stoiximan logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Μπάσκετ (28/7/24): Πληρώνουν τα τρίποντα

Προγνωστικά Μπάσκετ (28/7/24): Πληρώνουν τα τρίποντα

Δύο σημεία από τη ματσάρα ανάμεσα στη Σερβία και τις ΗΠΑ έχουμε στα σημερινά (28/7/24) προγνωστικά μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Με 1/2 συνεχίσαμε την πορεία μας αυτό το καλοκαίρι από την χτεσινή στήλη. Ο Μπρούνο Καμπόκλο δεν πέτυχε καν πόντο, με την Βραζιλία να βρίσκει λύσεις από τον Φελίτσιο στο «ζωγραφιστό». Μας τα χάλασε ο Τολιόπουλος, ο οποίος είχε 1/5 τρίποντα. Αν και στο β’ ημίχρονο ήταν από τους διακριθέντες της Εθνικής. Συνεχίζουμε.

Από τον αγώνα της Σερβίας με την ΗΠΑ είναι τα σημερινά (28/7/24) μας προγνωστικά μπάσκετ. Θυμίζουμε πως μπορείτε να διαβάσετε τη στήλη με τα αναλυτικά προγνωστικά από τους σημερινούς αγώνες. Εδώ θα δίνουμε το κάτι παραπάνω και διαφορετικό.

Ας δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (28/7/24).

Προγνωστικά μπάσκετ (28/7/24)

Ομάδες υψηλού ρυθμού

Τι είδαμε στην 1η ημέρα του τουρνουά; Τέσσερις αγώνες, δύο πολύ υψηλού ρυθμού που τελείωσαν με πάνω από 170 πόντους και άλλους δύο χαμηλότερου βαθμού. Στους δύο πρώτους είχαμε διαγωνισμό τριπόντων, μιας και τόσο στο Αυστραλία – Ισπανία, όσο και στο Γερμανία – Ιαπωνία είχαμε περισσότερα από 20 εύστοχα τρίποντα. Το αντίθετο ίσχυσε στα άλλα δύο ματς. Σερβία και ΗΠΑ έχουν απίστευτο ταλέντο, τρομερές μονάδες και παίκτες που στην πλειοψηφία τους μπορούν να εκτελέσουν είτε από απόσταση είτε από κοντά. Θεωρούμε πως οι δύο ομάδες θα ανοίξουν τον ρυθμό και δεν θα δώσουν τόση έμφαση στην άμυνα. Δεν έχουν λόγο και να το κάνουν, μιας και αμφότερες στοχεύουν στα νοκ άουτ παιχνίδια. Περιμένουμε, λοιπόν, πολλά τρίποντα. Γι’ αυτό και θα πάμε στο over 22,5 στα εύστοχα τρίποντα του αγώνα σε απόδοση 1,98 στην Novibet.

Μοναδική προσφορά* για την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μοναδική προσφορά* για την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς ΑγώνεςΚλικ εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πότε θα τον ξαναβρούμε στο 3,15;

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (28/7/24) και αν κάτι μας έκανε εντύπωση στις αποδόσεις του αγώνα, είναι όσον αφορά τον Τζέισον Τέιτουμ. Μιλάμε για έναν παίκτη που τελείωσε την σεζόν με 3.1 εύστοχα τρίποντα στην regular season και άλλα 2,1 στα playoffs κατά μέσο όρο. Κι όμως η απόδοση για να πετύχει over 1,5 εύστοχα τρίποντα σήμερα είναι στο 3,95. Η απόδοση πατά στο γεγονός ότι ανήκει στην second unit της Team USA και στα φιλικά δεν ήταν τόσο καλός. Πότε, όμως, θα ξαναβρούμε τον Τέιτουμ σε τέτοια απόδοση;

Γι’ αυτό και θα πάρουμε το ρίσκο μας. Θα πάμε με το over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Τέιτουμ σε απόδοση 3,95 στην Stoiximan.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (28/7/24) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά

🔥ΟΛΥΜ – 28/7, 18:15 – Σερβία – ΗΠΑ – Over 22,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1,98 στη Novibet επί 10 μονάδες

⚡ΟΛΥΜ – 28/7, 18:15 – Σερβία – ΗΠΑ – Τέιτουμ over 1,5 εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 3,95 στη Stoiximan επί 5 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάριος Μπούλης

Μάριος Μπούλης

LLWLWLLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-80.65401879.352.7892.50%

Ο Μάριος Μπούλης ασχολείται εδώ και μια πενταετία ενεργά με το μπάσκετ, έχοντας ειδικευτεί στο ρεπορτάζ των εθνικών κατηγοριών της χώρας, παρακολουθεί όμως την αγαπημένη του…σπυριάρα, σε όποιο παρκέ και αν βρίσκεται. Η Ελλάδα και η Euroleague αποτελούν το στοιχείο του, όμως μέσα από τη στήλη του θα δείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για όλη την Ευρώπη, αλλά και το μαγικό κόσμο του NBA.

Share Διαβαστε επισης