stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα μακροχρόνια της Εθνικής

Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα μακροχρόνια της Εθνικής

Συνεχίζουμε τα μακροχρόνια στοιχήματα μπάσκετ για το τουρνουά που διεξάγουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 και πιάνουμε σήμερα αυτά της Εθνικής.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και από αυτήν εδώ τη στήλη θα δούμε κι άλλα ενδιαφέροντα μακροχρόνια στοιχήματα. Θυμίζουμε πως μπορείτε να διαβάσετε ήδη την στήλη της Πέμπτης (25/7/24), στην οποία και δώσαμε τέσσερα μακροχρόνια με έμφαση στους παίκτες.

Στο παρόν κείμενο θα δούμε τα μακροχρόνια στοιχήματα για το τουρνουά μπάσκετ που διεξάγουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 για την Εθνική Ελλάδος.

 Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τα μακροχρόνια της Εθνικής

Η δύσκολη εξίσωση

Αν κάτι έχετε παρατηρήσει όσοι ελέγχετε τις αποδόσεις, είναι η χαμηλή απόδοση της Ελλάδας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Για την ακρίβεια, η χαμηλή απόδοση που έχουν και οι 4 ομάδες του Α’ Ομίλου για πρόκριση. Υπάρχει εξήγηση.

Πλην του Καναδά που είναι στα φαβορί για μετάλλιο, δεν ξεχωρίζει τόσο κάποια από τις Ελλάδα, Αυστραλία και Ισπανία. Όσο κι αν γινόμαστε κακοί, στα μάτια μας η Ελλάδα ξεκινά ως 4η τον όμιλο, κυρίως λόγω της ταχύτητας της Αυστραλίας στο παρκέ και της εμπειρίας της Ισπανίας. Όποια ομάδα, όμως, κι αν βγει 3η, έχει ξεκάθαρες επιλογές πρόκρισης, ακριβώς επειδή περνούν οι δύο καλύτερες τρίτες και βασικό κριτήριο είναι η διαφορά πόντων. Η λογική λέει πως είτε το Νότιο Σουδάν είτε το Πουέρτο Ρίκο θα τερματίσει στην 3η θέση του 3ου Ομίλου, αλλά με «πληγωμένη» άμυνα. Εξ ου και ο λόγος των χαμηλών αποδόσεων των ομάδων του 1ου Ομίλου για πρόκριση.

Σε κάθε περίπτωση θα αποφύγουμε να δώσουμε τον αποκλεισμό της Ελλάδας. Όχι για να μη το… γρουσουζέψουμε. Αλλά επειδή είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες σε αυτά τα παιχνίδια και μία νίκη κάνει την διαφορά.

Η μόνη επιλογή

Η Ελλάδα έχει την χαρά να έχει φέτος στην διάθεσή της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στην πραγματικότητα έχει τον δικό της ηγέτη, τον παίκτη που πάντα… ζηλεύαμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Το κακό, όμως, είναι στο στοιχηματικό σκέλος. Γιατί; Γιατί είναι φαβορί για τις περισσότερες κατηγορίες στα ειδικά στοιχήματα. Φαβορί για πρώτος σκόρερ, φαβορί για πρώτος ριμπάουντερ, φαβορί για πρώτος σε κοψίματα. Άρα πρακτικά είναι μετρημένα κουκιά οι επιλογές μας για τα μακροχρόνια στοιχήματα μπάσκετ της Εθνικής. Στο τουρνουά μπάσκετ που έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024.

Εκεί που βρίσκουμε, λοιπόν, τροφή είναι στα τρίποντα. Εκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σχετικά χαμηλά στις λίστα με τις αποδόσεις. Το ζήτημα για την Εθνική είναι πως λείπει ο κλασσικός σουτέρ. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν είναι στο ρόστερ και το διαχρονικό ζήτημα της «γαλανόλευκης» είναι πως δεν έχει σουτέρ, αλλά παίκτες που στην ημέρα τους βρίσκουν και τρίποντα. Μοναδική εξαίρεση είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, τον οποίο ο Βασίλης Σπανούλης χρησιμοποίησε τόσο στα φιλικά, όσο και στο προολυμπιακό τουρνουά.

Ο guard του Άρη έχει δείξει αξιοσημείωτη εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο. Η παρουσία του στους Θεσσαλονικείς τον βοήθησε να φτιάξει τον τομέα του decision making. Παράλληλα, όμως, πήρε άφοβα περισσότερες προσπάθειες από τα 6,75 και του βγήκαν. Κάτι το οποίο αποτύπωσε τον τελευταίο μήνα με την Εθνική Ελλάδος.

Θεωρούμε πως εφόσον ο Τολιόπουλος πάρει ανάλογα λεπτά συμμετοχής με αυτά που είχε στο προολυμπιακό τουρνουά, μπορεί να τελειώσει το τουρνουά ως ο πρώτος σε εύστοχα τρίποντα για την Ελλάδα. Επιλογή την οποία βρίσκουμε σε απόδοση 4,00 στην Novibet.

🏀Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για την πορεία της Εθνικής μπάσκετ στους Ολυμπιακούς αγώνες σε απόδοση 100.00!🏀

Μπάσκετ μακροχρόνια Εθνικής – Το παιχνίδι μου

ΟΛΥΜ – Πρώτος σε εύστοχα τρίποντα Εθνικής Ελλάδος – Τολιόπουλος σε απόδοση 4,00 στην Novibet επί 5 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLWLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-80.65401879.352.7892.50%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης