novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Υγεία και κέρδη!

Υγεία και κέρδη!

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά με υγεία για όλους. Να πάει σούπερ και το ανανεωμένο betmarket και να έχουμε όλοι τα ταμεία μας!

Ας ξεκινήσω με ευχές για να… γκρινιάξω μετά. Οχι κάτι τρομερό φυσικά, τα έχω γράψει ξανά άλλωστε. Όταν πρέπει να χάσουμε χάνουμε, αλλά όταν πρέπει να κερδίσουμε μένουμε στην ισοπαλία. Μια από τα ίδια και στην τελευταία αγωνιστική του 2017. Με τη Μάνσφιλντ να κερδίσει στη Γουίκομ, η Πλίμουθ απώλεσε προβάδισμα 2 τερμάτων στο 94’, έχοντας μάλιστα πιο πριν και δοκάρι για το 1-3.

Ας ελπίσουμε σε ένα πιο τυχερό, σε τέτοιες περιπτώσεις, 2018.

Τα ματς που με απασχόλησαν σήμερα είναι έξι, με τα μισά εξ αυτών να έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ. Οχι, δεν θα παίξω πάλι Εβερτον (ελπίζω να μην κερδίσει σήμερα!).

Αλλά σκέφτομαι να ποντάρω στην ομάδα που την κέρδισε, την Μπόρνμουθ. Μια μέτρια, έως κακή ομάδα ουράς είναι η Μπράιτον και ας είναι αυτή τη στιγμή δύο πόντους πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Ας έρθει σήμερα το διπλό, να γίνει και η βαθμολογική… διόρθωση.

Δεύτερη επιλογή η κόντρα της Στόουκ. Αυτή είναι μια κακή ομάδα, που δεν τη λες καν μέτρια! Ούτε ο Χιουζ μου γεμίζει το μάτι στον πάγκο της. Η Νιουκάσλ έδειξε μια σοβαρότητα στα τελευταία, κράτησε δύο φορές σερί το μηδέν και απέναντι στην τραγική άμυνα της Στόουκ θαρρώ πως μπορεί να βρει και το γκολ.

Τρίτη επιλογή το 7αρι της Μπέρνλι. Και την έχουμε ποντάρει ξανά και έχουμε γράψει γι αυτή. Σοβαρή ομάδα, ειδικά εντός τα πηγαίνει περίφημα. Ναι μεν η Λίβερπουλ είναι καλά, αλλά κι αυτές οι τιμές στον άσο σαν να είναι… μπόλικες.

Στην Τσάμπιονσιπ διακρίνω μια βελτίωση της Μίλγουολ. Εβαλε πολύ δύσκολα στη Γουλβς και «καπάκι» κέρδισε την ΚΠΡ. Η Νόριτς παρά τους τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία, δεν με γέμισε με τις εμφανίσεις της. Αντιμετώπιζε άλλωστε και αντιπάλους χαμηλής δυναμικής.

Στη Λιγκ 1 στέκομαι στην Τζίλιγχαμ. Επίσης φανερή η βελτίωσή της μετά την αλλαγή στον πάγκο. Η Τζίλιγχαμ ταλανίζεται από πολλά και σοβαρά προβλήματα απουσιών και σε παιχνίδι που θα κληθεί να πάρει την κατοχή δεν αποκλείεται να τα βρει σκούρα.

Τίποτα στη Λιγκ 2, μια στάση στη Νάσιοναλ Λιγκ. Χωρίς νίκη εδώ και τέσσερα επίσημα παιχνίδια η Ντάγκεναμ, αλλά προσφέρεται ως φαβορί κάτω από τις 2 μονάδες. Αντίπαλος η φορμαρισμένη Λέιτον, που εσχάτως έχει χάσει μονάχα ένα, κι αυτό όταν έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Στη σούμα, κρατάω τρία από τα έξι και πηγαίνω με ακριβώς τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού με την προηγούμενη αγωνιστική.

Σύστημα 1-2-3

1/1-17:00– Στόουκ – Νιουκάσλ 2 (3.40) επί 15  μονάδες

1/1-17:00– Νόριτς – Μίλγουολ  2 (3.60) επί 14,2 μονάδες

1/1-17:00– Τσάρλτον – Τζίλιγχαμ 2 (4.20) επί 12,18 μονάδες

Από  3 μονάδες στις δυάδες, 1 μονάδα στην τριάδα

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο : 1455 μονάδες

Επιστροφές: 51,38 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 51,38 μονάδες

Χρήστος Στεργίου

Χρήστος Στεργίου

LLLWWLWLWWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-2415.61960.403.4383.55%

Για να γραφτεί κάτι στη στήλη του θα πρέπει να έχει περάσει από πολλά κόσκινα. Ο all around tipster του BetMarket, με τα κείμενά του να έχουν σημεία από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άλλωστε, μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στον χώρο, είναι βέβαιος πως οι ευκαιρίες στα εμπορικά παιχνίδια σπανίζουν!

Share Διαβαστε επισης