novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Πόλο (30/07/24): Μαυροβούνιο – Ελλάδα

Προγνωστικά Πόλο (30/07/24): Μαυροβούνιο – Ελλάδα

Συνεχίζει τη μάχη της η Ελλάδα στο Πόλο ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, εκεί όπου αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο και το Betmarket έχει τα προγνωστικά (30/07/24).

Στο ματς με την Ρουμανία ένα γκολ μας στέρησε το Over 21.5, με την Εθνική να παίρνει τη νίκη με 14-7, σκορ το οποίο ήταν διαμορφωμένο περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

«Πάαααμε πόλο», όμως, και συνεχίζουμε τη στήλη με το σημερινό ματς της «γαλανόλευκης» απέναντι στο Μαυροβούνιο (20:30, ΕΡΤ 3) για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα εύκολα πέρασαν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με το Μαυροβούνιο να μην έχει καμία απολύτως σχέση με την Ρουμανία, όσον αφορά το επίπεδο.

Πρόκειται για μια εθνική, η οποία είναι διαχρονικά μια εκ των… σχολών της υδατοσφαίρισης και παραδοσιακά βάζει δύσκολα στην Ελλάδα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση η Εθνική είχε κερδίσει στα πέναλτι (15-14) για την νοκ άουτ φάση και τις θέσεις 5-8 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι το Μαυροβούνιο ηττήθηκε από την Κροατία με 11-8, σε ένα ματς όπου το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, ωστόσο οι Κροάτες κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο για να έρθει η νίκη τους.

Στην αναμέτρηση της Εθνικής θα διαλέξουμε δυο σημεία μόνα αποδεκτά από την Novibet.

Προγνωστικά Πόλο (30/07/24): Μαυροβούνιο – Ελλάδα

Πρώτη επιλογή μας θα είναι το X στην πρώτη περίοδο, δηλαδή το σκορ να είναι ισόπαλο μετά το τέλος της πρώτου οκταλέπτου, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 4.50.

Αναμφίβολα το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στη Ρουμανία. Οι δυο ομάδες παραδοσιακά κοντράρονται και προσφέρουν δυνατά ματς στο κοινό που τα παρακολουθεί. Πιστεύουμε πως στο πρώτο οκτάλεπτο αμφότερες θα ψάξουν τα πατήματά τους τακτικά, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Περιμένουμε, λοιπόν, με το τέλος της πρώτης περιόδου να υπάρχει η απόλυτη ισορροπία στο σκορ.
Αλλά επειδή ένα σημείο για οκτώ λεπτά δεν φτάνει θα επιλέξουμε και το Over 5,5 γκολ της Ελλάδας μετά το πέρας του ημιχρόνου – δυο πρώτα οκτάλεπτα -.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στάθηκαν συνεπέστατοι επιθετικά απέναντι στη Ρουμανία. Η περιφέρεια ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και οι επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω έβρισκαν στόχο. Αυτό αποτελεί πολύ καλό δείγμα για το σημερινό ματς, στο οποίο τα αποτελεσματικά σουτ και οι επιτυχημένες επιθέσεις μετά από αποβολή ίσως κάνουν τη διαφορά. Σημείο στο 1.90.

Betmarket επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΕταιρία
30/07, 20:30Μαυροβούνιο – ΕλλάδαΧ στην πρώτη περίοδο @4.50
30/07, 20:30Μαυροβούνιο – ΕλλάδαΕλλάδα Over 5.5 γκολ @1.90

Επιμέλεια: Δημήτρης Μύτικας

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης