας, στο κάτω κάτω δικιά σας τσέπη είναι, δικά σας λεφτά και πάντα είναι καλό να ξέρετε που πηγαίνουν. Ακόμα και το ένα ευρώ είναι καλό να το αναγράφετε όταν το ποντάρετε, δεν είναι αμελητέο και ξέρετε γιατί; Βάλτε 1 ευρώ κάθε Τρίτη και Σάββατο, αυτό μας κάνει δύο ευρώ την εβδομάδα, ο μήνας έχει τέσσερις εβδομάδες, άρα αυτό ματς κάνει 8 ευρώ, αν υπολογίζουμε ότι παίζουμε και 9 μήνες στοίχημα, αμέσως αμέσως πάμε στα 81 ευρώ!!!! Λίγα τα 81 ευρώ; Μάλλον όχι!

Εν ολίγοις ή την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα ακολουθήσει ένας απολογισμός με όλα τα στοιχεία των πονταρισμάτων μας. Από εκεί και πέρα έχω σκοπό αρχές του επόμενου χρόνου να αναφερθώ σε μερικά μακροχρόνια, ενώ υπάρχει και στο πρόγραμμα να γίνουν 1-2 αφιερώματα σε θέματα που αφορούν το γερμανικό ποδόσφαιρο. Θα δω πως θα τα βολέψω πριν αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

Όλα αυτά μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, όπου ξεκινάει και πάλι η Bundesliga. Πιο νωρίς φέτος καθώς ακολουθεί Mundial. Η Dritte Liga ξεκινάει δεύτερη στις 20 Ιανουαρίου, ενώ η Zweite Liga ξεκινάει με εμβόλιμη στις 23 Ιανουαρίου. Η Αυστρία θα αργήσει ακόμα αφού θα ξεκινήσει στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του Φλεβάρη. Τέλος, η Erste Liga θα ξεκινήσει τέλος Φλεβάρη.

Ευχές λοιπόν για καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία! Στοιχηματική συντροφιά μπορεί να μην σας κάνω εγώ αυτές τις μέρες, όμως ο Prosvoro και ο Ivic θα είναι στις επάλξεις, αφού οι υπόλοιποι λαοί δεν… τεμπελιάζουν και παίζουν κανονικά μπάλα.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.965 μονάδες

Επιστροφές από 20/12: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 24/12: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης