novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τις προσφορές* από τις στοιχηματικές εταιρίες που τις προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες (2/8/24): Τα σημεία

Προγνωστικά Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες (2/8/24): Τα σημεία

Η 3η και τελευταία αγωνιστική από το τουρνουά που διοργανώνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 ξεκινά σήμερα (2/8/24) και το Betmarket έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Επιστροφή στη δράση μετά από μία μέρα αποχής και ενόσω μπαίνουμε στην τελική ευθύνη για να μάθουμε τις οκτώ καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Φυσικά ο αγώνας της Ελλάδας με την Αυστραλία έχει ειδικό κείμενο και μπορείτε εκεί να διαβάσετε τα προγνωστικά.

Ας δούμε εδώ την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ για τους σημερινούς (2/8/24) αγώνες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προγνωστικά Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες (2/8/24)

Βραζιλία – Ιαπωνία (12:00)

Μάχη για την 3η θέση του 2ου Ομίλου. Η Βραζιλία ήταν ανταγωνιστική για σχεδόν ένα ημίχρονο κόντρα στην Γερμανία. Ακολούθησε τον ρυθμό της πρωταθλήτριας κόσμου, βρήκε μεγάλα σουτ, όμως το γεγονός ότι για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν κακός ο Καμπόκλο και είχε από νωρίς φάουλ ο Φελίτσιο, δεν βοήθησε για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Κρατάμε την βελτιωμένη εικόνα της «σελεσάο» από τα 6,75, αλλά και τον Γιάγκο Σάντος που αλλάζει τον ρυθμό της ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε τους Ασιάτες πολύ χειρότερους, όμως μας έχουν διαψεύσει και με το παραπάνω. Η ικανότητα τους στο τρίποντο είναι τέτοια που τους κράτησε, τόσο στο ματς με την Γερμανία για ένα ημίχρονο, όσο και κόντρα στην Γαλλία για ολόκληρο τον αγώνα. Φυσικά το πρόβλημα τους δεν είναι άλλο από το «ζωγραφιστό», εκεί όπου χάνουν πολλή από τη δυναμική τους.

Έχουμε δύο ομάδες αντίθετης λογικής αγωνιστικά. Η Ιαπωνία ψάχνει μανιωδώς το τρίποντο, ενώ η Βραζιλία περιμένει περισσότερα από τους «ψηλούς» της, ειδικά σήμερα. Σίγουρα ο τρόπος που παίζει η Ιαπωνία τραβά και τις υπόλοιπες ομάδες να την ακολουθήσουν, γι’ αυτό και βλέπουμε μεγάλα σκορ. Θεωρούμε πως κάτι ανάλογο θα δούμε και σήμερα. Γι’ αυτό και μας αρέσει η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες περισσότερους από 18 πόντους στην 1η περίοδο. Επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,86 στην Novibet.

Καναδάς – Ισπανία (18:15)

Παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα, μιας και σε περίπτωση που η «γαλανόλευκη» επικρατήσει της Αυστραλίας, περιμένει το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Καναδάς αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στην Αυστραλία, όταν πάτησε όμως γκάζι στα μέσα της γ’ περιόδου, κυριάρχησε, έκλεισε τους χώρους στην άμυνα και άνοιξε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Ο Ζόρντι Φερνάντεζ διαθέτει ένα πανίσχυρο ρόστερ, ειδικά σε επίπεδο περιφέρειας. Ο Γκίλτζιους Αλεξάντερ αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας, ενώ παίκτες όπως ο Ντορτ και ο Μπρουκς κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Η Ισπανία πήρε τη νίκη επί της Ελλάδας έχοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι σε εξαιρετική κατάσταση τον Σέρχιο Γιουλ. Ο αειθαλής guard ήταν ασταμάτητος και μαζί με τον Ρούντι Φερνάντεθ πέτυχαν μεγάλα τρίποντα. Από κοντά και ο Λορέντζο Μπράουν με αθόρυβη δουλειά και πολλές ασίστ. Σαφώς τη διαφορά κάνει ο Σάντι Αλντάμα, ο οποίος ανοίγει το γήπεδο με τα τρίποντα του.

Ένας από τους πιο χρήσιμους παίκτες του Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι ο Λου Ντορτ. Ο forward των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποτελεί έναν εκ των ικανότερων αμυντικών της ομάδας, έχοντας παράλληλα πολύ καλό μακρινό σουτ. Μέχρι στιγμής έχει 2,0/4,45 ανά αγώνα, ενώ τόσο στην regular season, όσο και στα playoffs του NBA είχε σταθερά πάνω από 2 εύστοχα τρίποντα κατά μέσο όρο. Μας έκανε εντύπωση η απόδοση που βρήκαμε, γι’ αυτό και θα πάμε στα σημερινά (2/8/24) προγνωστικά μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο over 1,5 στα εύστοχα τρίποντα του Ντορτ σε απόδσοη 2,05 στην Stoiximan.

Γαλλία – Γερμανία (22:00)

Παιχνίδι που θα μπορούσε εύκολα να είναι και στα νοκ άουτ διεκδίκησης ενός μεταλλίου. Οι «τρικολόρ» αντιμετώπισαν δυσκολίες για δεύτερο σερί παιχνίδι και επικράτησαν της Ιαπωνίας στο πεντάλεπτο της παράτασης. Εξακολουθεί πάνγως η ομάδα του Βενσάν Κολέ να μην μας πείθει. Σίγουρα αμυντικά είναι πολύ καλή και αργά ή γρήγορα θα μας το δείξει. Εκεί που στα μάτια μας υστερεί είναι στην επίθεση. Αν βρει μακρινά σουτ, τότε αλλάζει τα δεδομένα.

Η Γερμανία από την άλλη δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζε κόντρα στην Βραζιλία, πήρε όμως στο τέλος τη νίκη. Η αλήθεια είναι πως βλέπουμε τα «πάντσερ» πολύ ψηλά, ανάλογα βέβαια και με το πώς θα κυλήσουν οι διασταυρώσεις. Αν κάτι πρέπει να ανησυχεί τον Γκόρντον Χέρμπερτ, είναι η αστοχία του Φραντς Βάνγκερ από τα 6,75. Ο Γερμανός guard/forward έχεις 2/14 τρίποντα ως τώρα. Η λογική λέει πως θα φτιάξει τα νούμερα του όσο περνά το τουρνουά. Στα θετικά πάντως είναι το γεγονός πως βρίσκει τρόπους να είναι παραγωγικός χωρίς το τρίποντο.

Αν κάτι μας έχει προξενήσει εντύπωση ως τώρα στην Γερμανία, είναι η συχνότητα των drive του Φραντς Βάγκνερ. Έχει 14/18 ως τώρα και ακριβώς 7/9 δίποντα σε κάθε έναν από τους αγώνες που έχει δώσει ως τώρα η Γερμανία. Το ζήτημα είναι πως αυτή τη φορά θα βρει στο «ζωγραφιστό» παίκτες όπως ο Γκομπέρ και ο Γουενμπανιάμα. Ακόμα και αν νικήσει τον έναν, θα δώσει βοήθειες ο δεύτερος. Οπότε λογικά θα δούμε λιγότερα δίποντα από τον guard των Ορλάντο Μάτζικ. Γι’ αυτό και στα μάτια μας είναι value bet το under 6,5 στα εύστοχα δίποντα του Βάγκνερ σε απόδοση 1,62 στην Stoiximan.

Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ
Super Έπαθλο* από τη Stoiximan στο Ολυμπιακό Τουρνουά ΜπάσκετΚλικ Εδώ
ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Προγνωστικά Μπάσκετ – Ολυμπιακοί Αγώνες (2/8/24) – BetMarket Επιλογές

Ημ/νίαΠαιχνίδιΣημείοΜονάδεςΕταιρία
2/8,12:00Βραζιλία – ΚαναδάςOver 18 πόντοι και οι δύο ομάδες στην α’ περίοδο @1,861
2/8,18:15Καναδάς – ΙσπανίαΝτορτ over 1,5 εύστοχα τρίποντα @ 2,051
2/8,22:00Γαλλία – ΓερμανίαΒάγκνερ under 6,5 εύστοχα δίποντα @ 1,623
Κάβα Διοργάνωσης-0,13ROI99,23%

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Share Διαβαστε επισης