stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Περού (27/07/24)

Προγνωστικά Περού (27/07/24)

Στο Περού εστιάζει στα αποψινά (27/07/24) προγνωστικά στοιχήματος του ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης, κάνοντας παιχνίδι με 4 επιλογές από ένα ματς.

Χαιρετώ! Γεμάτο αναμετρήσεις το αποψινό στοιχηματικό μενού στη Λατινική Αμερική, όμως εγώ έχω ξεχωρίσει μόλις έναν αγώνα, ο οποίος έρχεται από το Περού και προκύπτουν τέσσερις επιλογές.

Παρακάτω η ανάλυση του και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Περού στο Σπόρτινγκ Κριστάλ – Σιενσιάνο

Η αναμέτρηση που με απασχόλησε είναι αυτή ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Κριστάλ και την Σιενσιάνο.

Σπόρτινγκ Κριστάλ – Σιενσιάνο

Η Σπόρτινγκ Κριστάλ πραγματοποίησε εξαιρετικό Απερτούρα και έχασε τον τίτλο στην ισοβαθμία από την Ουνιβερσίταριο. Αποτέλεσε την κορυφαία επίθεση του τουρνουά, έχοντας σκοράρει 44 τέρματα, αλλά ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της Καουτεράσιο της στοίχισε στα τελευταία ματς. Τη… νύφη για την απώλεια του τίτλου την πλήρωσε ο τεχνικός Έντερσον Μορέιρα, με τον Φάρε να παίρνει τη θέση του. Προπονητής επιθετικής φιλοσοφίας, γεγονός που φαίνεται και από τα πρώτα δύο δείγματα της ομάδας του στο Κλαουσούρα, όπου μετρά δύο σερί Over 3,5.

Η Σιενσιάνο είναι από τις βαριές φανέλες της κατηγορίας και στο Απερτούρα πήρε την έβδομη θέση αποδίδοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα. Συνεχίζει με τον τεχνικό Ιμπάνιες στον πάγκο της και στο Κλαουσούρα, με τον συγκεκριμένο προπονητή να αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-1 την Ουνίδος, αλλά στο πρόσφατο εντός έδρας δείγμα της η εικόνα της ήταν κάτω του μετρίου και ηττήθηκε με 1-0 από την Τάρμα.

Η γηπεδούχος αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και αναμένεται να χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα, καθώς αυτός είναι και ο στόχος της. Το θέμα είναι πως ανασταλτικά δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και η Σιενσιάνο έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα για να κάνει τη ζημιά, αλλά δύσκολα θα κρατήσει τα πολυβόλα της Κριστάλ στο μηδέν.

Λογικά θα πάμε σε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια (3 διαδοχικά Over 4,5 μετράνε στη Λίμα), οπότε η σκέψη μου στα προγνωστικά Περού (27/07/24) πάει κατευθείαν στα γκολ. Υποψιασμένες φυσικά οι τιμές σε Over και Goal/Goal, οπότε θα κάνω ντρίμπλα και θα πάω σε πιο ειδικά στοιχήματα.

  1. Πρώτη μου επιλογή το Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 4,50 από την Bet365, με τις δύο ομάδες να το έχουν επιβεβαιώσει σε 1/2 ματς τους στο Κλαουσούρα και στις 2/3 τελευταίες συναντήσεις τους στη Λίμα.
  2. Στην παραπάνω λογική πατάει και η δεύτερη επιλογή μου, η οποία είναι το Over 2,5 γκολ πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 5,50 από την Bet365. Από την στιγμή που τις αναμετρήσεις τους τις μετατρέπουν σε ροντέο, αν μπει ένα γκολ γρήγορα στο 1ο μέρος είναι πιθανό να ξεφύγει στο σκορ.
  3. Τρίτη επιλογή μου και σε λογική fun bet είναι το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και στα 2 ημίχρονα σε απόδοση 15,00 από την Bet365.
  4. Τέταρτη και τελευταία επιλογή το ενδεχόμενο να δούμε ένα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα σε απόδοση 4,00 από την Bet365. Η Κριστάλ σχεδόν πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια της μπαίνει με το μαχαίρι στα δόντια με στόχο το γρήγορο τέρμα και με το επιθετικό προφίλ που έχει η Σιενσιάνο συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.
Master Island 2* 20.000 δώρα* όλο τον καλοκαίρι από τη winmasters
Master Island 2* 20.000 δώρα* όλο τον καλοκαίρι από τη winmastersΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το παιχνίδι μου

Μονά στην Bet365

ΠΕΡ1 – 27/07 – 21:00 – Σπόρτινγκ Κριστάλ – Σιενσιάνο

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+246.244.622241.628.24128.42%

Ο Κωνσταντίνος Διακαναστάσης ξεκίνησε να ασχολείται με το στοίχημα το 2010 και τότε έχει συνηθίσει να κοιμάται το πρωί! Τα βράδια του άλλωστε είναι γεμάτα ποδόσφαιρο, από την αγαπημένη του Βραζιλία και όλα τα Λάτιν Πρωταθλήματα μέχρι τη Βόρεια πλευρά της Ηπείρου (Μεξικό και MLS)

Share Διαβαστε επισης