novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τελευταία μέρα του 2017!

Τελευταία μέρα του 2017!

Καλημερίζω ! Τελευταία μέρα του έτους σήμερα, τι καλύτερο να κάνουμε έναν απολογισμό για το πρώτο αυτό στοιχηματικό πεντάμηνο, το οποίο θα χαρακτήριζα αρκετά μέτριο. Μπορεί το profit να γράφει μόλις μείον 50 μονάδες, όμως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την προσωπική μου χημεία και έπειτα με την εξέλιξη των παιχνιδιών, που ούτε μία φορά δεν ήταν υπέρ μας μετά τα 85 λεπτά παιχνιδιού.

Όλα αυτά θα τα αναλύσουμε στη σημερινή στήλη, η οποία κανονικά έπρεπε να ανέβει εχθές, όμως μετά από δεύτερη σκέψη θεώρησα καλύτερο να ανέβει σήμερα, αφού δεν υπήρχε κάτι στο στοιχηματικό κουπόνι, επομένως μπορεί να διαβαστεί πιο άνετα. Προσωπικά τις… βαριέμαι αυτές τις στήλες, όμως είναι οι πιο σημαντικές στήλες, αφού βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα.

Η στήλη έγραψε το πρώτο πεντάμηνο -45 profit, ROI 97,04%, μέσος όρος απόδοσης παιχνιδιών 3,75 και συνολικό τζιράρισμα 1520,91 μονάδες. Εκ πρώτης όψεως δεν είναι και πολύ κακό το ότι είμαστε ελάχιστα χαμένοι, ιδίως μετά από ένα κάκιστο δίμηνο (Οκτώβρης – Νοέμβρης), καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, μειώνοντας πάρα πολύ τη ζημιά, μια ζημιά 250 μονάδων. Ο τελευταίος μήνας ήταν αρκετά καλός, σταθερή άνοδος, σταθερά ταμεία.

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με το μέσο όρο αποδόσεων, κατάφερε να τον ανεβάσω ακόμα λίγο και να μειώσω τα “μικρά”, επιλέγοντας πάρα πολύ αραιά και που να παίζω over2,5 και φαβορί. Φυσικά και εκεί ήμουν πολύ επιλεκτικός, αφού η μικρότερη απόδοση που δόθηκε στην στήλη ήταν το 1,90.

Συνολικά παίχθηκαν 143 παιχνίδια. Μάντεψα σωστά τα 46 (ποσοστό ευστοχίας 32,16%). Ο μέσος όρος πονταρίσματος (μία στήλη = ένα ποντάρισμα) ήταν στις 13 μονάδες. Τα 45 από τα 143 παιχνίδια ήταν under/over, κάτι που πέρυσι ήταν διπλασιασμένο. Από αυτά μάντεψα τα 24 (δηλαδή 52%) και αυτός ήταν ο λόγος που οι δυάδες με over2,5 έδωσαν καλό κέρδος για το πρώτο αυτό πεντάμηνο. Αντίστοιχα τα μεγάλα outsider δεν έδωσαν τα αναμενόμενα φέτος.

Για αποδόσεις άνω του 2,50 λοιπόν είχαμε μέσο όρο 4,83. Η ευστοχία ήταν στο 20,6%, καθώς μάντεψα τα 18 από τα 87. Πέρυσι ίδια εποχή αυτό ήταν ένα 10% πάνω και αυτό ήταν που έκανε τη μεγάλη διαφορά. Στην σκέψη λοιπόν του να παιζόντουσαν όλα τα παιχνίδια μονά φέτος, ακόμα και τα over2,5, τότε το ταμπλό θα έγραφε -25 μονάδες με ROI 98%. Όμως θα έχανα την ευκαιρία να κάνω το υπερκέρδος με κάποια δυάδα. Επομένως ουσιαστικά πληρώνω 25 μονάδες εξτρά για την πιθανότητα του “διπλώματος”.

Θετικός λοιπόν στα over2,5 φέτος, αρνητικός στις αποδόσεις άνω του 2,5. Αυτό βέβαια στατιστικά θα “φτιάξει” όπως έγινε τον τελευταίο ένα μήνα, όπου η πορεία της κάβας ήταν ανοδική. Μεγαλύτερη δοσμένη απόδοση το 23,00 (1/2 την Παρί στο Μόναχο), μεγαλύτερη πιασμένη απόδοση το 11,00 του διπλού της Μπεσίκτας. Μικρότερη δοσμένη απόδοση το 1,90 του άσου της Χάνσα Ρόστοκ με τη Λόττε, μικρότερη πιασμένη απόδοση το 2,00. Αυτά λοιπόν λέω η πρώτη όψη, αυτή της καθαρής στατιστικής. Τώρα θα παραθέσω τα στατιστικά στοιχεία ανά κατηγορία.

Έστω λοιπόν ότι κάθε κατηγορία παιζόταν μόνη της, με σταθερό ποντάρισμα της μιας μονάδας, τότε θα είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα.

Bundesliga

Στην Bundesliga ήμασταν θετικοί όπως βλέπετε από την εικόνα. Μέσος όρος απόδοσης 4,00, Yield +9,82%. Εξαιρετικός ο τελευταίος μήνας, έδωσε ουσιαστικό το κέρδος στην στήλη.

Zweite Liga

Στην Zweite Liga ενώ η αρχή ήταν ιδανική, το τελευταίο δίμηνο ήταν κάκιστο με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη κατηγορία να καταγράψει αρνητικά νούμερα. Μείον 4,85 profit, με μέσο όρο απόδοσης 2,89 και yield – 14,69%.

Dritte Liga

Θετική η Dritte Liga, που σε γενικές γραμμές είχε κακό πρόγραμμα. Πολλά over2,5, επιλέχθηκαν τα περισσότερα από αυτήν την κατηγορία και λίγες ευκαιρίες, για αυτό και έχουμε το χαμηλότερο μέσο όρο απόδοσης (2,82). Το μικρό profit της τάξης του +0,65 με αφήνει με μια γλυκόπικρη γεύση, αφού δύο σημεία κρίθηκαν στο τέλος υπέρ του Book.

Austria

Η Αυστρία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια πάει άσχημα. Του ύψους ήταν, του βάθους έγινε. Υπάρχει όμως εξήγηση για αυτό και ειπώθηκε σχεδόν σε όλες τις στήλες από την αρχή της χρονιάς. Ο κύριος λόγος είναι η αλλαγή στη δομή του πρωταθλήματος. Στην πρώτη κατηγορία η τελευταία δεν πέφτει, δίνει αγώνα μπαράζ, ενώ στην δεύτερη κατηγορία ανεβαίνουν τρεις και ο τελευταίος επίσης δεν πέφτει. Αυτόματα χάνονται τα κίνητρα και έχουμε ένα πρωτάθλημα προσαρμογής ενόψει του χρόνου.

Europe

Εντελώς αντίθετα κύλησαν τα πράγματα στην Ευρώπη. Προς μεγάλη μου έκπληξη, αφού τις τελευταίες χρονιές τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έκρυβαν ευκαιρίες. Φέτος είχε αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες δεν πήγαν χαμένες. Το 181% ROI με μέσο όρο απόδοσης 5,75, μιλάει από μόνο του.

Αυτά σε όσο πιο απλό τρόπο μπορούσα να αναλύσω. Καλό θα είναι αυτό να γίνεται και από εσάς τους ίδιους, καλό στην τσέπη σας θα κάνει και θα σας “νυκοκυρέψει”. Αυτοκριτική, εύρεση λαθών, εύρεση στατιστικών λαθών, είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείτε να ανακαλύψετε.

Εύχομαι το 2018 να σας βρει υγιέστατους και ευτυχισμένους. Εμείς λογικά θα τα πούμε στις 2-3 του μηνός. Οποιαδήποτε απορία μπορεί να απαντηθεί είτε σε σχόλιο, είτε σε email ([email protected]).

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 1.955 μονάδες

Επιστροφές από 24/12: 0 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα 31/12: 0 μονάδες

Germanos

Germanos

LLLWWWLLLLW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-44001560.005.5389.98%

Έθεσε βέτο πως θα γράφει τον όρο value bet σε κάθε του κείμενο, αφού είναι αμετακίνητος από τις βασικές του στοιχηματικές αρχές. Στο παιχνίδι του θα βρείτε οτιδήποτε ΓερμανοΑυστριακό. Από Μπουντεσλίγκα, μέχρι τοπικά πρωταθλήματα που αγνοούν την ύπαρξή τους ακόμη και οι ίδιοι οι Γερμανοί!

Share Διαβαστε επισης