novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τένις Ολυμπιακοί Αγώνες 31/7/24: Προχωράει στο 1.70 ο Τσιτσιπάς

Προγνωστικά Τένις Ολυμπιακοί Αγώνες 31/7/24: Προχωράει στο 1.70 ο Τσιτσιπάς

Προγνωστικά τένις με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να βρίσκονται στη φάση των «16» και τον Στέφανο Τσιτσιπά να μπαίνει και πάλι στη «μάχη» σήμερα (31/7/24).

Την τελευταία φορά που τα είπαμε, κλείσαμε με ένα πολύ δυνατό 2/3 στις μονές επιλογές μας. Κάτι που σημαίνει πως συνεχίζουμε να προχωράμε με κέρδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και τώρα μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Σεμπάστιαν Μπάεζ σε μεσημεριανό παιχνίδι στο τρίτο κορτ του Roland Garros.

Βέβαια αυτό εξαρτάται σε σχέση με τη βροχή που μπορεί να πέσει στο Παρίσι, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Αυτό που μπορούμε να δούμε είναι τα σημεία της αναμέτρησης.

Είχαμε μιλήσει από τον 1ο κιόλας γύρο και τονίσαμε πως ο Τσιτσιπάς θα παίξει πολύ καλύτερα με τον Έβανς. Κάτι που συνέβη. Και ερχόμαστε σήμερα να πούμε πως θα παίξει και πολύ καλύτερα με τον Μπάεζ!

Από τη στιγμή που ο Έλληνας τενίστας δε βρίσκει έναν μεγάλο σέρβερ απέναντί του, τότε στο χώμα δε γίνεται να δυσκολευτεί. Παρόλο που ο Αργεντίνος αποτελεί έναν παίκτη… κλασικό χωματά. Αλλά από τη βασική γραμμή θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό με το φόρχαντ του Τσιτσιπά, το οποίο έχει αρκετό topspin και αναπήδηση, που δεν μπορεί να διαχειριστεί λόγω του ύψους του.

Για αυτό και παίζεται σε τιμές ακραίου φαβορί, οπότε θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στα συνδυαστικά στοιχήματα. Το σερβίς του Τσιτσιπά μαζί με το φόρχαντ του, θα έρθουν και θα καλύψουν τις στιγμές που δεν μπορεί να επιστρέψει με το μπάκχαντ μερικές μπάλες. Άλλωστε ο Μπάεζ δεν είναι κανένας τρομακτικός σέρβερ. Και για αυτό θα πάμε στη νίκη του Τσιτσιπά με το under 22.5 games σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan για τα σημερινά (31/7/24) προγνωστικά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Μεντβέντεφ κάνει… παρέλαση

Στις σημερινές μας επιλογές θα πάμε με μία δυάδα για να ενισχύσουμε την παραπάνω επιλογή με τον Τσιτσιπά. Η δεύτερή μας επιλογή θα έρθει από το παιχνίδι του Αλιασίμ απέναντι στον Μεντβέντεφ.

Το εντυπωσιακό με τον Ρώσο είναι η προσαρμογή του στο χώμα και οι πορείες που κάνει σε μια επιφάνεια που δε νιώθει άνετα. Τόσο στο Roland Garros, όσο και στο Ολυμπιακό τουρνουά μας επιβεβαιώνει πως βρίσκει τον τρόπο.

Κόντρα στον Αλιασίμ θα χρειαστεί να κάνει αυτά που τον ορίζουν. Δηλαδή να επιστρέψει καλά το σερβίς του Καναδού, να μείνει στα ράλι και να τον οδηγήσει σε λάθη. Και ναι, μπορεί ο Αλιασίμ να είναι πολύ καλύτερος σέρβερ από τον Όφνερ, τον οποίο πέτυχε στον προηγούμενο γύρο, αλλά ούτε αυτός έχει τη δυνατότητα να μείνει σταθερός στα ράλι.

Όταν δεν μπορείς να σταθείς απέναντι στον Μεντβέντεφ σε τέτοιες καταστάσεις, τότε δεν έχεις τύχη. Για αυτό θα πάμε με την επιλογή του χάντικαπ, στο -1.5 των games του Μεντβέντεφ με απόδοση 1.62 για να κλείσουμε τα σημερινά (31/7/24) προγνωστικά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να μπούμε δυναμικά από αύριο στη φάση των «8».

Super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση Κωδικός 200FS
Super προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση Κωδικός 200FSΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Τένις 31/7/24 – Ολυμπιακοί Αγώνες – Το Παιχνίδι Μου

Δυάδα Stoiximan

13:00 – Μπάεζ – Τσιτσιπάς: 2 και under 22.5 games (1.70)

15:30 – Αλιασίμ – Μεντβέντεφ: Μεντβέντεφ -1.5 games (1.62)

Απόδοση 2.75 με 15 μονάδες

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+157.15302127.152.23107%

Ο Δημήτρης Οικονόμου από τη στιγμή που είδε τον Ράφα Ναδάλ δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να μιλάει για το τένις, μέχρι που αποφάσισε να γράφει για αυτό. Στη στήλη του στο betmarket.gr θα διαβάσετε αρκετές αναλύσεις και προτάσεις για το ομορφότερο παιχνίδι στον κόσμο, με αρκετές δόσεις από μπάσκετ, που αποτελεί τη... δεύτερη φύση του!

Share Διαβαστε επισης